56

Анонимен

преди 12 години

turski sait turski ***...

55

Анонимен

преди 12 години

Даваш ли даваш, Банкянски Бойко, хубава Яна на турска вяра?Давам я, давям я! От тройната да се бяха погрижили на времето ... А сега какво да я правя? Няма пари, само за магистралата таквоз, но като цяло няма пари. Та що да не я дам? Ще поживее, свят ще види. Това Измир, това Бурса ... малко ли е?И повтарям, за да запомнят някои, не е вината в мен, въпреки че аз вземам решението, а в тройната, които на времето не са се погрижили да създадат такива условия, че днес да задържа хубава Яна у нас!

54

каква Варна бре?

преди 12 години

Това на снимката отзад е старата поща в Бургас

53

Анонимен

преди 12 години

Ако е "качествена" тая стена колкото останалата турска стока, да му мисля живеещите на близо.Аз бих се изселил

52

Анонимен

преди 12 години

само ГЕРБ!идва крайа на дребнавите сметки и задкулисни игри на БСП и ДПС!

51

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ се доказаха че са национални предатели!Единственото наказание за тях е публичен разстрел !

50

капалъ мюфтия

преди 12 години

Даваи алъш вериш да правим стига пискахте бе . На кои му пука какво искате важно е далаверата да варви и кадията да е доволен .

49

62

преди 12 години

От НЛО.

48

Инструктура

преди 12 години

До 60 - И можеш ли да кажеш от кого пази нашето небе ?????

47

Инструктура

преди 12 години

Досега Бойко прави точните ходове - Бургас - Александрополис , ГМО , АКТА, Белене - но дали няма да се подаде на шантажа на турците ? Единственото правилно решение е язовир контролиран изцяло от нас . Така компенсираме загубите на земя, но печелим от самото съоръжение .Турците също би трябвало да се доволни- получават всичко за което реват от толкова години но язовира да си остане наш. Ако не искат- прав им път ,празна им ...

46

Анонимен

преди 12 години

Абе хората ви охраняват небето вие за някакъв язовир се палите.Защо Волен спи спокойно?Защото знае, че турски Ф-16 прелитат над апартамента му да го пазят.

45

Анонимен

преди 12 години

"Гледах го досега в гугъл мап - еми няма плодородни земи там ,"ХАХАХахахахахаха ... по-тъпо племе от герберите няма! Като воденичен какмък висят на шията на българите.

44

Анонимен

преди 12 години

Някой може ли да обясни , каква ще е ползата на България от магистралата Русе -Турция ? Абитата ще я финансират , после 10-15 г. ще лапат пътните такси и печалби , а за нас ще остане единствено обезщетяването на собствениците на земи ! След като катарците си заминат на нас ще ни оставят една , амортизирана , разбита и готови за основен ремонт магистрала ?

43

Анонимен

преди 12 години

Трети мандат на Бойко Бовисов. Парад по случай на годишнината от вземането на властта от ГЕРБ.Бойко от минарето: - Аферим аскер!Башибозукът марширува и реве:- Машала Бойко ага!

42

Анонимен

преди 12 години

Турция нищо с нищо не е виновна. България и Турция са в добри отношения и то не от вчера.Турците си следват интересите докато българските политици си гледат далаверите.

41

Анонимен

преди 12 години

Казвах ви аз че гейберастката родина е Анадола, и че гейберастът и майка си е готов да продаде на турците!И като се замисля, че олигофренията скандираше до преди няколко месеца "Турски президент" на Гоце. :)))А сега какво? Боцето ви изгони руснаците и ви даде на турците! *** робски народ - затова и гейберастията тук вирее! И отсега да свиквате с мисълта, че или вие или най-късно децата ви ще станат ***! :))))

40

до 50

преди 12 години

И кого плашиш гаргите ли кой разсипа армията айде изчезвай с турците сме съюзници в НАТО и съседи.

39

Йоанна

преди 12 години

Турция е била и си остава враг N1 за България. По нашата земя има много мъка, много пролята кръв, 500 г. робство не се забравят. Граница трябва да има и тя да бъде затворена, още повече сега, когато нямаме армия. Помните ли че преди 23 г. имахме 250 000 хилядна армия? Не бива да гласуваме за влизането на Турция в ЕС.Докато се джавкаме, турците настъпват, защото те имат общонационална цел, а ние се оставихме да ни ръководят една шепа разбойници.

38

до 43

преди 12 години

Благодарение на тия *** и до днес народа живее със 130 лв пенсии.

37

Инструктура

преди 12 години

Язовир само ако стената е в българска територия - останалото е национално предателство .Не може политик който и да е той да жертва хиляди декари плодородна българска земя, за да може Турция да получава електроенергия ,питейна вода и зашита от наводнения !