75

Handel

преди 12 години

Абе кви са тия ***. Преди Гърция да мине към еврото там лихвите по депозитите бяха 28%, коетоозначава че инфлацията е била 35-40%. Кво сега се правят на ощипани моми и все се изнендават? Просто Гърция ще се върне към старото си състояние и толкова.

74

Анонимен

преди 12 години

"Отпадането на Гърция от еврозобата би могло да заличи 20% от БВП..."Това "еврозобата" може би значи, че е става въпрос за нещо като зобане на коне. :)То нашите евродепутати точно да зобят са в европарламента. :)

73

До 86

преди 12 години

Пази боже ти да си преподавател по каквото и да е! Я ни кажи тогава какво са парите?

72

До 85

преди 12 години

Написал си особенна олигофрения - "особен вид стока" "тяхната стойност не се измерва долари", ако си ми студент диплома нямаше да видиш :))))

71

До 82

преди 12 години

Очевидно не можеш да разбереш какво съм написал. Защо се пънеш нещо да напишеш след като нищо не разбираш е ВЪПРОСА?

70

Филики етериа

преди 12 години

tsvetanandreev.blog.bg/regionalni/2012/05/14/evropa-dade-li-bar-1-stotinka-na-bylgariia.953640?utm_source=dnes&utm_medium=box&utm_campaign=blogSapienti sat

69

BG

преди 12 години

DAI BOJE I GRACKITE BANKI DA FALIAT DALI IMA TAZI VERYTNOST .PONE BG NARODA MALKO SHTE SI VZEME VAZDUH UFF KOLKO GOTENO SHTE

68

Do 74

преди 12 години

Доларите също са пари, ако не занеш "икономисте"

67

НФБ

преди 12 години

всеки предлага на гърците помощ, а на нашите политици им предлагат да духат кавала...народа е свободолюбив,има си свои начин и тертип на работа...умеят да се веселят и създават положителни емоции!Колко хиляди българи си изкарват прехраната там? с 200лв заплата няма как да си хванете грък за помощник....те са нация Народ ние сме лош мат,рял каза дон боко великолепни и ще му слугуваме още 35г както слугувахме на тошо а гърците през тези години поне си поживяха на вопя!

66

те

преди 12 години

Гърците някак ще се оправят имат 10 пъти по голяма икономика от нашата а ние да му мислим с тези калинки на власт кой с диплома кой с фалшива кой разбира от АЕЦ и от икономика абе този герб е един тюрлю гювеч който ще доунищожи българите през идната тежка зима.

65

НФБ

преди 12 години

личи си вуте от село.....не иска той да е добре иска съседа да му е зле1завистлива и *** нация сме! комплексари като дон боко великолепни!гърците се управят и го доказват!сами се освободиха от османско иго а не чакаха русия...колко години ядоха и пиха а ние все търчим там да им работим вместо да се хванем и да заживеем достойно у нас си!В криза заплатите и пенсиите са им в пъти по добри ...най-важното е качеството на живот...спокойно чисто ...уютни къщички .хубава музика и добри ресторанти

64

ЦИПРАС

преди 12 години

СЪДИЛИ СЕ В СЪДА ГРЪКА И ЕВРЕИНА И НАКРАЯ ОСЪДИЛИ.........СЪДИЯТА!!!!! ЧЕ И СЕГАШНАТА ИМ РАБОТА ТАКАВА.ГЕРМАНИЯ И ФРАНЦИЯ НАПРАВИХА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ СЕГА ДА СЕ ОПРАВЯТ ТО НЕ Е РЕЖИ ХАЛВА И ЯЖ.ВСЕКИ Е БАШКА ЛУД ГЪРЦИ-ИСПАНЦИ И Т.Н.

63

До 64

преди 12 години

Имам само един въпрос, ако средната заплата в една страна е в равностойност на 500 долара, а в друга 1 000 долара, но във втората страна стойността измерена в долари на всички стоки и услуги средно е два пъти по-висока от първата страна, коя от двете страни е по-богата с по-висок стандарт на живот?

62

Аристотел

преди 12 години

Стига с тая Гърциа!!! Има една приказка:на магаре и грък не се качвай или още една:когато грък умре,евреина се радвал.Били демократи и аз със чужди пари мога да се правя на демократ и всеки следобед в 2 часа задължително да си легна да си почина,щото много се уморих от седенето в кафето.Как може да имам 20-30 декара земя и да отивам на кафе с чисто нов трактор на кафе?Господа византиици,кацата с меда се затваря,сега ходете в гората,Баба Меца ще ви дадено първо като ви.....................??

61

Бай Иван

преди 12 години

Кофти хора са гърците. Два пъти бях на море там. Хубави пътища, по-чисто море от нашето, по-хубави хотели ама хората са *** с малки изключения.

60

До 64

преди 12 години

Това е най-голямата глупост която съм чел! Ти нищо не разбираш от икономика. Парите са просто средство за размяна, особен вид стока, тоест тяхната стойност не се измерва долари, а в това какво можеш да получиш срещу тях.

59

antiES

преди 12 години

do 712 2 Отговориdragkoне говори глупости ,как ще са живяли винаги добре?

58

Анонимен

преди 12 години

Абе големи мераци за гъркини тука? Явно не сте ги веждали какви са трътлеци - пфу!

57

dragko

преди 12 години

Пълни глупости и кьор фишеци!Гърците винаги са живели добре и ще продължават да живеят още по-добре,ако напуснат ЕС."Кожодерите"от Брюксел изпитват ужас,че няма откъде да "смучат"под различен предлог/последното е че краставицата трабва да е права и дълга 25 см./Който си отстоява правата ще получи хубав живот.Който е "***"и угодничи-ще го мачкат цени,данъци и мутри!!!Казах!!!

56

bez ime

преди 12 години

дрън дрън само се чудят какви простотии да пишат за да не излезе Гърция защото ако излезе и се окаже че е по добре а то щее става страшно за големите