51

Анонимен

преди 12 години

Да командироват ЦвЦв на Малдивите...може и в Катар за да ги залови

50

do 50

преди 12 години

абе ние, те - все едни и същи

49

ми

преди 12 години

Окръжният прокурор вече е изготвил и предложение до Областна дирекция на полицията за налагане на забрана за напускане на пределите на страната на "братята", допълни Сиракова. Това се прави при предявяване на обвинението и при искането за мярка за неотклонение, а не след излизане на присъда и то на ВКС. За този период обвиняемият може да си излиза и влиза в държавата когато си поиска, след като прокуратура не си е свършила работата качествено.

48

НЕМА

преди 12 години

да се шашкате! отишли са на екскурзия - това им е било последното желание преди панделата, а пък я се върнат я не.....божа работа! Съда ще хвърли едно кило боб и ще видят дали ще си дойдат или не.....ми така де :)

47

Анонимен

преди 12 години

Абе къде е Цецко...?.......да вземе да каже някой виц по телевизията.

46

пощальона

преди 12 години

НИЕ ГИ ФАЩАМЕ А НАШАТА ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ ГОРДОСТА НА ЦЕЦО И БОЙКО ГИ ПУЩА. КОИ СА ВИНОВНИТЕ? СЪДИЙТЕ СА ВИНОВНИ - КАЗВАТ БОЙКО И ЦЕЦО. ГЕРБЕРСКИЯ ТЕАТЪР ВЪРВИ НА ПЪЛНИ ОБОРОТИ- НИЕ ВИ ЛЪЖЕМ А ПЪК ВИЕ ВЯРВАЙТЕ- КАЗА БОЙКО! БОЙКО СКОРО ЩЯЛ ДА ПОЛУЧИ ПИСМО ОТ ЮАР. ПРИСТИГНАХМЕ, НАСТАНИХМЕ СЕ , ДОБРЕ СМЕ, БЛАГОДАРЯ ЗА СЪДЕЙСТВИЕТО БРАТО!

45

Ivan Grozni

преди 12 години

А кой ще наследи Дупнешкия виалйет.. кой щее новия онбашия там... или подставено лице ще ръководи делата доакто "братята" комнадорят с СМС-чета от някой плаж ?!?!

44

ОТ ШЕНГЕН ПОЗДРАВ

преди 12 години

КОЙ ГИ ПУСКА АКО ГАЛЕВИ СА ИЗБЕГАЛИ- ПУСНАЛА ГИ Е ГРАНИЧНАТА ПОЛИЦИЯ НА ЦЕЦО АПАРТАМЕНТА ПО ЗАПОВЕД НА БОЙКО!!!! ХА СЕГА КОЙ КОГО ПУСКА И ДРАПАМЕ ЗА ШЕНГЕН- ХАХАХАХАХАХАХА БАНАНБУЛГАРИСТАН В ШЕНГЕН НИКОГА. МАФИОТО БОЙКО АКА НЕ ОПРАВИ СВОИТЕ ХОРА КОГО ЩЕ ОПРАВИ. ПАЦО ТАКА ЛИ БЕШЕ - ГРАНИЧНАТА ПОЛИЦИЯ НА ЦЕЦО ВИ ИЗПРАТИ ПО-ЖИВО ПО-ЗДРАВО ДА СЕ ПЕЧЕТЕ НА ПЛАЖ. А ОВЦЕТЕ ДА ГЛЕДАТ ГЕРБЕРСКИЯ ТЕАТЪР

43

AZ

преди 12 години

Прав си 51.Сигурно са в съседната кръчма с някой шеф от МВР, ГДБОП, прокурор или съдия.А призовките им ги връчват в къщи, където не се прибират от заведенията.И нали щяха уж да променят това за призовките - има ги няма ги слагаш на вратата и край.

42

ДО 49 от Пацо

преди 12 години

Много е добре тука на плажа брато! С Ачката сме се опънали тъкмо на по един шезлонг, пийваме си коктейл4е. Рибата брато кълве и тука много.....ама не е като в БГ. Хахаа. Хайде много поздрави на вси4ки ви от слън4евото крайбрежие на.... И вие така да го докарате един ден!

41

До AZ

преди 12 години

Аааа! Чакай малко! Първо ще се пощипват и ще се чудят кой е виновен, че ги няма осъдените. Прокуратурата пуснала разпореждане до МВР да не напускат страната, съдът постановил кога да влязат в затвора, Охрана на съдебната власт трябва да ги прибере и извози до панделата... На МВР ще им се търси отговорност, чак като се разбере, че Гранична полиция ги е отървала и са драснали зад граница. Ако двете мутри наистина са изчезнали, отговолността ще се размие, ще остане само срамът! Шенген ли?

40

Анонимен

преди 12 години

Независимо от минусите, прав беше Б.Борисов. "Ние ги хващаме, те ги пускат". Какво по добро доказателство от тази случка.

39

Черен Петър

преди 12 години

Братя Галеви не са братя, но си имат мноого "роднини" на висши постове на властта. На 4 очи с министър, отводи на съдии и прочие... Стотици бандити мечтаят за такива леки присъди. Кълве ли рибата по Южноафриканското крайбрежие?

38

AZ

преди 12 години

ЕЙ ЦВЕТАНОВ - Няма ли да има няколко служители подведени под отговорност задето ги оставиха толкова време да си развяват оная работа и задето ги изтърваха сега ?АКО СЕГА НЕ СЕ НАМЕСИШ, ЗНАЧИ СИ С ТЯХ

37

Анонимен

преди 12 години

СЛЕД ЗАКОНА ЗА КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВОТО БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОБЕЗЛЮДИ!И В ПАРЛАМЕНТА ЩЕ ИМА КРИЗА!МНОГО ЩЕ ЗАМИНАТ НА ЮГ ПРЕДИ ЛЯСТОВИЧКИТЕ И ЩЪРКЕЛИТЕ ДА ИЗЛЮПЯТ!

36

бг

преди 12 години

СТРАННО БГ ПРАВОСЪДИЕКато се кандидатираха за властта се знаеха къде са, а сега не.И как така изчезнаха - май никой не ги търси - да не са се изпарили ?!

35

Пурко

преди 12 години

Силно се съмнявам да ги намерят, сега вече почва една стара позната песен: "Галеви видени в Аруба, Бахамите, Малдивите и незнам къде си" :)))

34

Анонимен

преди 12 години

Да проверат при запалката да не ги е скрил тоя шменти капели...

33

Навахо

преди 12 години

Докато търсят Галеви, да започват да и Диневи.

32

Житан

преди 12 години

Май държавата я е шубе да им занесе призовките ????