75

Анонимен

преди 12 години

Руснаците (90% впиянчени социопати) ако желаят нека си изберат и нов Мао ... или Кастро да ги управлява. Нека установят с закон наследствена монархия, където децата на Путин ще имат законно право да управляват ... това си е руски проблем.Само да стоят по-далече от нас, ако може.

74

до 89

преди 12 години

Путин е просто един човек. Важна е политическата линия. Какво значение има смяната на управляващия, ако политическата линия продължава да е същата? За теб какво значение има кой те упрявлява при положение, че нищо не се променя. Дали ще е Костов, Симеон, Станишев, Бойко за мен няма никакво значение, има значение само за тези около тях, дето топят в тигана.

73

Анонимен

преди 12 години

До 88 известно ли ти е , че на времето английския език е приет в Щатите след гласуване в Конгреса ,в което печели само с един глас , да англичани , но и ирландци , германци , скандинавци , всякакви славяни , гърци и какви ли не от всиките кониненти , само след няколко дни от Кейп Канаварал се изтрелва първия частен кораб , разработен от фирма собственост на южноафриканец с немско !!!!! име и майка канадка , това е Америка за това е велика.

72

Анонимен

преди 12 години

Путин се очертава като най-дълго управляваля Русия, след Сталин. Явно е единствения достоен, единствения умен за тази работа сред 150 милиона.Всеки народ си заслужава управниците, това важи с пълна сила и за руснаците.

71

Анонимен

преди 12 години

Тия приказки са за източноевропеиците - пропаганда. Лидерите на Франция , Германия и Италия се надпредварват кой да бъде пръв приятел на Путин. Те се настаниха на руския пазар, правят изгоден бизнес с руснаците, а на нас балъците ни хвърлят пясък в очите за демократични и европейски ценности. Щатите са дете на Англия и двете държави са първи съюзнички когато става дума да противопоставят ЕС на Русия.

70

Ivan Grozni

преди 12 години

А путела на путена ще бъде ли сега пак премиер...

69

Анонимен

преди 12 години

Тоно как си представяш европа без Щатите , та те са дете на Европа

68

до 84

преди 12 години

И как виждаш това да се случи ??? освен наш Бойко никой в европа не взима насеризно другаря Путин, за европейците той е просто един псевдо демократ жаден за власт и пари

67

до 79

преди 12 години

Това е бъдещето, и аз така го виждам. Дано скоро Европа се еманципира от САЩ, нещо което може да стане само с помощта на Русия- най-големият страх на американските стратези и те правят всичко възможно да не се случи. Борбата за газовите тръби и разполагането на ПРО в Европа е част от тази стратегия. Без Европа САЩ ще свирят трета цигулка в световната политика.

66

Анонимен

преди 12 години

До 81 там ти е грешката ,че смяташ че някой някого е разбивал , социализма сам си го направи поради своята непригодност и по чисто субективни , самата социалистичаеска номнклатуре вече не се задоволяваше с това което и предлагаше соца

65

Анонимен

преди 12 години

Руския вариант на Българската тиква :)

64

до 74

преди 12 години

Само си мислиш,че са си тръгнали.Твоите "велики сили" изобщо не са идвали и няма да дойдат. Платиха на такива като тебе да разбият държавата ни.

63

Анонимен

преди 12 години

Няма Русия, няма проблеми в света!

62

Анонимен

преди 12 години

ЗА 72За обрязаните, как няма да ги знаете, че те ви са много близки роднини.

61

Анонимен

преди 12 години

Айде рубладжиии давайте сега лижете гъзъ на цар Вова Първи безсмертни той е по щедър от тиквичко ще ви даде рублета а и гъзъ си ще пази да не го изближете че няма как да *** върху главите на блядите

60

Анонимен

преди 12 години

Винаги с Русия !

59

до 69

преди 12 години

Има резон в думите ти, но за щастие сме достатъчно близо за да се възползваме от Русия и достатъчно далеч, за да не се случи това за което говориш. Те не успяха да го направят когато бяха европейска и световна свръх сила, та сега ли.

58

Анонимен

преди 12 години

До 72 да и нямаше да си тръгнат от тук ако не бяха другите Велики сили , аман от дупелизци

57

Анонимен

преди 12 години

Руснаците без да съзнават си избраха човека, който ще сложи край на Руската федерация

56

Анонимен

преди 12 години

Успех на Владимир Путин ,Православния български народ ,поздравява с правилния избор за президент на Русия ,нашия братски православен руски народ ,нашите предци като са посрещали руснаците са се обръщали към тях със здравствуйте братушки ,това говори красноречиво а тези които плюят Русия не от българския етнос всички ги знаем какви са все ***....