73

до 70

преди 12 години

Драги ми Столичанино,Земетресението не е силно и да - темата е уместна за базик. Това че някой не е строил като хората, много от обитаващите домовете си не са се грижили за тях - ето това са последствията. Всъщност базиците са предимно насочени към масовата паника която се навсява в хората и че това люшване (защото на фона на едно истинско земетресение си е точно люшване) е описано като армагедон.Та... по-покойно и не гледай толкова негативно. Малко хумор никога не е излишен.

72

с.

преди 12 години

Наистина дано всички да сме живи и здрави!Добре,че тоя трус не причини кой знае какви щети и най-важното никакви жертви!Но плюенето на провинциалистите по София ми идва в повечко!Уважавайте това,че сте дошли тук да си изкарвате хляба,пичове!И,че създавате доста неприятни притеснения на местните!Айде с здраве!

71

Анонимен

преди 12 години

Желю е виновен. Защо ги пусна? Изтриха си фъшкийте от краката и станаха софиянци.Сега и коментират. Но то простака си е *** и с *** и с обувки.

70

Nyakoya

преди 12 години

Голям спор на тема кой е "кореняк" софиянец и кой не е... И какво значение има това, като пред природата всички сме равни? Вместо да се молим да не ни е писано нещо по-лошо, ние се обиждаме и размишляваме на тема, която наистина е глупава. Много сме добри в празните приказки...

69

Анонимен

преди 12 години

82, калпазанин - ти ли ще ми говориш за история бе! а знаеш ли колко хора си реституираха имотите :))) ще ти кажа - не малко, ама за твое нещастие тези с панелките дето *** ги натириха в покрайнините не са биле кой знае колко заможни. и нещо не можеш да смяташ - 1904г. около 70000ж., 1944г. е около 450000ж., към 1994 е около 1200000ж. ТА ОТ КЪДЕ СА СЕ ВЗЕЛИ ТЕЗИ "СОФИЯНЦИ" И НАЙ-ПОСЛЕ НЕУВАЖЕНИЕТО КЪМ СОБСТВЕНОСТТА НЕ ДАТИРА ОТ СОЦ. ВРЕМЕ, ТОВА СИ Е НАЦИОНАЛНА ЧЕРТА!!!

68

с.

преди 12 години

Много кореняци им събориха къщите без изобщо да ги питат и ги набутаха из панелите на Дружба,Надежда и така нататък!Освен това Надежда е доста стар квартал между другото *** прости!Съдите за хората по себе си!Знаете ли колко селяци познавам,които поживяха 3-4 години в София и станаха столичани!Ама другия път!И като не ви харесва ставайте и си заминавайте!Изобщо няма да ни липсвате!Всичките сте се довлачили тука да учите и да работите и накрая имате наглостта да плюете!Гадна ***!

67

Анонимен

преди 12 години

Ей сега пак друсна.

66

Анонимен

преди 12 години

повечето "софиянци" са голи като ... една панелка - счупена и напукана! едва 20-тина % живеят в годни за обитаване сгради :))) а също, добре би било доста "столичани" да се върнат в селата на дядовците и бабите им от дето пък мамите и татковците им са се донесли за да лижат гъзо на парията!!! хахахаха

65

Анонимен

преди 12 години

обичам земетресения

64

Анонимен

преди 12 години

И на мен така ми се стори. Но от два дни все ми се струва, че тресе.

63

ре

преди 12 години

пак имаше един

62

с.

преди 12 години

Много хорица останаха без домове!Всякакъв хумор е меко казано неуместен!На тези,които се мислят за много остроумни и се бъзикат с нещастието на хората ще кажа,че всичко се връща!Утре да не изревете вие!Има евакуирани цели жилищни блокове!Има порутени къщи и доста щети!Аз живея в центъра на София и по малките улички няма здрав комин!Има и потрошени коли!И никак,ама никак не е смешно!Представям си какво е в Перник!На фона на цялата мизерия сега и това!

61

ХААРП

преди 12 години

Нещо бъркате казвам се Искра ФИДОСОВА и в момента сам на аеробика!

60

Анонимен

преди 12 години

Сега ги друса в Турция. За 1 час са станали 3.

59

Човешко същество 2

преди 12 години

....Това от Чили през 1960 дори мисля че е със най високият магнитуд измерен досега откогато съществува процес на измерване на земетресенията! :( И точно тогава е нямало "утихващи трусове" след първоначалните 7-8 и след няколко дни ги е "думнало" със 9,5 :( ! Тази енергия трябва да се освобождава и по добре за месец-два на малко порции отколко на още веднъж ама как...:( :( :( Дори новината е добра ако питате мен! И ай стига със тази Фидосова че на хората от Перник и София едва ли им е смешно!:(

58

Я се стягайте!

преди 12 години

Ей побърка се тоя народ с тези земетресения. Абе отдайте се ядене пиене и разврат до припадък е тва е решението! Айде няма да се занимавам с вас повече изпсихясало племе.

57

СПОКО

преди 12 години

Ве....това беше! Няма да има пове4е земетресения....най-много някакви супер леки. То на определен интервал от няколко години се слу4ва и отшумява после. Така 4е спокойно!

56

do 60

преди 12 години

perigei.btw toz zemetras stana zaradi savpada na sl zatamnenie s novolunieto.do mesec nekade po sveta 6e ima o6te zemetras.

55

Човешко същество

преди 12 години

Абе вие луди ли сте бре хора?!?! Пределно ясно е че така е много по добре.... стотици микротрусове.... и да кажем по 2-3 на ден около 3-4 по Рихтер! Отколкото Майката Земя да "замълчи" след понеделник през нощта и да ни "тресне" със още по голяма сила след някой и друг ден или месец НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ!!!.... Ако не се лъжа така е станало адското земетресение в Чили през 1960 година... няколко труса по 7... после затишие... 2-3 по 8... пак затишие... и след няколко дни - 9,5 по Рихтер!!! Бог да пази!

54

Анонимен

преди 12 години

" усетени са в София " , а в България ?