61

Биг Брадър

преди 12 години

Хахаха Лелелеле тези как се подиграха с цялата държава и система. Показаха на цяла България и цяла Европа как хора с власт и пари могат да си правят каквото си поискат в нашата държава.

60

....?

преди 12 години

А коя партия ---"ЗАХРАНВАХА"?

59

ЕФТИНИ НОМЕРА

преди 12 години

Съдът ги пусна с/у "УЖ"---гаранция ,за да си изнесат кинтитите ,и се подготвят за издухване в ЮАР,както и стана !Кой е гарантът ------,за да опере той пешкира?И какви са тези СМЕШНИ малки гаранции ....?В Испания беше пуснат ---НАШЕНЕЦ с/у гаранция и скромната сума 300 000 евра,преди оло 2 години !И той ги внесе ,след това го опандизиха ,че не доказа от къде има тези 300 000,а тук с/у 100-тина лева ........?

58

не е същото

преди 12 години

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ ТОВА НЕ СА ОБИКНОВЕНИ МУТРИ, А МУТРЯСАЛИ БИВШИ БАРЕТИ, ЗНАЕЩИ МНОГО И СВЪРЗАНИ ЗДРАВО С ГОЛЕМИ ПОЛИТИЧЕСКИ ФИГУРИ.

57

Анонимен

преди 12 години

Ти от къде знаеш?

56

мдааа

преди 12 години

Демек от Еврокомисията питат : Цветанов,кога ще си подадете оставката.Иначе Шенген ще видите през крив макарон.пп.Като са тръгнали да питат дапопитат и за апартаментите му и за милиардите на Борисов и неговата Цветелина...

55

vanko

преди 12 години

ИМЕНИЕТО НА БРАТЯ ГАЛЕВИ В С.РЕСИЛОВО НЯМА ИЗДАДЕН АКТ 16,НЕ ПЛАЩА ДАНЪЦИ,ТАКСА СМЕТ,ТОК,ВОДА.ДОГРАМАТА И ОБЗАВЕЖДАНЕТО СА ПОДАРЪК ОТ РЕКЕТИРАНА ФИРМА.ПЪТЯТ Е ПОДАРЪК ОТ ЦЕЛИЯ КОРУМПИРАН ОБЩИНСКИ СЪВЕТ .ОХРАНАТА ИМ ОТ НСО Е ПОДАРЪК ОТ ДЪРЖАВАТА.

54

Анонимен

преди 12 години

Брюксел може да продължи да се надява .За това пари не взимат ,както и тези двамата няма да влезнат в затвора .

53

Анонимен

преди 12 години

За хора с техния професионален и житейски опит , с такива пари и връзки на различни нива , в различни структури , ще е фасулска ръбота да се потопят за дълги времена ! Още повече оставят 100 000 лв. на държавата ! Неприятното е , че отново направиха за посмешище прокуратурата , съда , а защо не и полицията ! Да не говорим , че ще се появят съмнения за предварителна уговорка !

52

Черен Петър

преди 12 години

Къде са? Ами питайте банкерката от Дупница Веска, дето не е откраднала 50 милиона, ама забегна в ЮАР за всеки случай.

51

Анонимен

преди 12 години

Срам !!!!!!!!!!!!!! СРАМ И ПОЗОР !!!!!!!!!!!!!!ЦЯЛО ПРАВИТЕЛСТВО НА ЕДНА ДЪРЖАВА ДА СЕ МОЛИ НА 2 МУТРИ ДА СЕ ВЪРНАТ, ПОНЕЖЕ СА НЕКОМПЕТЕНТНИ И НЕ МОГАТ ДА ГИ УВАРДЯТ !!!!!!!!!!!!!!СРАМ И ПОЗОР !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

50

АЗЕ И ТИЗЕ

преди 12 години

Всеки ден в Бг се редуват 2 термина ----СРАМ,РЕЗИЛ---СРАМ ,РЕЗИЛ----СРАМ ,РЕЗИЛ---!

49

А така !

преди 12 години

Само това е начина да се оправиме , някой да докладва на Европейците какво се върши тук.Време е тази армия от журналисти в България да свърши нещо полезно за държавата а не да манипулира народа.

48

Анонимен

преди 12 години

Галевите вече не разчитайте да ги откриете някъде. Паричките им са по офшорки кой знае къде по света, а и сигурно вече и пластични операции са си направили.

47

Анонимен

преди 12 години

Защо кашляш ,бе чичо..Цецо?

46

Анонимен

преди 12 години

56 А, ние пък както ги съдим :)

45

до 56

преди 12 години

Кой прави РЕФОРМИ ПРОТИВ СЕБЕ СИ ,.....ЧАКАЙТЕ !

44

BBF

преди 12 години

Трудно ще открият тези мафиоти!Човек като разполага с много пари става невидим.

43

Анонимен

преди 12 години

Някой може ли да ми покаже друга държава, която се моли на избягали ЗАТВОРНИЦИ-МУТРИ да се върнат ?! Дори и в най-голямата фантастика го няма това.Някой може ли да ми покаже държава в, която през ден има гаф на полицията им, а министъра така упорито обвинява другите и няма доблестта да си подаде оставката ?!

42

Д.ИНЧ

преди 12 години

Култовата реплика от Туин Пийкс важи с пълна сила-Галеви не са това което са.Те са ИЗБЕГАЛЕВИ.