34

Анонимен

преди 12 години

Кажи си, бат Петьо!

33

sapio

преди 12 години

Защо пропиля толкова време Бат Петьо за да разбереш, че стария хитрец Костов се интересува само за собственото си оцеляване в тази мътна вода.

32

болен човек

преди 12 години

Кой е този болен човек на снимката?

31

Демократ

преди 12 години

ЕДИНСТВЕНИЯ до сега Достоен Български Президент и Политик,за когото пак бих гласувал...

30

тоя па

преди 12 години

Ама нали Петър Стоянов се отказа от СДС при изборите за президент...Кво говори са

29

браво

преди 12 години

Защо плете Бат' Петьо, той поне не се крие като Надка Въртиопашката!

28

Анонимен

преди 12 години

"Костов се опита да създаде ДСБ, минавайки през трупа на СДС."!Ха, та само това ли?Този *** мина през трупа на България, която разпродава при всеки повод (срещу съответната комисионна!).

27

Анонимен

преди 12 години

Ето това се казва изказване по поръчка с абсолютна стойност. ех бат` Петьо, ех.

26

Ivan Ivanov

преди 12 години

Вместо да търкате наровете в затвора за държавна измяна, особено *** те пак си играят игрички и се появяват по пресата за реклама и за доказателство, че са живи. С тези *** СДС е тотално обречена на тези избори и ще остане извън Парламента.

25

Анонимен

преди 12 години

ei gaden kon prodajen kukenski...are zemi se skrii i ne si podavai gadnata konska mutra...

24

Лилимонката

преди 12 години

Ако СДС и ДСБ не се бяха обединили в Синя коалиция, сега щяха да са съизмерими с НДСВ, респективно с "0". Хубав или лош, Костов е действащ политик и все още е в политиката. А работата на политика, е да прави политика. Петър Стоянов за разлика от него, може само да пише мемоари, статии и да сава интервюта в стил "имало едно време" .Факт е, че ако разтурат Синята коалиция, СДС и ДСБ губят всякакви шансове за водене на реална полити. И ето къде го стяга чепикът бившщия Президент.

23

Л.В.

преди 12 години

Браво г-н Президент! Един мъж, политик и държавник на място, и първият, който каза на Иван Костов истината в очите.

22

:)

преди 12 години

Като не искате Костов, гласувайте си за Бокича или За Сергейзера и Гоциту.... и ще станете най-бедните не само в Европа, а в цял свят :) :) :) Албания ви бие по доходи вече, а едно време (при СДС) искахме да се отделяме от Румъния, че ни бави за ЕС !!!!!!!

21

до 32

преди 12 години

Иван Костов наистина е име ... което обаче трябва да стои на таблото "Не така".Причината синята идея да е мъртва стои зад това име.

20

носталгия по СДС

преди 12 години

Прав е Бат' Петьо! Мавъра употреби СДС-то за личните си нужди и след като го разтури, същото направи и с ДСБ-то!

19

4efo

преди 12 години

Гледах го сутринта по телевизията.Чудя се как така шепа *** обезличиха синята идея?!Те имат главната вина за този "преход" и трябва да си носят кръста!На 26 години съм, отраснах в семейството на хора,които им вярваха.Жалко!

18

Анонимен

преди 12 години

Иван Костов е име в българската политика , нещо с което този зъл човек не може да се похвали . Повечето гласували за Синята коалиция споделят идеите на Костов .Г-н Стоянов, злобата и омразата не са аргументи , а безсилие !

17

ЕДИН ФАКТ

преди 12 години

Пет човека въртят ОЩЕ парите на СДС,.....ТЕ СА:И.Й.Костов ,Христо Бисеров ,Петър Стоянов ,Надето Нейнски и покойният Ал. Божков/сега дъщеря му,която е изгонена от Надето Нейнски/!

16

сдс---СРАМ!

преди 12 години

Още ли има сдс-САРИ?

15

Анонимен

преди 12 години

Едно нещо е сигурно според Стоянов - ако Костов и ДСБ изчезнат България ще цъфне и ще върже, ще настъпи всеобщото щастие и няма да има гладни, бедни и унижени. А и телевизия Европа ще е най-гледаната телевизия по целия свят, защото там на на Пешко брат му.А иначе извън иронията - жалко е , човек, който е бил президент да е толкова дребнав и ограничен, да плюе по онези дето го издигнаха, защото и той подобно на други нямаше собствена светлина, а светеше с отразената от Командира.