714

Анонимен

преди 12 години

Този път и братушките няма да ни помогнат, заради политиката на някои индивиди с турско-*** /И.К./ самосъзнание, които използват всяка възможност да се подмажат на САЩ. Истината е, че България е обречена.

713

inatut

преди 12 години

Аз се срамувам, че ти се наричаш гражданин на България..Ти мизарстваш и гладуваш и затова си заминал за Зап. Европа.. Ти - средно статистическия ***, гласуващ за ДПС.. Не ти не си турчин.. турците са трудолюбиви и грамотни хора, които работят преди всичко.. ти си някаква ***. по-добре такива като теб да не се връщат тук.. ние нямаме нужда от вас..

712

bb

преди 12 години

As ne se sramuvam 4e sim turcin sramuvam se 4e sim sim grajdanin na Bilgaria no jiveya v zapadna evropa tam ne se govori kideto jiveya za turzi kato negramotni a se govori kak upravnizite karat sbstvenia si narod koyto im dava glasa si da mizeruvat i da gladuvat no vie pak ste glasuvate za tyah stoto na vas kato se govori za turzi gi vsemate za negramotni pojelavam vi uspeh do koga ste ste taka vse posedni navsyakide po standarta na jivota-uspeh.

711

тошо

преди 12 години

Недей те да се хабите Не може една държава която има втората по численост армия в НАТО след САЩ и покровитествена от тях Европа да и се опълчи.Не виждате ли че от ден на ден янките ни продават на Турция Вече и министерските съвети взеха да правят съвместни заседания.Ердоган вече ни има като вилает.

710

Сюлейман Безумний

преди 12 години

До Бай *** Аркадаш Аферим, машалла ефенди! Радвам се на списъка който си залепил, ама да знаеш, че вече не е актуален. Според последните изследвания на Баш Университета "Ататюрк", чиито възпитаник е нашия външен министър Давутоглу (Аллах да разпростре благодатта си над него), всичко от северния полюса до Южна Африка е било под турско робство за 450-500 години. Доказателствата са открити на Капалъ Чарши, там където навремето е бил пазара за роби-ескимоски гердан и вувузел. Иншаллах!!!

709

до турчетата

преди 12 години

В Турция има около 700 000 християни (по-малко от 1% от населението), поне половината от които са турци, преминали от исляма в християнството. Репресиите срещу тях са ежедневни, но почти никога не достигат до европейските медии.

708

до тео и др.турчета

преди 12 години

Основното нежелание на западняците за влизането на Турция в Европа идва от невъзможността на се интегрират турските емигранти в техните общества.Турция единствената страна сред мюсюлманските страни, която е обединила велико турския национализъм ( етническото и национално турско самосъзнание) с исляма ,помпа ги от най ранна възраст им промива мозъците и това прави невъзможно интергарцията на турците в Европа. А тези страни казват ясно на своите чужденци, че трябва да се интегрират, за да получат работа и живеят нормално. Исляма е коренно различна религия от християнството и е в основата на друга култура и цивилизация- ислямската. Разликата между християнството е исляма е огромно пред всичко в противопоставянето на половете. Християнство проповядва РАВЕНСТВО между половете, исляма проповядва НЕРАВЕНСТВО Това прави автоматично исляма по ниска цивилизация и култура, точно това западняците отчитат защото са висока материална и духовна култура на основата на християнството. По-ниската култура никога не е разбирала по-високата и се е стремяла да я унищожи материално и като човешки ресурси. За това селджуците, когато идват на Балканите и намират България в една изключително висок стадий на развитието на културата си спрямо други части на Европа и нищо друго не правят освен материално да я унищожат и избият човешките ресурси. Мюсюлманите не могат да живеят мирно като мнозинство в една държава, те правят всичко да изтребят друговерниците-малцинството, за това сега Европа се пълни с прокудени християни от Египет ,Сирия, Ливан, Турция и прочее. Мюсюлманите могт да живеят мирно само като са малцинство. Влизането на Турция ще донесе огромна маса мюсюлмани в Европа, които не мога да се интегрират и ще създават огромни неприятности на европейците,плюс и тяхната агресивност на национална и религиозна почва.

707

до турчетата

преди 12 години

Срамно е да си турчин! Да те мразят всичките ти съседи, да нямаш интелигенция, да нямаш личности с които да се похвалиш освен шепа главорези, да не си измислил за 1000 години съществуване абсолютно нищо, да не си построил нищо друго освен коптори, да нямаш собствена наука или техника, да имаш земята с най-изгодно географско положение на планетата и въпреки това да имаш населени места, където не знаят що е ток и течаща вода, да се природно глупав, тесногръд и мързелив, да имаш Ердоган за премиер.

706

WAFFEN SS

преди 12 години

Турците не само не признават геноцида над българи, гърци и арменци , ами продължават и сега да изтребват кюрдите...Няма ли международна общност и право, Хелзинкски комитет и други хуманитарни мисии да се заемат с тези престъпления, осъществявани в ХХ век? Срам и позор!

705

Анонимен

преди 12 години

Ямата с убитите в Сарайкапъ се намира на терен, на който JITEM водеше разпити на кюрди, заподозрени в подривна дейност. Тук се извършваха масови разстрели, хора издъхваха при изтезания, тук има много убийства, които се водят неразкрити, казва Раджи Билиджи, секретар на диарбекирския клон на Асоциацията за човешки права (IHD). Той твърди, че може да осигури много свидетели, които са виждали как задържани хора са сваляни от камиони и вкарвани в някогашната сграда на жандармерията за разпити.

704

Анонимен

преди 12 години

Общо на територията на цяла Турция досега са разкрити 253 масови гроба, в които лежат 3248 убити, заяви на 18 януари т.г. председателят на Асоциацията за човешки права Озтюрк Тюркдоган пред канала Press TV. Сигнализирахте за неуместен коментар

703

хаха

преди 12 години

Ето ти и друга поговорка: ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА!ето и друга: *** народ бедна държава....

702

turk

преди 12 години

На срещата в Евксиноград Делян Добрев попитал турския си колега на какво се дължи икономическият растеж на страната му. Той му отвърнал, че при тях работят по 16 часа на ден. Това е разковничето на успеха, коментира Добрев. Той допълни, че инвестициите също са важен фактор. "Около 10% за миналата година е растежът на Турция и тази година продължават с много бързи темпове. Техният растеж е по-добър от растежа на България в най-добрите й години", каза още Добревxaxaxa...

701

Анонимен

преди 12 години

С приятел и съюзник като Турция, врагове не ти трябват, защото Турция успешно ще ги замести и ще ти създаде достатъчно главоболия. Приятно или не, за някой, има голяма истина в поговорката - "На куче и турчин вяра да нямаш"

700

x

преди 12 години

Всяка държава си има свой интерес и политика на външната си политика .но не чак толкова и широка като това заглавия.от няколко месеца следя форума като става въпрос за турция много коментари и това влияе положително на саита ,колкото повече коментари толкова повече се четат новините .и извода : че нарочно и повторно слагат такива заглавия за повече печалба и реклама .най вече идва интереса на нацистите .с всеки ден се увеличават като четете патриотичните им мисли,...поздрави от Истанбул Сигнализирахте за неуместен коментар

699

Анонимен

преди 12 години

До ***:СНИМКАТА ,КОЯТО СТЕ ИЗБРАЛИ ЗА ТАЗИ СТАТИЯ Е МНОГО ДЕМОНСТРАТИВНА!!!!!!!!!ВИЕ БЪЛГАРИ ЛИ СТЕ И МИЛЕЕТЕ ЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ? ОЧЕВИДНО МНОГО ТЕНДЕНЦИОЗНО Е ИЗБРАНА ТОЧНО ТАЗИ СНИМКА!!!!!!!!!!!!!!ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!!!!!!!!!

698

Анонимен

преди 12 години

С приятел и съюзник като Турция, врагове не ти трябват

697

Анонимен

преди 12 години

*** трябва да бъде премахнат поради нарушенията на принципите на Инвестор АД.Аз лично смятам да се оплача на ръководството заради своеволията на *** в този сайт.

696

до 873

преди 12 години

По-скоро е слава на Барад-дур от Страната на Сянката. Кръвта вода не става, вие в Европа няма да влезете с преговори, а с жестокостите и содомизма си. Отново. "Аман" от такива гости.

695

брей

преди 12 години

Мен ми е интересно какво направихте с дворците в Преслав и българските крепости, цивилизованите османци?