249

Тина Манева

преди 12 години

Какво ще стане като фалират.Нищо.Какво ще стане като "ще станем като в България" ами ще получавате по 89ерво мин.заплата,а аз ще си наема две гъркини да ми чистят и перат в къщи и трима гърци да копат картофите и пасат овците.Нищо страшно.Няма да умрат от глад,все ще прежвяват с по 100 евра на месец.

248

до 303

преди 12 години

И варваче анонимно знаи че ние сме народ обединен..нито турски партии имаме нито сме били вазал на турция.. аиде лека ти вечер...отивам с нормални хора да пия абсентче...обожавам българия и българите..

247

do 301

преди 12 години

хаха нчмал загубена битка...Килкис, Лахана, Вици Граму и колко още да изброявам..ама дай да не ти разваля идилията.. пак казвам за разлика от теб моята история има много други неща за които да се гордея от воините...

246

до 297

преди 12 години

кажи ми една воина на която си ме побеждавал? Колко битки си губил от гръцката армия знаеш ли? о забравих..ти нямаш загубена битка :) Пак ти казвам ограмотихме ви преди повече от 1000 години...ползвай този гръцки дар за да прочетеш нещо смислено..

245

Анонимен

преди 12 години

Гърците са нация с безпочвено високо самочувствие.По белият свят им се подиграват и говорят с насмешка за тях като за хора които освен да лъжат и мързелуват на друго не са способни.И сега се надяват на чудо някоя велика сила да им прости , но няма начин , защото прекалено дълго разиграваха театър.Не е гордост да се наричаш грък в днешно време, но за тях е по-удобно да плуят по българите, за да си вдигат самочувствието.

244

до 295

преди 12 години

Варварино, смешната ти армия винаги е била зад руснаците или немците..нямал си бойно достойнство никога! Винаги ще си останеш губещия....и 1921 не са били турците сами срещу мене варварино!!дадохме ти писменост преди повече от 1000 години...ползвай я за да прочетеш и нещо реално!!

243

до 294

преди 12 години

По-точно гърците живяха на гърба на половин България,щото ги мързи и да гледат, само търсят кой да им върши тежката работа

242

до 291

преди 12 години

значи и половин българия дет се исипа да работи в гърция е живяла на гърба на гърците..

241

do 290

преди 12 години

Ами то все от някъде се започва..а смешните ни войничета сами успяха да поддържат освободителна воина за повече от 8 години.. ние нямаме национални герои пресекли една река и веднага убити.. Имаме такива, които са воювали..Не случайно Чирчил е казал "до сега казвахме че гърците се борят като герои. Вече казваме че героите се борят като гърци".. А вашата велика армия без немците зад гърба си и без немско оръжие и пари кога е воювала?

240

ДО Гикас Хардувелис

преди 12 години

Ако Германия и Франция скъсат котвата и излязат от ЕС , след не повече от 3 г. ще станете като сомалийците в Сомалия (със или без фалит).

239

Мамантос

преди 12 години

Гърция ще бъде гробокопачът на Вавилонската блудница Европа.Но мазохистичните и злобни *** май тогава ще бъдат на губещата страна...

238

до 286

преди 12 години

Нас не ни учат че нямаме загубени битки..а и не са ни освободили руснаците...може да ти е гадно но сами си се освободихме.. :)

237

до 281 от Грък

преди 12 години

Щом така казваш...нищо смислено няма в думите ти, а какво да кажа и за аргументи..Назначената фамилия е 20 години след освобождението ни..колкото и да се пулиш армията ви има повече загуби от нас от колкото си мислиш победи...турците взеха само 1/3 от Кипър и ако не бяха западните щяхме да ги хвърлим в морето.. но пак казвам имам достатъчно богата история за да се хваля само с военните си успехи..

236

до 278

преди 12 години

Освободили се сами, смях. Егати неграмотните типове, типично по гръцки. Според това дето учат децата там, Гърция е Велика сила и мачка наред. Военни загуби няма и всичко е постигнала сама. Добре че, бяха руснаците да ви освободят и вас.

235

Мамантос

преди 12 години

Зито и Еллада, зито о СИ.РИЗ.А!*** се в гащите западните ***, щото ако гръцкият пример прескочи и у тях -- спукана е работата на неолибералния модел, който вече 20 години пие кръвта на хората. Со кротце и со благо *** няма да си идат...

234

Ъ0

преди 12 години

Абе баш като нас - едва ли, те поне намазаха почти трилионче, пък ние хем гладни, хем голи и боси... Те така, едни хапват и пийват, други плащат без дори да са се докоснали до гозбата.(((

233

до Иво от Грък

преди 12 години

кои каза че само гърция е пред фалит??? даже и франция ч грози същото..И кои ти каза че нямаме сливова????

232

Иво

преди 12 години

До грък Ако всички са давали фалшиви данни на ЕС,защо само Гърция е пред фалит?Хайде лека вечер от мен аз отивам да пия една хубава домашна сливова, нещо което нямате в Гърция....

231

до 267 от грък

преди 12 години

Ми да започнем с това че сме се освободили сами..примерно...

230

Иво

преди 12 години

До грък Защо мълчиш приятелю?