16

MORE

преди 12 години

Дори за палмовото масло сте писали, а за Уорлик - нито дума! Засрамете се!

15

Анонимен

преди 12 години

А защо да се произвеждат вредни за здравето храни! Това си е чисто престъпление - да се предлага на хората отрова. На баба от село кой ще й обяснява кое е с палмово масло и кое не е, а за етикетите на сирената да не говорим - все са паднали или разместени. Тотална забрана и това е!!!

14

do 14

преди 12 години

Na tqx qsno e obozna4eno 4e sa ot rastitelni maznini , az iskam kato si kupq mlqko da znam 4e e takova ! Bravo za predstoq6tite promeni ! Kolkoto do proizvoditelite koito 6te izlqzat na protest - normalno e vse pak pe4elqt xilqdi na garba na milioni du6i 6te im sprat kran4eto

13

ББББ

преди 12 години

А засегнатото здраве на народа от тези псевдо фирми които ни тровят.Не надписи на продуктите-а затвор за такива производители-щели да ми протестират убийците алхимици.

12

Анонимен

преди 12 години

Ами направо забранете употребата на палмово и други масла при производство на сирене и кашкавал бе, ***! Яка глоба + пандиз за технолога на партидата която бъде хваната с такива гомна в продукта!

11

Клоуна

преди 12 години

Найденов ми звучи по изказвания на оня другият ждрольо Семерджиев ... мине се време не мине и излезе в пресата да каже ,че е открил топлата вода по дадена наболяла тема за обществото.Найденов вземи си туба вазелин и марш към Врачанският Балкан твоята любовница ЗОРОВ те чака с "кашкавал" в едната си ръка и редовният подкуп в другата !!!

10

Анонимен

преди 12 години

човече, научи се да си изкарваш хляба по-малко с двете си ръце и повече с органа между двете уши. тогава няма даа стресират *** в парламента и ще си намериш по-интересни занимания. твойте нерви съсипват теб, дреме им на бсп, герб, дсб и другата пасмина за тях

9

Анонимен

преди 12 години

Откакто разбрах, че има "палма" и в нискомасленото мляко, не купувам никакви млечни продукти, пък вие си пишете каквото искате по етикетите. Само тотална забрана за използването на палмово маслов храните може да има някакъв ефект, но това няма кой да го направи.

8

MORE

преди 12 години

Три дни без Уорлик в новините - три безсънни нощи за мен...

7

Охранител

преди 12 години

А българина е болен от сърдечно - съдови заболявания, не заради хранителния си режим, а от мизерия и нерви, заради *** политици - изедници!!!

6

Охранител

преди 12 години

А българинът е болен от сърдечно - съдови заболявания, не заради хранителня си режим,а от изерия и нерви, заради *** политици!!!

5

Ачо

преди 12 години

Ае няма страшно- щом изядохме 20-годишното ирландско говеждо на саздърма и сме още живи....

4

Охранител

преди 12 години

Има много по-страшни добавки от палмовото маслои ги има във всички хранителни продукти по цял свят. Палмовото масло поне е естествен /растителен/ продукт...

3

anonimen

преди 12 години

Naideno ne se strahuva,ami Boko da go prati reindzar vav Afganistan

2

Анонимен

преди 12 години

to veche schte se kazvame durjava palma ,samo da mojesche i vechno lajto da stane

1

Охранител

преди 12 години

Оолелеее...този пък се тревожел за здравето на хората...вдигнете им заплатите на хората да видим ще ядат ли *** на алчните производители. Хората много добре знаят какво да ядат и без твоите стандарти...