120

jeno

преди 12 години

в час лиси, жено!!!!!! какви мерки- да не би да спряхте земетресението? Що не спреш бурята в този момент.....

119

тончо

преди 12 години

Ей, много ти порасна работата, медиите мълчахте до последно. В Америка е синът ми и се обади малко след 03.09 да пита добре ли сме в къщи.

118

Див селянин

преди 12 години

Дали ще има още един трус, че ми спря работата. За днеска бях планувал да махна още една стена, да скося малко трегера и да излея една плоча от балкона напред, че да мога да преместя там леглото да спя. Вчера изкарах банята в детската и съм доволен. Не било разрешено???!!!! WTF!!!!!! Че то и да минаваш на пешеходна пътека като има пешеходци е забранено ама мен ко ме интересува. Пък и нали съседа го същото.Казват блока можел да падне ако му се нарушала конструкцията. Бе 20 лв на ДНСК и готово.

117

Rezil

преди 12 години

Нещо се запени, и почна да бъркаш буквите ? Тц тц тц... лабилно ***. То само такива могат да подкрепят ГРОБ след 4 години мизерия де :)

116

27171

преди 12 години

е не съм крал 50 години като вас червени ***. Ти ще пибереш доста повече

115

Rezil

преди 12 години

Супер, айде сега галопески да си прибереш с труд заработените 2 лв от централата на ГРОБ, *** :)

114

27171

преди 12 години

ОК печелиш с *** като тебе не мога да споря. . Но колкото и да лаеш и да се надяваш да се върнете на власт, вече е късно доказахте се като разсипници и крадци, няма кой вече да ви допусне , защото народа иска факти , а такива вие имате много но всичките са негативни. Единствения негатив за вас е че вече не ви дават да крадете

113

Rezil

преди 12 години

Единствения който ги споменава, си ти тъпоумно герберче. Защото вие нямате ни едни постижение, та все към миналото гледате. А на кой да кажа браво ? На Боко шкембето, който и името не може да си напише сам ? На Миро Кучето ? На трезвения корифей Вежди ? На плеядата от нищоправещи здравни министри ? На Цветанов дето изпуска осъдени престъпници ? На кой ? ***. Добре, че скоро ще отидете в историята, където ви е мястото :)

112

27171

преди 12 години

Да си чувал за Охрана на съдебната власт ***?

111

27171

преди 12 години

кажи евала на Жан Виденов, на Стрелеца Гоце, На хидро инженера Доган или на г-жа бедствие Емел Етем. Кажи евала на Енергийния корифей Р. Овч. или на пчеличката Мая която прелита от К. на К. кажи евала че за 2 мандата безстрашните социалисчета начело с бат ти Сергейчо замениха нищо не струващи гори и камънаци за 1-ва линия на морето. Казвай им евала станахте за REZIL . вече не Respekt ами будиш съжаление

110

Rezil

преди 12 години

Боже, колко си смешен. Съдиите и прокуратурата ли трябва да задържат ОСЪДЕНИ престъпници, или гордото ни МВР ръководено от Цвъцко? Ама как да ги задържат, нали могат да вземат да изпеят за някоя от далаверите на Тиквон и компания. И къде ги видя инвестициите докарани от Плевнята бе, слънце непоръбено ? IBM плевнята ли ги доведе тук, или HP, или Microsoft ? Той говореше глупости на Гейтс и компания, а те открито му се присмиваха, направо ни е докарал инвестиции, ще знаеш :D

109

27171

преди 12 години

до REZIL е вече ме убеди че вярваш истински и от сърце на другарките и другарите от партията майка. Не видя че Гоце е назначил 90% от съдиите и прокуратурата а съдебната власт НЕ е под щапката на МС и НС т.е. вашите другари ги пуснаха да си ходят. Верно станахте за Rezil. И не дори и не ти мина през акъла че Плевнелиев отиде в щатите да търси инвестиции (и намери в IT сферата) ама то не се брои, вие партийците нема да намажете нищо от това, не е като руската енергетика.

108

ГЕРБ N1

преди 12 години

Може да сме *** и ограничени, но сме си я избрали ние. И пак ще ги иберем, а който не му харесва да си "оди у село". Най-доброто правителство и най-добрия кмет. Браво.

107

Фандъкова:

преди 12 години

Реагирахме адекватно - понасрахме се, понапикахме се, сменихме си бельото и почнахме с интервютата...

106

Rezil

преди 12 години

О да :) Казах им евала и браво, когато казаха че сме "лош материал". Казах им същото когато обясниха как трябва да ставаме овчари. Едно огромно браво им казах, когато изпуснаха Галеви, вече с присъди, да избягат. Бе като се замисля, всеки ден им заслужават да им се казва "евала" и "браво" по много пъти. Със сигурност ще останат в историята с кадърноста и уменията си, Бойко с интелекта, Фандъкова с волята си :D :D :D :D

105

Бай Спас

преди 12 години

Бой по минусчтетата другари, Партията е над всичко. Трябва да махнем продажната герберо мутренска ***. Всички пред Министерски съвет да свалим това геноцидно за българия оправление

104

27171

преди 12 години

до REZIL, За поред път проявяваш неворятна прозорливост. Само дая попитам (то ясно че не си "червен"), едно нещо на което си казал евала или браво на това правителство има ли? Или толкова си НЕ "червен" че чак те дразнят хората които имат различно мнение от теб НЕ "другарю".

103

Rezil

преди 12 години

27171 грешното разбиране, че всеки виждащ колко е жалка Фандъкова и шефа и Тиквон е задължително "червен" показва само колко *** и ограничени сте герберите. Определено, хваленето с бездействие от страна на селската гъска на снимката горе, ми обърна представите за думата "адекватност" пък на мен. Хвала на Фандъчката ! :D

102

27171

преди 12 години

Евала REZIL прав си баце. Ти обърна представата ми за адекватно действие по време на бедствии и аварии. По добре на почивка от колкото на топа на устата. Само кажи, защо като любимата столетнице нещо сгафеше, нямаше такъв шум по медии , интернет? Или сега когато не са на власт и няма вече крадене, са впрегнали електората да прави предизборна агитация? Е про мен не става, аз виждам че се работи. Ти си пусни червеничката бюлетинка и дано да устискаш то 50 -ят конгрес. RESPEKT!!!

101

sharky

преди 12 години

До 112. Реакцията беше перфектна. Нашта служба беше навън в 03.02 часа навън и чакаше нареждания. От 03.20 часа като излезнахме навън по адреси се прибрахме в 08.00 ч. сменихме се сколегите и тях веднага ги пратиха по адреси. Като не знаеш кой как е реагирал не пиши *** коментари. Че никой лично не ти е обърнал внимание си е твой проблем. Ако беше се попинтересувал как се реагира при земетресение щеше да знаеш. Като не знаеш пишеш глупости.