33

men

преди 12 години

другата подробност която ни спестяват е че газът добит чрез фракинг е в пъти по скъп от конвенционалният газ. германците купуват евтин газ от русия, познайте кой ще бъде обвързан с договор за енергийна независимост да купува скъпият шевронски газ. досещатае се нали.

32

anonimen

преди 12 години

Naconalni Predateli.***,otivaite si

31

шоп

преди 12 години

НА ТИЯ ТРЯБВА ПО ЕДНА ХИДРОКЛИЗМА ДА ИМ СЕ ФРАК-НЕ, А ДА И НА КАЛЪФА - ДЕТО СЕ ОБАДИ ПО НАПРЕД, ТА КАТО Е В МОНАКО ДА МУ Е СВОБОДНО ОТЗАД ЗА ПО-ГОЛЕМИ УДОВОЛСТВИЯ

30

кооо

преди 12 години

Точка 1 от мораториума:1. Забранява прилагането на технологията хидравлично разбиване, хидравличен удар, хидравлично разпукване, хидрофракинг, фракинг и/или всяко друго наименование, което описва вкарването на смес от вода или други течни или гелообразни субстанции с химични съединения, елементи или компоненти, пропанти, флуиди, както и механични и/или органични пълнители, под налягане, по-голямо от 20 атмосфери под земята, при проучване и/или добив, с цел извличане на нефт

29

Хасму

преди 12 години

Да припомним - в Лондон също имаше голям български протест срещу проучване и добив на шистов газ в България

28

Анонимен

преди 12 години

АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!ЩЕ НИ УНИЩОЖАТ ТОТАЛНО.СТИГА СА ЕКСПЕРИМЕНТИРАЛИ С НАС!!!!ОБЪРНАХА НИ НА ОПИТИ МИШКИ.

27

Анонимен

преди 12 години

Полша обяви, че не смята да налага мораториум на ШГ. Наследниците на Коперник са умен и мъдър народ.

26

men

преди 12 години

ако организираме масов протест ще се върна в българия да го подкрепя.

25

Анонимен

преди 12 години

Този мораториум издържа ли 2 месеца поне? И защо трябва да дискутират едно и също нещо по 30 пъти, вместо да работят?

24

Анонимен

преди 12 години

Отвън е платена ченгеджийска геберска *** и си мисли че като му дават по 1000 лева на месец да промива мозъци по форумите и може да сипва по 20 литра бензинец в астрата наведнъж е ударил джакпота.

23

Хасму

преди 12 години

Мбухахаха - Ох, *** боже, като знам как 90% сгрибате в кралството, монакото ще го гледаш по нешънъл джиографик

22

men

преди 12 години

до всички шейхове: от 3 до 13 процента от газта и тази газ няма да дойде при вас а ще си я делнат тиквата, овчаров и черепчо. златото канадците колко по евтино ни го продават и къде отива единият процент който ни дават без пари?

21

п

преди 12 години

Доколкото четох американски изследователски институт е установил, че за последните 10 години, откакто се правят дълбоки сондажи за шистов газ, земетресенията в САЩ са станали с 30% по-силни. Дали там са земетръсна зона? - достатъчно далеч е, няма да усетим тези земетресения...както и те тези тук...България обаче е земетръсна зона, и ако сега бъдат предизвикани земетръсите, които са били... с 30% отгоре (4-5 по Рихтер), колко от сградите/хората в бг градовете ще оживеят???

20

Анонимен

преди 12 години

Отровиха Оклахома, отровиха къде ли не в Америка... При това те имат огромна територия, пустини, могат да си тровят както им харесва. Но и те се замислят вече. Дори Ромънците забраниха проучванията за шестов газ.Българските послушковци на Уорлик, първо организираха "протести" срещу спирането на шистовия газ (група от 50 - 100 пенсионери седесари), създадоха измислено движение за "енергийна независимост" от *** седесари и пак ровят ли ровят - нали им е платено! Аман от тия чужди агенти!

19

Отвън

преди 12 години

Здравейте кукли.Днес (малко късно) с удивление разбрах за шеметният скок в заплатите ви - 20 лв.Предполагам вече пълните моловете или,както там го наричате и се разцепвате от шопинг!И аз скромно мога да се похваля,че и мойто селъри скочи със 1000 паунда,което ще рече 3700 на месец - чисто след таксите.Предвиждам двуседмична почивка в Монако - веселие,добър коняк и доволно разгулноразватен нощен живот.Ще ми легне има-няма десетина хилки в паунди.Вие как сте,планирахте ли холидейчето до близкият кален язовир или канал и внимавайте да не се охарчите твърде много,за домати,лютеница и сланина...как я въртяхте,на шиш ли?Мбухахаха

18

Патриот

преди 12 години

какво точно не разбраха герберските *** ,българите недвусмислено показаха позицията си с протестите !Трябва на кол ли да ви набучим *** герберски кратуни за да разберете че БЪЛГАРИЯ ШИСТОВ ГЕНОЦИД НЕ ИСКА!!!!!!напъват и напъват мазни нагли шевронковци.

17

Анонимен

преди 12 години

Шис.Газ ще се добива, борбата е този добив да се забави с 10 години докато се построят стратегически газопроводи през страната ни и се обвържем с дългосрочни договори тип ползваш-не-ползваш-плащаш.

16

Анонимен

преди 12 години

Надупете Добруджа,отсечете горите,продайте реките!просто сложете едно For Sale вместо името на страната ни върху картата на света и готово.Вече продадохте заводите и предприятията уж на инвеститотри които така инвестираха че сега всички са затворени.И сега като няма повече какво нека и природата да им дадем

15

Гогата

преди 12 години

ДА ГИ СПРЕМ ИЛИ ТЕ ЩЕ НИ СПРАТ !!!!

14

до ico

преди 12 години

Вземи потърси и прочети 1во инфо за Шеврон и как са ги осъдили и какво е станало с природата и продължават да ги съдят разни държави и после пиши глупости!Само ти разчиташ на слухове и клипчета! Заради такива невежи като теб сме я докарали до тук. Знае, не знае, но да се изкаже. Въздух под налягане си ти.