318

Анонимен

преди 12 години

До Мим100% неграмотност. За цигарите не знам, но на такива като теб трябва да им ограничават достъпа до форуми като този..

317

Анонимен

преди 12 години

Дано наистина да се забрани пушенето в заведенията.През студените месеци не мога да изпия едно кафе ,защото не понасям дима от цигарите.Който иска да се трови,да го прави в дома си.Чудя се и на майките,пушещи цигара над количките на децата си.

316

Анонимен

преди 12 години

Айде пак легенди - работели на себестойност !Затова когато ги проверят се оказва, че имат по няколко хиляди оборот на вечер при реално отчетен на касовия апарат около 100 лв ! Сиктир от *** жалби !Няма начин една кръчма да е пълна и да е на ръба на оцеляването !

315

Анонимен

преди 12 години

Да забранят изгорелите газове от автомобилите след като така са загрижени за здравето ни...Мисла, че от ауспуха излизат далеч по зловонни и вредни неща

314

Mim

преди 12 години

Вие сте много прости бежи да забранат кой мислите че ше го спазва щом в германия ума заведения за пуши тва е мега *** да няма рука мн сте зле сички боли ме мене че на непушачите им е гадно да го духат и те и тъпата държава и всички против пушенето *** и винаги ше си останете същите *** !!!!!!!!

313

Анонимен

преди 12 години

ABE SHTO NE VZEMEM DA IZTREPEM VSICHKI KOITO PUSHAT?

312

bamblebee

преди 12 години

В Германия навсякъде има клубове за пушачи! Обикновено заведение в което се пафка като комин. Въпреки всичките забрани и тук си пушим наволя. Така, че да си направят такива и в БГ и нещата ще си дойдат на мястото. Ако ще е да пия едно кафе без цигара в някой кът набързо, ще си го пия другаде.....

311

qwer

преди 12 години

Какво реват и се тръшкат тия бе,тук при нас в З.Европа отдавна не се пуши на обществени места и какво от това,трябваше да стачкуват и тук ли,щели да фалират,ами да фалират бе,а трябва ли непушачите да търпят димът на тези които го изпускат,светът се бори с този порок,а в Б-я пак наопаки,та видях и онзи *** и некадърник А.Слабаков и той курдисан там сред тълпата,тоя освен алкохол и цигари дали има нещо друго в ограничената му тиква.

310

Язе

преди 12 години

80% от тютюневия дим е НЕВИДИМ, затова усещате и миризмата преди да сте разбрали от къде е дима.Пушача не е човек неизлечимо болен приемащ лекарство,а ЕГОИСТ съсипващ здравето си, и на всички останали по формулата "Даго (вятър) всички" бълващ отрови с идеята да задоволи собствения си КЕФ,криещ се зад акцизния бандерол и печалбата на държавата,която го оправдава срещу подаяния.Смърдите та не се траете!Тровите си и децата ама нали завъртате главата от цигарата-ко *** й%е-плащам си ше пуша!

309

до 338

преди 12 години

Пушачите с плюшен х** ли заспивате? Затова ли пушите, за да имате винаги нещо в устата?!?! Отврат!

308

Анонимен

преди 12 години

На всички пушачи ще им кажа нещо на сръбски:Pusite Mi Kurac!

307

ФАШИСТ

преди 12 години

до336 - ограничено "възпитание " имаш "приятел " и интелекта ти дрънка на "КАМЕРТОН "( ла). Аз съм пушач ! Изградих ПУШАЛНЯ И ЗАБРАНЯВАМ на не пушачите да влизат там - ИМАТ ЗАСТОЯЛ ДЪХ !

306

алстер

преди 12 години

абсолючно си прав....

305

Анонимен

преди 12 години

Пушачите започнаха да се хленчат като смачкани ***. Не стига, че са неприятни, ами са и супер нахални...

304

до 332

преди 12 години

"А собствениците на заведения какво му мислят - слагат табела -Частен клуб - и готово. "Ако кажа, че си ***, предполагам няма да е много коректно...ще обидя несправедливо простите хора...

303

Az

преди 12 години

Да ви кажа и аз си мислех, че залите за пушачи, демек се едно кафета до сега, ще са пълни, но забелязвам една тенденция.В бара отвориха втора зала, по-хубава от другата, за пушачи, но всички си киснат като сардели в старата част, която е като пъб.Излизат да пушат отвън и после пак обрадно.Говоря за Германия, но предполагам че и в България ще стане нещо подобно след година най-много.Немците много пушат, да подчартая, имам чувството, че 90% пушат.

302

Анонимен

преди 12 години

А дали ще се отделят после 300 милиона лв. за болниците, за лечение на раково болни???Не е ли по-добре да има по-малко болни, за които да са необходими по-малко пари.

301

Истина

преди 12 години

При условие, че цигарите се продават свободно в магазините, не е нормално дасе забранява тютюнопушенето където и да е. Като са толкова отворени да забранят продажбата на цигари и готово, няма да има пушачи. Това си е дискриминация от където и да го погледнеш. Защо да няма заведения за непушачи и заведения за пушачи?А собствениците на заведения какво му мислят - слагат табела -Частен клуб - и готово. Там може и да се пиши и да се пие и каквото искаш. Предполагам, че варианти има много и едва ли очакват някой друг да им подскаже какво да правят. пък и по-престижно е да кажеш отив в частния клуб, отколкото отивам в кръчмата..

300

sdm

преди 12 години

Най ми е забавно,като кажа на някой пушач да ходим някъде или да си купи нещо и като ми каже "нямам пари",ама иначе има по 5 лева за цигари на ден,5 лева на вятъра тоест.После икономиката печелела от тях.Ми нали с тея пари ще имаш за други неща,дето парите не ти стигат бе тиква!!

299

Анонимен

преди 12 години

Заведенията ще се посещават точно толкова често, колкото и в момента. Просто няма да е задимено, а ще има хора, които пушат по цигара отвън - така е в Западна Европа, така трябва да бъде и тук!