157

ф-1

преди 12 години

Няма да забравя,когато отидох в Унгария за първи път през 1968 год.бях изумен от факта,че навсякъде в магазини,сладкарници та дори и в АПТЕКИ хората пушеха.Не го одобрявам,разбира се,но просто се сетих и реших да го напиша.Новите мерки против тютюнопушенето са превилни по моя преценка.

156

батито

преди 12 години

Сичко требе да е умерено -5-7 цигарки на ден, глоба 5 лв за фърлен фас, в закрито дън съ пуши, на открито може, ама да има повеке кощове за боклуки.И тъй.Не е ли просто!?Ся някви 300 лева за фас хахахахахаха я бегайте, я предпокитам да набием милиционеро отколкот да платя тез ***, нищо че сме милинионерче.Аре моля да идват и да ми праят забележки, е тогаз ще видат къоравия луд ли е или не хахахахахах

155

Анонимен

преди 12 години

Интересно е, че истерията около тютюнопушенето тръгва от САЩ, основната причина за това е че здравноосигурителните компании постоянно търсят причини или за увеличение на сумата за здравна застраховка или за отказ на плащане при лечение ))) прецедента в тази насока е поставен спрямо болен от СПИН, на който му е отказано плащане заради водене на рисков начин на живот............ и хоп в един момент на всички им прищраква идеята да използзват и други основания за отказ порадинт.н." рисков живот"

154

Гошко

преди 12 години

Първо никой не ме е питал дали искам в европа камоли да ми натрапва някакви *** *** европейски правила?Вече ще пуша навсякъде и ще хвърлям фасове безобразно!

153

до 185

преди 12 години

Абсолютна лъжа си написал................Пълната забрана в Швеция, Холяндия, Гърция...................... е ревизирана по отношение на питейните заведения/ барове, бирарии, кръчми и т.н./

152

Пешо

преди 12 години

И как ще глобите другаря *** който е безработен пътува без билет не познава сапуна и не говори никакви езици и няма никакви културни навици?

151

цццццц

преди 12 години

ЕВРОПА - КОНТИНЕНТЪТ НА РАЗРЕШЕНАТА П*ДЕРАСТИЯ И ЗАБРАНЕНОТО ТЮТЮНОПУШЕНЕ

150

Анонимен

преди 12 години

има си мислиш, че ако има хайка за хвърлени фасове, полицаите ше търгнат с униформи и ще надуят сирените и ще носят плакаи "ХАЙКА ЗА ФАСОВЕ"...............................................................................защо не отидат същите тези полицаи в селата и да пазят реколтата и старците от бандитите ?

149

Пешо

преди 12 години

Не се заблуждавайте истината е че вече почти всеки пушач в България пуши цигари контрабанда заради безумното повишение на цените на цигарите!Сега приеха закон да се крием да пушим тайно за да не ни виждат че пушим контрабанда! На всеки ъгъл всеки *** продава цигари и никой не го закача!Браво другарю Борисов!Да живее контрабандата и вечният ви избирател ***!

148

Анонимен

преди 12 години

Пушачите са пълни ***, кото си мислят, че само те имат права!Аз също много обичам да бия пушачи, но закона ми ограничава това право, като ме заплашва със санкции! В същото време пушачите до сега свободно можеха да ме тровят без никой да ги закача!

147

noment

преди 12 години

Пълната забрана на тютюнопушенето на обществени места е въведена в: Ирландия (март 2004 г.), Норвегия (юни 2004 г.), Италия (януари, 2005 г.), Швеция (юни 2005 г.), Шотландия (март 2006 г.), Литва (януари 2007 г.), Латвия (януари, 2007), Албания (януари 2007), Уелс и Северна Ирландия (април 2007 г.), Англия (юни 2007 г.), Исландия (юни, 2007 г.), Финландия (юни, 2007), Естония (юни 2007 г.), Дания (август, 2007), Франция (февруари 2008 г.), Недерландия (юли, 2008), Турция (2008/2009), Гърция (20

146

Анонимен

преди 12 години

Повечето проучвания от места с подобна забрана показват резултати от рода на 30 % намаляване на инфаркти, 20% намаляване на рак на белите дробове, а приходите в ресторантския бизнес първоначално намаляват, но за кратък период от време, а след това не само че си възвръщат нивото, но и се увеличават. Стига сте ревали, и с това ще се се свикне и ще се приспособят нещата. Човешките същества са гъвкави по природа. След 10 години като гледате назад, ще ви е смешна цялата тая дандания.

145

къф е тоя

преди 12 години

мноо *** статия

144

Анонимен

преди 12 години

ти дежурното е - ченге ли си ?ако има полицай, трябва да съм луд, че да запаля цигара, да я изпуша и да си хвърля фаса на улицата.---------------------------------------------------------------------------------------- Хе хе хе -Нима си мислиш, че ако има хайка за хвърлени фасове, полицаите ше търгнат с униформи и ще надуят сирените и ще носят плакаи "ХАЙКА ЗА ФАСОВЕ". Опитай да хвърляш фасове на улицата - сега след като е приет закона хитреци като теб ще бъдат постоянни изненадани мноооого неприятно. Общините имат голяма нужда от парите от глобите, няма да те пропуснат.

143

анонимен

преди 12 години

ти дежурното е - ченге ли си ? ако има полицай, трябва да съм луд, че да запаля цигара, да я изпуша и да си хвърля фаса на улицата.

142

анонимен

преди 12 години

Просто ще ти съставят акт, ще ти вкарат данните в компютъра.......................................................................................... да бе, аз там ли ще съм ? Я да видим как ще ми вземат личната карта, че ми е интересно. тия дето си хвърлят от терасите торбичките с обелки от картофи и прочие мръсотии, тях какво ги правим ?

141

Анонимен

преди 12 години

Какво ти преча като си хвърля *** на земята ? Ми какво ти преча като ти изсипа един камион *** пред вратата нали ще мине чистачката уж и ще го изчисти ? Какво ти преча като запала цигара - на спирката например - човек с дихателни проблеми асматик или квото и да е и ти до него чорлавиш ? Как му пречищ неможеш ли да се сетиш ? Ама това за *** беше велико. ЩО ДА НЕ СИ ХВЪРЛЯЛ *** КАТО ЩЕ ГО ИЗЧИСТИ НЯКОЙ?!

140

л

преди 12 години

Турция го приеха , че ние няма. Ама да видите там дали не се глобява.Мисля че глобата беше 90 евро.

139

Анонимен

преди 12 години

Предлагам следващия закон да е за налагане на глоби на лицата, които не пушат на обществени места защото "Тютюнопушенето предпазва от АЛЦХАЙМЕР!". Затова всички които отказват да пушат тютюн трябва да бъдат глобявани и дори вкарвани в затворите.

138

Господ

преди 12 години

Никъде в мойте 10 божи заповеди не забранявам цигарите !!!!!!!! Така че си пушете,а тези дето щели да ви глобяват знам какво да им пратя!