17

До 20

преди 12 години

Борила съм се цял живот, без интеграция .Учила съм и имам 44.7 години трудов стаж.Всичко съм постигнала сама , без помощи и хленчене.Който има мечти да се бори да ги постигне.Не се чувствам отговорна за това мързеливо племе.Стига , че данъците ми отиват за тях.

16

Анонимен

преди 12 години

Мдамм - 'обмяна на добри практики" = семинари, симпозиуми, практикуване на практики=бля бля бля=усвоени пари=0 резултатност:((

15

Анонимен

преди 12 години

оня интегратор с мустаците да дойде и набързо ще ги интегрира - ако ще западния , ако ще източния интегратор

14

eigran

преди 12 години

az so ne vi ..a aikata ziganska , no bg. politizite det vi simpatizirat da i go sloza v . aza debel i prost

13

??

преди 12 години

Боже, какви наивници има в Б-я, че някои хора подлежат на усвояване на трудови навици.Не съм виждала *** с мотика, а само да подпират метли , да пият бира, да ровят в кофите и просещи, крадливи и хитри измамници.Пък и миризливи и неграмотни, нахални и мързеливи.Господ да ни е на помощ.

12

издразнен

преди 12 години

зам. трудовия министър може ли да е толко смотан. тия не разбраха ли, че тия *** немат интеграция. за да се интегрира, требва да върнете строителни войски и там яко работа и бой, работа и бой, работа и бой. докаде му се научи мозъка, че требва да работи, а не да чака държавата да му търси работа и да му дава помощи, за да живее. толкова ли е трудно?

11

Винету

преди 12 години

Не е лошо да се интегрират , защото има много свестни , трудолюбиви и образовани *** - лично аз познавам такива и шапка им свалям ! Но , как можеш да интегрираш *** мръсен като "цар" Киро , буля Костадинка , градешките *** - дървари и друга подобна *** , която е на нивото на родово общинния строй !

10

Анонимен

преди 12 години

винаги съм се чудил как се усвояват тези пари? Държавни служите отиват в *** махала и с дигане на ръка се раздават по 50 лв на човек ли?

9

Анонимен

преди 12 години

13 % от 350 милиона....Къде - къде по-богати страни от България са отделяли много повече за интеграция на това население и никъде никакъв успех не е постигнат. Както казва Пеев единствено с работа могат да бъдат полезни и за себе си и за обществото. Да им дадат под наем земя от Държавният поземлен фонд и да бачкат. А, на който не иска да работи, да му се спрат всякакви помощи.

8

Асан

преди 12 години

15% прави около 52 милиона ! Никак не е малко , ако *** желаят да се образоват или да получат някоя професия , освен "трайно безработен и социално слаб" ! И ако има кой да следи тези средства да не бъдат откраднати от разни фондации , които уж се занимават с *** проблеми !

7

-

преди 12 години

а не е ли по добре да ги интеглират европа вместо да ни ги връщат нали уж са по опитни с ***. а ние ще дадем на Българите 13% повече пари !!!!Пълно с некадърни министри и зам. министри ......

6

Анонимен

преди 12 години

"Мерките са насочени към интеграцията на пазара на труда, достъпа до образование и обучение, социалното включване, ОБМЯНАТА НА ДОБРИ ПРАКТИКИ И СЪТРУДНИЧЕСТВОТО С ДРУГИ ДЪРЖАВИ ЧЛЕНКИ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ."Лееееле, колко пари са отишли по екскурзии, представа си нямате.

5

tosh

преди 12 години

"Бюджетът на оперативната програма за тази година е 350 млн. лева."Бюджетът пък на министерството на образованието е 300 млн. лева. Защо ли не се учудвам?

4

тихата_стъпка

преди 12 години

Под "интегриране" трябва ли пак да разбираме даване на пари на ръка, без полагане на труд и каране по старому?

3

xxx

преди 12 години

от колко години уж интегрират, интегрират, пари харчат, аз все не виждам никакъв, ама абсолютно никакъв резултат..явно някой си ги прибира тези пари под такъв предлог

2

Гошо

преди 12 години

Стига с тия *** даите на българите които не взимат помощи и плащат данъци

1

Пеев

преди 12 години

Има пустеещи земи за обработване,пътища за правене,градове и села за почистване ето така ги интегрирайте!Иначе да не се наложи пак като миналия септември за три дена да ги интегрираме!