42

Киркорчо

преди 12 години

За всички, кои то не знаят. Само в Москва по големи заплати, а в цяла Русия работа няма, ако и има, то заплатите е 200-300 евро, дори и на металургични комбинати и т.н.

41

Иванна

преди 12 години

Честито и успех на Путин,един страхотен държавник,който,за разлика от нашите сегашни "върхове" в управлението,издигна Русия,постави я на полагащото й се място,държи се с достойнство и изисква,понеже може,същото УВАЖЕНИЕ и признание за Русия и от останалите държави от ЕС и САЩ. Да не говорим за добрите им отношения с Китай,Индия и т. н.Що се отнася до т.н. протести,ами нека си протестират,това е демокрацията.То да не би в Испания,Италия, Португалия, в Щатите движението Уолстрийт да не протестират

40

до 46

преди 12 години

Абсолютни глупости си написал

39

Анонимен

преди 12 години

Желая за българи също стабилноста - за да имате на избори също само 1 кандидат - той, кой то днес управлява България. Това е естински европейски президент на света. Аз сем завиждам на българи

38

Виден Демокрадец

преди 12 години

Черен ден за демокрастията. ;-))

37

До Киркорчо

преди 12 години

за 200 евро в Русия работят китайците, аборигените и т.н. Дори българите там взимат повече от колкото тук. Но това са чужденци!Заплатата на руснака е доста повече от колкото на един чужденец там.

36

Киркорчо

преди 12 години

"А бе ей, ало! А бе какво стана във 16 република на СССРа бе! Невероятно е как може някой да харесва Путин!Та той и хората около него превърнаха Русия във свое ленно владение!Хора живеят със заплати 200 евро и това хоресва на тях и се нарича стабилност.

35

Анонимен

преди 12 години

8000 протестиращи в 24-25 милионен град е все едно да събереш двама в София!Че имат проблеми руснаците имат, ама по-добре Русия с Путин, от колкото с Европейски съюз (като се има впредвид положението в Гърция и останалите потъващи страни)А ние отдавна сме потънали и изгледите да изплуваме намаляват всеки ден...От ЕС нещо полза ние (хората в бг) невидяхме, но за сметка на това пък имаме европейски цени, които плащаме с български заплати!

34

ru

преди 12 години

По данни на общоруското преброяване на населението, проведено през 2010 година, в Москва постоянно живеещи 11,5 милиона души без да смятаме туристи и временно пребиваващи. Този смешен протест е капка в морето. Самата опозиция (комунисти,националисти и други буклуци) признаха че се изложиха!!!

33

Анонимен

преди 12 години

Тове е една НЕБИВАЛА статия :)

32

БАЧКАТОР

преди 12 години

Хех и къде са "небивалите" десетки хиляди протестиращи ? Дайте снимка де.....ще дадете ама друг път, надали има и хиляда души от 8 милионна Москва да са излезли. Жалки манипулирани медийки !

31

Pffff

преди 12 години

Пфффф "небивали протести" ... ей *** прости ква е тая про-западна журналястика бе !!! Що не пишете тази година как ще се избират президенти .... тръгнали за *** да ми обясняват ...

30

Честито на Путин

преди 12 години

Най-сърдечни пожелания за Путин с пожеляния да промени Света и да доброто да възтържествува!

29

Анонимен

преди 12 години

Цялото руско посолство се е събрало да пише хвалебствия за другаря Путин :)))комична работа

28

УСПЕХ НА ПУТИН!

преди 12 години

НАЙ-ИСТИНСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА СВЕТА.ВСИЧКИ МОГАТ САМО ДА ЗАВИЖДАТ НА РУСИЯ ЗА ПРЕЗИДЕНТА, КОЙТО ИМАТ. ЕДИН ИСТИНСКИ НЕПОДПРАВЕН ЧОВЕК, КОЙТО НАИСТИНА МИСЛИ ЗА РОДИНАТА СИ И КАТО КАЖЕ НЕЩО ТОВА СТАВА.

27

Влади-Мир

преди 12 години

"Русия има Велика история и съм убеден че я очаква Велико бъдеще" - 11:15 ч 07.06.2012.

26

Тони

преди 12 години

Честито на В.Путин за новия мандат,като виждам как се развиват нещата Русия е единствената страна която се опитва да спре чумата САЩ,която потопи много страни в кръв и мъки и не се учудвайте защо така наречени журналисти пишат глупости за Русия.САЩ мразят слободните и устояващи своята независимост държави.

25

Църо

преди 12 години

Русия си върви по нейния път и хората там разбраха, че западната англосаксонска демокрация не е полезна за имунната система на една източна държава и народ с различна култура, нрав и начин на живот. Един руснак не може да бъде германец, французин или англичанин! Може само да се прави на такъв и да стане за смях! Същото важи и за българите! Докато 20 г. се правим на "европейци", станахме за смях и останахме и без цървулите, които поне преди имахме! Руснаците май поумняха преди нас този път!

24

Питанчо

преди 12 години

Какви протести ви се виждат пак?!... Толкова ли не половихте в Интернет да проверите поне 2-3 независими източника? Тъй наречения "марш на милиона" събра 8 хил. човека... Ами то партията на Путин "Народния фронт" събра 50 хил. същия ден демонстриращи в полза на президента. Дори и западните пропагандни централи този път си траеха, но тъй като вие сте по-католици от папата продължихте по инерция да плювате ръжи!

23

прасчо

преди 12 години

Аз пък харесвам България,но не обичам съсипниците и включая и Руските им приятели,които много искат да ми натрисат ядрени централи и мен много да ме е страх....от всичко