329

***

преди 11 години

Заглавието трябва да бъде - Евроромите - мързеливи, крадливи, нахални. И как ги дикриминираме при получаване на образование ? Като не им пишем домашните ли ? Как можеш да накараш някой мързелив и *** да учи, когато той не иска, защото е свикнал да не полага и минимум усилия ? Ама та ще е докато има жалостиви западноевропейци, които не са се сблъсквали с тази напаст и само ги съжаляват. Трябва и тояга, не само моркови!

328

Анонимен

преди 11 години

Как да не са "образовини" болшинството от ***? Още от малки ги учат как се краде без да "трепне звънче" и как се става професионален джебчия и просяк. Тия комисии да отидат да видят "Белите домове", в които живеят повечето уж "просяци". В Чехия имаше проучване за стандарта на техните "роми". На имената на повечето "бедни и онеправдани" *** имаше регистрирани фирми, пък що българин отишъл да копае там канали за телефонни кабели завлякоха бедна ни е фантазията.Да почват да се ОБРАЗОВАТ!

327

дмт

преди 11 години

Автора, дефинирай думата "платена" от подзаглавието

326

Анонимен

преди 11 години

Добре де, ако някой французин/германец/англичанин... не завърш училще защото го мързи някой ще му предложи ли безплатно жилище и високоплатена работа? Не, нали. Тогава откъде накъде съм *** трябва да се отнасяме различно? С какво те са по-специални от останалите хора? Ама били бедни, били неграмотни, ами да са учили, бе! В повечето държави, май във всички вЕвропа началното образоване е безплатно, така че...ама мързяло ги, е като ги е мързяло сега ще ровят по кофите!

325

Анонимен

преди 11 години

Мортен Керум да си завре доклада в г.за.

324

galia

преди 11 години

DO MODERATORA ,STIDA NEVI LI E SRAM DA PUSKATE SAMO ,KOMENTARI ,NA RASIZAM'.AMI ,OGLEDAITE SE BRREEIIII HORA, KAKVO STAVA V BG.MILATA NI RODINA,KOI OKRADE BG. KOI SA RASISTI BG.AZ, SAM EDNA OT BG. ISAM V OT 8 G.PREDI RABOTEH V IZVESNATA ,,CIPITA,,VZEHA MI ZDRAVETO ,IZEDNICI.SAKRATIHA NI ,BES PREDUPEJDENIE.SEGA SME SPOKOINI V CUJDA STRANA. NO ,MISLITE SA NI V BG...OBICAMJ MNOGOOOO,,POZDRAVI NA VSICKI.

323

men

преди 11 години

най накрая намерихме правилното приложение на евтаназията. да им спестим мъките. то това техното живот ли е? живот ли е питам и отговор не искам. или те и закрилниците им политици и полицаи, сороси и хелзински комитети, ес и баронеса ащън или НИЕ. избирайте. ако решите че вие сте по важни да надигнем глави. да се справим първо с политиците и ченгетата, *** ще са лесна плячка след това.

322

Анонимен

преди 11 години

Били нужни бъзри действия, ами ПРАТЕТЕ ГИ НА УЧИЛИЩЕ!!! Това е единственият начин! Докато само им давате помощи, нищо няма да се промени, защото те нямат стимул да учат или работят. По-лесно им е дачакат помощтеи да пищят, че са дискриминирани с цел да получат оше помощи.

321

Анонимен

преди 11 години

По-малко от 15% имали средно образование и нямали работа ... Ами нормално, кой ще си наеме неук и неграмотен работник ? Аз не бих , независимо от какъв етнос е ...

320

Анонимен

преди 11 години

Ми нормално след като само въпросните 30 % са учили повече от 4-5 клас и са горе-долу грамотни! Да сме им намерили работа и как да стане, като *** едно, че е мързелив, второ, че е крадлив и трето е неграмотен до степен, чеимето си не може да напише. Е, каква работа да му намеря? В офис на компютър? Или да му поверя скъпа машина? Че той не може дори опътването за употреба да прочете! Освен да метат улиците и да чистят тоалетни друго няма как да правят без образоване. Сорри!

319

до край

преди 11 години

3000 лв., но ако е на 18 години. Ако е минала 30 и 1000 ще свършат работа. За това не бях се сетил, пък може да свърши работа. Който не иска операция - химическо кастриране. Задължително. Безвредно е и с една инжекция няма да ражда няколко години. След това пак ще е в състояние да има деца. Това хората по света го практикуват доброволно за семейно планиране, когато не искат да използват разни хапчета, спирали и т.н.Между другото, не съм чул за ялова ***. Хиляди българки бездетни, а те забременяват по въздуха. Такава им е расата.

318

Анонимен

преди 11 години

Обвинете ме в расизъм, но на *** трябва да се гледа като на кучетата, които носят зарази и щети. Такива трябва да се кастрират. Единствено ако някой *** докаже, че работи и има образование може да му се разреши да има поколение. Друг начин не виждам.

317

генерал Жуков

преди 11 години

Първо си оправете организираната престъпност(политици,съдии,полицаи,мутри-премиери) които разсипват държавата крадат милиарди, а след това са ***, не е маловажен проблема просто е на второ място

316

Анонимен

преди 11 години

Сингарела църни чале - имаше такава песен преди 30 години. Хубава беше. На сребърни крилие. Намерих я в ютубата :) Стига с тези ***. Глейте си кефа!

315

а

преди 11 години

Та вие сте неномални .... Дават им помощи без да работят ... За какво им е да работят ?Оставят си детето в някои дом за деца да им го поотгледат безплатно... За какво им е дом ?Как ще ги съжалават европейците ?Ама че сте интересни ....Я да вземат да изкарат закон, че *** или българин над 18 години ако не работи плаща данък мързел и да видим какво ще стане .... (естествено не му се плащат помощи )....

314

край

преди 11 години

Два начина за справяне с проблема. държавата плаща 3 хил. лева на жена която е оставиа дете в дом да си направи операция след която не може да се зачева. парите ще ги вземат с кеф и край. Метода е хуманен и не може да бъде осъден от разните там циганофилски организации. Отделно от това се огражда територия от България и всеки който не спазва реда в обществотото и са изчерпани другите възможности за превъзпитание се запраща там. Там социопатите да си живеят по техните си правила.

313

dragko

преди 11 години

Айде стига глупости!Гладни,а пушат цигари от 4.80 лв кутията.Ток,вода,помощи и прочие-на аванта........и рев,че били без права!Гладен българин съм виждал,ама гладен ром-само по снимки правени от *** търсещи сензации.

312

Българин

преди 11 години

353 - ами да, работеха тогава. За учене - повечето пак едвам избутваха училището. По-малко крадяха... да обяснявам ли защо? Да разказвам ли как писъците на ***, хванат в кражба, кънтяха по цяла нощ от мазето на районното, докато милиционерите го ИНТЕГРИРАХА в дух на ред и законност, така, както те си знаеха? А как после *** излизаше от районното - не кафяв, а лилав и с бушонирана кратуна?По Тошово време нямаше "толерантност" - затова имаше резултати.

311

Анонимен

преди 11 години

"Пенчо, бре чети! Пенчо не чете.Пенчо, работи! Пенчо пак не ще...Пенчо го мързи. Гледа да лежи.Ходи, та се май. Дири да играй...Време се мина, Пенчо порасна,иска да яде, няма откъде...........................................До интегриращите неинтегриращото се. Никакви помощ за ***! Никаква!Ако определени държави желаят да си ги приберат.Срещу *** се ползват антибиотици!

310

Българин

преди 11 години

Вижте само смехотворните препоръки на тоя Мортен Керум - "бързи действия за по-добро образование". Явно тоя - Керум - НИКОГА НЕ Е ВИЖДАЛ ЖИВ *** !!!Защо не попита някоя Българска учителка, имаща нещастието да се занимава с тия твари? Тя ще му обясни, че на 6-7 годишна възраст, когато чаавето отиде в 1 клас, то още НЕ МОЖЕ ДА ГОВОРИ ЧЛЕНОРАЗДЕЛНО и да ползва тоалетната !!! То вече е изградено като пълен ***, мозъкът му е закърнял... нито има способностите, нито желанието да учи !!!