8

Томас

преди 12 години

в следващия парламен няма да влязат и това е

7

...

преди 12 години

Навремето какво беше СДС! Сега са едни мижитурки там само се чудят как да са още малко в парламента та белким нещо там падне от трохичките и за тях! А за това състояние на СДС вина имат и Стоянов и Костов! И сега как човек да гласува за СДС особено пък и за Костов??? Човека дето дойде като месия и се оака ама така се оака, че не само, че още мирише но и след 20 години пак ще мирише!!! Добра идея беше СДС мир на праха и!!! :(

6

Анонимен

преди 12 години

Аз искам силна десница със силни лидери !!! СДС + ДСБ + всички останали с дясни идеи ЗАЕДНО !!!

5

Ил

преди 12 години

"Според него обаче по-голямата част от избирателите на десницата искат СДС и ДСБ да се явят на изборите заедно като Синя коалиция." - МАРТИНЧООООО, дрогиран ли си бе, слънце!?!?!?!? Кой, за Бога, иска разрушителя на дясното Костов!? Ти си срам за марката СДС!!!

4

ПАЦО

преди 12 години

ТЕЯ НЕ ЗНАМ КАК ЩЕ ОТИДАТ НА ИЗБОРИТЕ, НО ЗНАМ КАК ЩЕ СЕ ВЪРНАТ ОТ ТАМ

3

Анонимен

преди 12 години

"Има фактори в държавата, които се притесняват от Синята коалиция, коментира лидерът на СДС Мартин Димитров на пресконференция..."....Хахахаххахаха...Вас пък кой ви брои за живи?!!!

2

Анонимен

преди 12 години

Ок е да има коалиций, но да са сфоррмирани преди изборите. Не както другаря Станишев каза "Ми те хората си гласуваха за тройна коалиция"... Ако беше толкова сигурен защо не се коалираха преди изборите, ***!

1

as

преди 12 години

Dobre, Martine. Oshte imash shans da popravish strashnata si glupost ot prezidentskite izbori.