210

333

преди 12 години

*** с РОЗОВИ очила,България е пълна с такива като този...не останаха мъже ей....не бил паркирал правилно,а каде да паркира,да си я качи на главата ли тая кола,общината да се замисли за повече подземни и наземни паркинги,и тогава всички розови пичаги ще са ОК

209

Анонимен

преди 12 години

Ха,ха,ха-оперният певец за който никoй не е чул в континета. Ако беше поживял малко в истинска Европа щеше да знае как се паркира правилно. Поредният *** селски чалгар който си мисли че е нещо специално с неговият джип.

208

смехурко

преди 12 години

Представяте ли си каква гледка е бил ЖИПА с изправени чистачки - и отпред, и отзад...ИСТИНСКИ ЛУНОХОД!и...на Юлиянчо не са му издържали нервите.

207

MANGASARA

преди 12 години

TOJ S DJIPA AKO GO MERNEM NEKUDE 6TE GO EBEM I NEGO I JENA MU

206

Пацо

преди 12 години

Къв е тоя псевдо водещ бе, *** жертвата се изкара. Криви чистачки пък после счупени му били РОЗОВИТЕ очила. Баси гея сплескан, малко му е било. Юлиян е трябвало да го затвори в джипа докато не дойдат застрахователите и да напишат протокол за причиняване на щети, та тоя сплесканяк да ги плати. Айде розовите пантери на гей парада......

205

До GV

преди 12 години

Какъв оперен певец бе братле? Истинските звезди на българската опера, изкуство и наука отдавна са заминали в белият свят. Два милиона българи ги последваха през последните 22 години и си живеят живота. Тука са останали само псевдо патриоти и чалгари гъзари които срамят името на България.

204

кариера

преди 12 години

Тоя Юлиян твърдо е решил да стане ЗВЕЗДА.Пробва се човека - оперен певец, телевизионен шоумен... сега е влязъл в ролята на МУТРА.

203

дрън, дрън

преди 12 години

Кой какво е започнал не ме интересува. Важното е да се правят полезни неща за народа!А, лентите все някой трябва да ги реже.

202

GV

преди 12 години

Интересно защо г-н Констнтинов дори не коментира въпроса дали наистина е спрял кято поредната кретенска мутра тъпия си джип. Това с кривенето на чистачките звучи просто смешно. По добре се извини на човека и си признай г-н Константинов - ***. Никой не вярва на измишльотините. И това ми било оперен певец - срам и позор за прочутите ни имена в операта.

201

за 224

преди 12 години

Така както и всичко останало имаш напредвид. Планувано, започнато и почти построено от предишните правителстава. Само Бойко да помирише че нещо е довършено и тича с ножиците да реже ленти. В същото време герберясалите се късат да ръкопляскат за постиженията му. Абе чалга да става.

200

Анонимен

преди 12 години

aз сега като му видя джипа ще му драскам с пирон "***"(поне 5 милиметра дълбочина)

199

Юлиян

преди 12 години

Недейте да хулите колежката Цеца.

198

До 220

преди 12 години

Спортната зала в София, открита шумно от Бойко Борисов с музика и плакати Благодарим ти, Бойко, всъщност е заслуга на предишната министърка на спорта Весела Лечева (тогава беше не министерство, а Държавна агенция за младежта и спорта). Тя успява да убеди предишното правителство да построят залата, да отпуснат пари и да започнат строителството.

197

ха

преди 12 години

Юлианчо,ела на мен да ми се прайш на отворен бе ***!

196

Анонимен

преди 12 години

Бойко Борисов с Цеца Величкович. Премиерът е поклонник на фолкзвездите и чалгата, но не и на театъра.

195

Анонимен

преди 12 години

Аман от кирливци с джипове

194

Така говорят

преди 12 години

Верно ли зала Армеец е на групировката ***

193

Юлиян

преди 12 години

Кой ще ми спира движението на мене, бе?Ще си паркирам джипа точно пред залата.Нека някой да посмее, даже само чистачките да ми изправи!

192

До 215

преди 12 години

Точно така!Първа приятелка на нашият велик премиер. Такива турбофолк и чалга *** може да са звезди само на Балканите, никой в цивилизованият свят не слуша подобна пошла музика! Лили Иванова напълни зала Олимпия в Париж, българска народна песен лети в Космоса, вие целувате краката на някаква сръбска ***, на която ако не беше мъжът й, щеше още да пее в някоя кръчма в Лесковац!

191

А.К.

преди 12 години

И аз давам знак на неправилно паркиралите, като им изправям 4иста4ките. Много ми е "гот", като се нахвърлям в калта, за да може някакъв див селянин, парвеню, *** да си паркира возилото на пещеходната алея. Обикновено са с големи коли и регистрационният им номер е пълен с еднакви 4исла. Слу4и ми се да помогна на инвалид в коли4ка да го пренесем в линейката. Заради един/една такъв/такава, който/която се мисли за единствен/а на света обиколихме квартала, за да стигнем до линейката.