226

ринго

преди 11 години

*** завладяха тихо и по търлъци Запада който спи сладък сън като приспана кокошка дето скоро и предстои да влезе в тенджерата.Брайвик изби невинни за да събуди от тази летаргия нормалните граждани на Норвегия .Да приемеш ценностната система на страната дала ти право да живееш и работиш е закон .Пачаците си правят свой свят със свои правила и превръщат домакините в чужденци .Затова ще има още като Брайвик.А ако се събудят германците ще стане мазано с ***.

225

Анонимен

преди 11 години

Бахмааму какви *** има тука!!! В статията се разправя за това *** как лъжат и мажат по света, и пак се намират *** да плюят по Евреите, които са единствения съюзник на западния свят срещу ***. Те шведите също малко антиевреи си падат- сега нека сърбат попарата на муслиманито...

224

Анонимен

преди 11 години

Така е. Муслиманито е подло и коварно. То си мисли, че другите народи са *** (явно някои наистина са) и има право да ги лъже, да убива цивилни хора на поразия и да краде, и особено да живее на техен гръб от социални помощи.

223

.

преди 11 години

Потресен съм от некомпетентността на властите.Какво се учудват, че мюсюлманите живеели според Шериата - ами то всеки, който поне малко е запознат с Исляма и арабските традиции знае това.Същото се отнася и за салафитите - това са радикални мюсюлмани, които проподяват "чист" ислям (демек такъв от времето на Мохамед).Колко *** трябва да си за да пускаш подобни типове на територията си и после да ревеш?!Това е клиничен дебилизъм

222

До 253

преди 11 години

Да, така е, но все пак трябва да се разбере,че мамелюците са насадени изкуствено в Европа. Този процес започва веднага след 2-та Световна Война, под предтекст, че на Европа й трябват евтини работници в строителството и т.н. Но истинската причина е желанието на определени среди да размият коренния европейски етнос и оттам, влиянието на християнството в света ! Иначе как да си обясним факта, че хората от Изт. Европа бяха блокирани да пътуват на запад, а мамелюците - не !

221

11

преди 12 години

трябва да продължават с усилията да приобщават малцинствата,така както ни учат.успех

220

Osho

преди 12 години

Дано се събудят викингите и изгонят по-скоро тази напаст! Швеция е уникална държава, дано се справят с тия *** дето се множат като ***!

219

Хуманист

преди 12 години

Имигрантите ако не искат да се държат нормално в светска Европа да ги екстрадират.Проблемите на религията не се решават с още религия или "правилната" религия щото такова нещо няма, тя е културен феномен зависещ от времето и географията включващ в себе си история, литература, философия и наука. Всеки от тези съставни елементи се е развил и надраснал предшественика си в религията. Златното правило, закони срещу убийство, кражба и т.н. предшестват християнството и са универсални за човечеството.

218

niko

преди 12 години

Според мен мюсюлманите искат да завладеят Европа по техните си закони и Саудитска Арабия помага за това много.но и самите Западни държави им помагат като им дават държавни пари за това,храна и гратис жилища.а се страхуват че източни европейци им взимат работата.Докато Норвегия и Швеция се страхуват как да реагират с мюс'лманите скоро ще са 50 на 50%.В норвегия е пълно с пакистанци.всеки 5 почти.бил съм там и знам.

217

Нерез

преди 12 години

Като чета първото изречение на статията си мисля че мюсюлманите за някои неща са прави.

216

Томов

преди 12 години

Аз съм толерантно настроен либерал, но ми е напълно ясна концепцията, че толерирането на нетолерантния е самоубийство.

215

Candy

преди 12 години

И пак го обърнахте на нацизъм... Аз искам да пиша за конкретния случай. Много ме дразни, че след като се появят такива издънки като споменатите Андерш Брайвик и Петер Мангс журналистите се страхуват, че някой може да им се обиди. Те са си в собствената си страна, а тези хора там са им гости. Освен това случаят, който са разследвали журналистите няма нищо общо с тия перковци. Той отразява истината и мюсулманската действителност, никой не ги напада, но мюсулманите се възползват и спекулират.

214

Анонимен

преди 12 години

Простото си е просто, а по-просто от *** мюсюлманин - нема. :)

213

Samo minavam

преди 12 години

Безпорно заслугите на Арабския халифат са големи,няма да изброявам,да чете които иска и които може.Но до тук.Някои Homo erectikus ,налага исляма и им е.ава маиката,във всяко едно отношение.Резултатите са налице,комплексари от всякъде,примитивизъм в междуличностните отношения и т.н.Vae victis-lat.но до тук.

212

Анонимен

преди 12 години

Това е чифутска история,по долни от тях няма.Те правят всичко това скарват Християни и Мисюлмани и всякакви други религии само и само да има размирици и войни и да се избиват помежду си и искат да завладеят света.

211

до 235

преди 12 години

Щом смяташ,че над 2 милиарда мюсюлмани са педофили,изнасилвачи и убийци или въобще щом презираш 2 милиарда човека,не мога да ти помогна,обърни се към психодиспансера.

210

хахаха

преди 12 години

Тук се говори за Валхала,за Один,за Тор,за Мохамед педофилът и дивакът,за тъпите араби,за велики синове на Австрия,за толерасти и ***,които ще избивате ?,тука 2 милиарда човека с педофили и престъпници... четох го с едни немци,превеждах им и да ви кажа ли-Умряха от смях,опитвам се да ги съживя.

209

Анонимен

преди 12 години

Само Израел и САЩ реално се борят срещу арабите в момента. Европа е толерантна към ислямистите, а България иска да има бизнес отношения с Турция, Катар и др. За мюсюлманите само бой, заради това че налагат радикален ислям в чуждите държави.

208

Анонимен

преди 12 години

СЕРИАЛИТЕ ЧЕСТО СА ВРЕДНИ, А ТУРСКИТЕ МНОГО ВРЕДНИ! "Да, филмите са снимани изключително добре. Аплодисменти за операторите, за декорите, за костюмите и грима. Но! Филмът носи послание. Трябва да носи послание. Не да промива мозъци и да насажда лъжлива представа. Преди време се наложи да поостана в Германия. В пика на истерията Листопад. Знаете колко са турските емигранти там. Те не се социализират. Те не стават част от Германия. Живеят в турските квартали, работят в турски фирми, четат турски вестници, ходят в турски кафенета. Настояват момичетата да са забулени. И Европа им позволява това! Европа позволява в сърцето й да се тъпчат основни човешки права и свободи, фундамента на идеята за Европа............................Манипулацията и лъжата в тези сериали е огромна. И това ги прави вредни. Защото създава неверен образ, лъжливо впечатление. Уви, в България вече расте второ поколение, отгледано с чалга и простащина. Не гледайте *** сериали, моля ви. Светът е пълен с тях. Тъповатите Отчаяни съпруги, пълни с интриги и мръсно бельо. Безумната глупост Двама мъже и половина, чиито продуценти могат да бъдат съдени за морални вреди и неспасяеми поражения върху менталното здраве дори на ***.Това са филми, които не оскърбяват интелигентността и културата ми.Дали са си признали зверствата в България. И не само. Турция се опитва да се справи с не толкова симпатичното наследство на Османската империя"Написано от МАРИЯ ЮВИГИ

207

Анонимен

преди 12 години

Отървем ли се от толерастите между нас ,*** са лесни.Великият син на Австрия го доказа.