31

Бачо

преди 12 години

На мястото на всяка открадната релса да сложим по 5 ***

30

Анонимен

преди 12 години

Най-големите кражби са от началниците на БДЖ и от ГЕРБ, които предадоха 5 хиляди вагони и локомитиви за скрап и закриха гари и жп линии за милиарди левове. Уволнени бяха и 8 хиляди работници и семействата им сега емигрират или гладуват.

29

Анонимен

преди 12 години

Бегълците Пламен Галев и Ангел Христов ще започнат на чисто живота си най-малко с 10 млн. евро.Парите са били прехвърлени ден преди присъдата в петък през офшорка, регистрирана на Сейшелските острови, твърдят пред "Стандарт" осведомени източници.

28

do 27

преди 12 години

alooo tuka stava vapros za organizirani bandi sas skopo platena texnika to4no tuka nestava vapros za *** aza VELIKITE BALGARI

27

до 29

преди 12 години

а ти какво направи за да предотвратиш изхвърлянето на ***? предаде ли съседа си който си изхвърля безобразията където му падне? докато българите не проумеят че без граждански контрол не може, нещата няма да се оправят,. вервайте ми.

26

lubooo

преди 12 години

реално състоянието на железния път у нас е такова че дори няма нужда да крадеш а просто да изминеш даден жп участък и да събереш в един чувал сички паднали,изкъртени гайки,винтове и железни елементи ходил съм доста по жп линииитеее и напраооо косата да ти се изправи ако релсите изпуснат влака ама иначе на БДЗ-то цените са европейски

25

Томас

преди 12 години

защо има 70000 *** с фуражки и съд? Нека да работят.

24

пинкертон

преди 12 години

Километри жп.релси ,километри магистрални кабели и тонове гориво не се краде от осверипелите от глад *** и българи , а от организирани престъпни групи -властимащи и полиция.За това е нужна логистика ,пласиране ,техника ,превоз ,информация.Транспортна полиция нищо не прави ,служителите на БДЖ крадат ежедневно ,зщото не им плащат заплатите .

23

Анонимен

преди 12 години

Прокуратурата не съди никого. Малко са ти объркани представите.

22

Анонимен

преди 12 години

Не ме интересува, че нараствал броя на кражбите на железопътна инфраструктура. Държавата имаше предостатъчно време да се справи с т.нар. "*** проблем", а не да си ги развъжда и да ги ползва за "бързи и сигурни гласове" по време на избори. В следствие на нейното бездействие, това са резултатите - убийства, грабежи и изнасилвания по селата, очерняне на името България в други страни от Европейския съюз, кражби на железопътна инфраструктура, размножаване с цел по-големи помощи и т.н.

21

Анонимен

преди 12 години

Има една проста причина за това положение - прокуратурата отказва да съди *** за каквито и да е престъпление. Още щом са заловени, тя ги пуска защото явно така е разпоредено. Това е истината. Чист расизъм.

20

Анонимен

преди 12 години

ами онези от жълтите павета,ако нямат акъл да измислят нещо,да прочетат законите на хан Крум !

19

Анонимен

преди 12 години

Дали поне половината от коментиращите тук осъзнават, че присъди се издават според действащите закони, а не според желанието на тоя или оня? А законите се гласуват от ония на жълтите павета, дето са с мнозинство. Нищо, че после мрънкат как нямало влезли в сила присъди.

18

Анонимен

преди 12 години

кражбата на материали застрашаващи сигурността, да се счита за терористичен акт

17

Анонимен

преди 12 години

Толкова е просто - закривате пунктовете за изкупуване на желязо! И по селата ще си отдъхнат, и къщите ще се разбиват по-рядко. Ама далавера за милиони на една шепа хора са по важни от интересите на обществото! И тук се сблъскваме с феномена "улични кучета". Явно щетите са им по-малки от далаверата с "изкупуването" на "битови" метални "отпадъци".

16

БАЧКАТОР

преди 12 години

Цветанов, къде си бе велики хващачо на престъпници ? Кога ще наберете смелост да укротите *** бе мъжкарю ? Айде нали сте най- великите с Боко направете нещо свястно освен да си правите пиар (и маникюр) .

15

Интересно,кой краде?

преди 12 години

Няколко пъти в този сайт бе формулирана молбата към властниците ни /нали имат прес аташета/:Да ни покажат по телевизията онези места около *** гета,които миналата година бяха изчистени с парите на данъкоплатците.Ние,работещите българи, за сметка на свободното си време,безвъзмездно правихме пролетно почистване на кварталите си, а безработните *** се излежаваха,докато общината им чистеше.Днес ние почистихме около блоковете си,някои мъже тръгнаха с децата към Юж.парк, а *** къде са?

14

,,LARI,,

преди 12 години

MOMENTALEN SAD,ZATVOR MINIMUM 10 GODINI.XVANATI ZA NAI RAZLI4NI KRAJBI,PUSKAT GI NA SVOBODA,SMEXORII.

13

Еди кой си .....

преди 12 години

Това заглавие може да се отнася за държава, която се управлява от *** и законите й се правят от ***. За повече от двадесет години не се намери начин държавата да се противопостави на тази напаст. Отвратен съм от *** във власт, които са безразлични към всичката тази дивотия. Питам се, има ли смисъл да се гласува изобщо, щом като идват на власт хора, които нямат нищо общо нито с морала, нито с честноста, нито с патриотизма????

12

Така мисля

преди 12 години

ГРОБ откраднаха държавния резерв вие за 2млн.пишете смешна работа са журналята в БГ!