26

до 23

преди 12 години

Винаги може Радо да се върне, но само ако "Инженерчето" се махне от федерацията. Защото той е главния виновник за всички проблеми във волейбола. Не може да се подиграваш с труда на толкова хора - играчи, тренъори и т.н.

25

Анонимен

преди 12 години

Лично Бойко се ангажира да покани Мартин Стоев да води отбора,а на радо и казийски прав им път,и данчо лазаров си отива завинаги,така очакваме да се случат нещата,за да можем да се класираме за Лондон....

24

Анонимен

преди 12 години

"Но всичко свърши в един миг..."Дали това не беше мигът, в който премиер на неназована източноевропейска страна кресна "Искам да уволнявам, искам да назначавам!" и цялото ръководство на федерацията се спусна презглава да изпълнява прищявките му?

23

до 29

преди 12 години

Човек чета ти писанията и се чудя как е възможно да си толкова ***?

22

M

преди 12 години

ЩЕ СЕ КЛАСИРАМЕ!Който вярва е обратното не е българин!

21

Анонимен

преди 12 години

Резултатът за жалост е, че няма да сме на Олимпиада. Федерациите при нас са сбирщина от ***.

20

Чича Ви Митко

преди 12 години

Първо: Любо Ганев и Данчо подават оставкиВторо: Радо Стойчев се връща Трето: След изказването си, Владо падна доста ниско и доказа, че подкрепя Данчо Лазаров => Радо да му отнеме капитанската лента и Матей става капитан. Ако владо реши - вратите са отворени. Цецо ще го замести подобаващо. Това е. Сега козовете са в ръцете на Радо.

19

Ив

преди 12 години

Данчо Лазаров няма ли кой да му купи еднопосочен за някъде...

18

Анонимен

преди 12 години

Без Радо,Казийски и Жеков залата ще остане празна и отбора няма да се класира за Олимпиадата.

17

Анонимен

преди 12 години

Като видя поредния спамер да пише за грешките на Радо Стойчев (и то само за смяната в 3 гейм) и веднага ми става ясно, че българинът е гений. Гледа 4 часа волейбол месечно и открива грешките на треньор - трикратен световен шампион с клубен отбор! Спамери, след малко по Дискавъри ще дават филм за космонавтиката - гледайте го, защото НАСА се нуждае от вашите компетентни съвети и мнения!!!

16

Анонимен

преди 12 години

Вие шегувате ли се? Да върнат Радо Стойчев? Това да не ви е иде ми, дойде ми. Та те се подиграха най-безцеременно с него и с целия отбор. Как той ще се съгласи да се върне просто ей така. Този човек има достойнство. Който и да сложат сега, дано не се разпадне отборът и да продължат като преди.

15

ФАШИСТ

преди 12 години

в отговор на 13 - статистики и "стагмистики" е характерно за взимащите решения в България, как не може да се изчака по-дълъг период от време за да се изгради по съвременен а защо и не , по-авангарден стил ? Мартин Стоев бе също отстранен въпреки добрата статистика ? ЗАЩО ?!

14

подробности

преди 12 години

Ами след,като имаме инженер в управата на БВФ,които с нокти и зъби се борят да останат на власт независимо кой и кого трябва да премахнат така ще е,демокрацията е мит видни комунистически функционери са се вкопчили в най видните спортни и всякакви организации само и само за печалба и мътят водата навсякъде,само вижте кой журналисти са най титолованите и какъв език за манипулация употребяват...

13

anonimen

преди 12 години

Загубата от Германия не е оправдана, но на Европейското ние паднахме от настоящият европейски шампион Русия.Но федерацията се държи много тъпо и някак неуместно. Дайте да си спомним какво се случи с Пламен Константинов и интересно защо тогава никой от федерацията не понесе никакви последствия. Защо за незадоволителното представянена отбора трябва да носи отговорност само трньора, а от федерацията ни лук яли ни лук мирисали, те са невинни. Някак си ми се струва, че проблема е май май.

12

chicago

преди 12 години

Само с палене на свещи,стискане на палци,фенска подкрепа,воля и морал не става,липсва най важното,моженето.Този отбор доказа че,не воже да постига целите си,фактите са налице в последните 2 години.Сега най вероятно и ТОЙ ще се намеси."Аз във Варна няма да отида да ви гледам"-каза ТОЙ и биде построена"Арена Армеец".Не са виновни волейболистите,Владо,Андрей и Матей са от световна класа но,отбора е от 12 състезатели а,останалите не са нищо особенно.Когато няма основа,няма връх.

11

прасчо

преди 12 години

дипл.инж.Данчо Лазаров и Ел Глупо /разбирай Ганев от Руси/,най-накрая успяха да осерат и единствения читав национален отбор...Треньорът на трикратния Европейски първенец Тренто Радо Стойчев,един от играчите от световна класа Матей Казийски.....и мишките от Управителния съвет,които дори Републиканското първенство окензаха........Марш спешно !!!

10

Анонимен

преди 12 години

Не всичко е числа и победи - загуби от днес за утре. Важно е да има ДОБЪР ПЛАН как трябва да се работи ЗА спорта!!! Ръководството на федерацията е безкрайно некадърно и вече е време да си ходи!!!

9

Dada

преди 12 години

това което се случва във волейбола също е част от плана Ран-ът!!! Всичко което беше успещно в България се съсипа и съсипва...образование,култура,спорт..вместо това се налива чалга и се издигат простаците на власт! В момента в родината са на власт простаците, на всички нива..от най горе до долу! Така че, не се чудете, ще съсипят и това което е останало... :(

8

фен

преди 12 години

въпреки бездарниците в БФВ, момчетата имат нужда от силна подкрепа точно в този момент. отборът го е имало и преди Радо, ще го има и след него, вие фенове на Радо ли сте или на националният отбор!?

7

ФАШИСТ

преди 12 години

до тук бе със славата на Българският волейбол - все ще се намери някоя *** да обърка всичко