38

....!?

преди 12 години

Работник /управител/,....на някоя ПАРТИЯ в Бг ,....защо до сега не е "ПРИТЕСНЯВАН"---ОТ НЯКОЕ ПРАВИТЕЛСТВО ,ИЛИ "НЯКОЕ"---РАЙОННО---МВР....?

37

АКО....?

преди 12 години

АКО, от Швейцария не повдигнаха въпросът за дрогата ,тук "ФЪФ" Бг ,ДАЛИ БИХА ГО "НАТОПИЛИ".....?

36

do 49

преди 12 години

oshte v90te sa vkarvali tonove koka ama za 1 gladen baluk kato tebe tova e napravo nerealno

35

Бети

преди 12 години

Готин пич.Падам си по такива решителни мъже.

34

Анонимен

преди 12 години

Ало Как си представяте 10 000 кила кока .Това да не ви е брашно .Разреден поне 3 пъти това са над 50 000 000 дози по 0,5 грама Алооо цяла Зап Европа ще се нашмърка с толкова за поне 1 година Пак физкултурниците се изказват неподготвени .Този от снимката излезе най големия играч на планетата .

33

???

преди 12 години

Ако беше по Живкове врем, само някои от Другарите във власта щяха да гушнат кинтите от наркотиците (те тогава си го правеха с благословията на ДС)

32

Анонимен

преди 12 години

Като го гледам имам чувството че е дялан с тесла , кой знае какъв *** е !

31

Rad

преди 12 години

Интересни мнения-какви гербери и какви комунисти-след Тато само разсипия , погром и мизерия. Това ако беше по живково време, този отдавна да е зачеркнат от списъка. Т.н демокрацията създаде мизерия и бандитизъм.

30

Анонимен

преди 12 години

В бугаристан ако не се приеме закон срещу бандитизма-спасение просто няма.

29

Тялото

преди 12 години

"Цветан Цветанов се обърна към всички предишни правителства и попита как така досега не се и стигнало до разследване и задържане на емблематичните фигури на ъндърграунда."Може да го зададаеш този въпрос на Бойко, който беше г.с. на МВР по това време.Също така може и на себе си да го зададеш, защото се оказва че разследването и обвинението идват от Швейцария, вив само подтичвате боси след каруцата.

28

Хасму

преди 12 години

ети, точно за това става въпрос. Е, ако брендито го екстрадират в Швейцария, може и да очакваме някаква справедливост.

27

Говедарин

преди 12 години

10 т. кокаин а?дайте му 2 годин условно на момчето понеже му е за сефте...:D :D :D

26

Анонимен

преди 12 години

тъпака каза: чудно защо бате каубойко чак сега се сети да се бори с престъпността,чудно защо наистина... А защо не ти е чудно, че други никога не се сетиха да се борят с престъпността

25

ети

преди 12 години

До ХасмуАбе добре ги сравняваш двамата ама единият го съдят в Бразилия -ако не бъркам- а другият в България. Така че нищо чудно Гълъбин с 9 кг.да лежи 10-тина години а този с 10-те тона да получи мъмрене пред строя при това не много строго.

24

Анонимен

преди 12 години

чудно защо бате каубойко чак сега се сети да се бори с престъпността,чудно защо наистина...

23

Даола

преди 12 години

Този и сродните му са хората, от които България трябва да се изчисти, за да има бъдеще.Осевен присъда и пълна конфискация на имуществото. И ако това се направи с още 50 подобни и хазната ще се напълни - т.е държавата ще си върне откраднатото.

22

Хасму

преди 12 години

Гълъбинката ще лежи 10-тина години с неговите 9 кила, а Брендо с тия 10 тона....?А иначе Цецко пак нави латерната. Чудно кой е по - *** от двамата, премиера или вицепремиера?

21

Анонимен

преди 12 години

още един работлив и преуспял български бизнесмен

20

прасчо

преди 12 години

Банев се оказа известна фамилия,единия пере с кокаин,другия си загражда морето......случихме на бизнесмени,затуй цъфтим всеки миг .........

19

Иван Иванов

преди 12 години

До 10. Елементарна е тази задача господине. Отговора е 5 години условно като държавата ще бъде осъдена от този мафиот за неправилно арестуване и за неправилно дишане на полицаите.