159

Chris

преди 12 години

Значи пластмасовите чашки за кафе от автоматите са по-качествени от една кристална чаша, щото не се чупят като ги изпуснеш. Ха, страшна логика.

158

Стоянов

преди 12 години

До: спора за камерите.Ползвам HTC DESIRE HD, камерата му е 8 мегапиксела и снимките са добри, прави видео в HD което също е добро. Като камера за телефон толкова, ако не ви харесва си носете фотоапарати в джобовете + телефоните.

157

Анонимен

преди 12 години

*** как се натроши тоя Iphone...Металната ми Nokia 6300, дето не си знае годинит, е изпускана поне 5-6 пъти по тротоарите, и още сигурно 20 пъти на теракота вкъщи. За толкова падания нищо не й личи, все пак е метална, има само няколко лека драскотини върху задния капак, които се виждат само на светлина! А тук за 1500 лева получаваш стъклена простотия, която се чупи при първото падане :-)

156

Анонимен

преди 12 години

Айфоните не падат по земята, те летят...Защото паднат ли - умират!

155

Twenty2

преди 12 години

До госта и Крис ,моля двамата да обърнете специално внимание на този линк: youtube/watch?v=elKxgsrJFhwза да видите качеството на вашите телефони,и да не забравя преди да пишете нещо се поинтересувайте как седят нещата в мобилния свят а не да сте като коне с капаци.Това което ще видите в клипа е 100% вече ми се случи дори няма драскотина от 1.30 м. а случаино ако искате да видите и сравнение между двата телефона или HTC ми пишете да ви покажа...

154

Гост

преди 12 години

Докога медиите ще се опитват да създават изкуствен хайп около поредния пластмасов *** на Самсунг. Отчаяно се опитват да пресъздадат хайпа около iPhone, само че на никой не му дреме за поредното Галакси. Самсунг стигнаха до там в отчаяните си опити да привлекат някой илъган клиент че стовариха един автобус с *** пред Епъл стора кращи "Wake up". Ужас!

153

do chris

преди 12 години

Трябва ли да издребняваш толкова ? Ето сам си признаваш че си зомбиран ...

152

до 165

преди 12 години

Напротив, твърдението е много обективно. HTC на четири години срещу обикновена NOKIA на четири години. Сравни камерата на HTC от 2012 година с NOKIA от 2012 - същата работа!

151

Chris

преди 12 години

Иконката се измисляла от операционната система. Андроид вече е одушевен субект ли? Ха, ха. Ама има страшни хора. И само знаят да лаят как Епъл потребителите са зомбирани. Ами да, зомбиран съм от добрия индустриален дизайн и адски интуитивния начин на работа с техните продукти.

150

аз до 164

преди 12 години

хаха, ти верно ме изумяваш... Като е най-важното за какво даваш пример с телефон отпреди 4 години ? Да не мислиш че 4 години слагат същите камери ?!? абсурдно е твърдението ти просто!

149

Анонимен

преди 12 години

Какво от това...Ами камерата е най-важното допълнение към всеки телефон, да можеш да снимаш нещо важно, ако фотоапаратът ти не е с теб. За какво да даваш 1000 лева за смартфон, ако камерата му е смотана.

148

аз

преди 12 години

коментар 162 е за 160!

147

аз

преди 12 години

да нокиа имат по-добри камери ? какво от това ? HD2 e слаб телефон отпреди 4 години, за какво го споменаваш изобщо ?!?

146

Анонимен

преди 12 години

Samsung имат капацитет на производство на всякакви дисплеи...Ако ретина дисплея беше по-добър, то нямаше да слагат Super AMOLED дисплей на флагмана си!

145

до 157

преди 12 години

Сравни камерата на HTC HD2 и NOKIA 6303 например. Снимай един документ и после виж снимките на компютър. След това пак ще си говорим. Ето, говоря ти с факти, с определени модели, защото съм ги изпитал, имам и двата модела - HTC-то ми е лично, а NOKIA-та служебна.

144

до 158

преди 12 години

ти или си много глупав или си много ***... Иконката на което и да е се измисля от операционната система. Знам, че за зомбираните епъл юсъри Сири е 1вия гласов асистент, но това УВИ не е така, съществува с Андроид от 1.6 версия. И не, не са Самсунг догонващи , сега точно Апъл са в тази позиция, но това няма как да го разбереш защотото си от безмозъчниоте Епъл юзъри. да не говорим, че това Сири е такава неизползваема боза, че е смешно просто...

143

Anonymous

преди 12 години

Пробвал съм и двата дисплея така че не ме убеждавай колко "качествени" са amoled-ите. Да не говорим, че ако не бяха Епъл, Самсунг и досега нямаше да са вдигнали наситеността на пикселите си. Странно защо всичко, което пускат Самсунг е винаги отговор на нещо въведено от Епъл. Я виж иконката на гласовия им асистент, ми по-добре да бяха взели битмапа на Сири директно, вместо да губят време да го прекопират.

142

do 155

преди 12 години

да сравняваш kaèstweno НТС със Нокиа за 150 лв e все едно да ми говориш как жигулката е по-добра от Пасат-а примерно, щото е с по евтина подръжка и харчи по-малко ... е кво нали върви ?!? Айде малко по-сериозно!

141

Анонимен

преди 12 години

И защо Samsung да слагат "ретина" дисплей на своите телефони, след като Super AMOLED дисплеите им са в пъти по-добри? Дори Clear Black дисплеите на NOKIA също са по-добри, но кой да прочете няколко статии в нета, преди да говори глупости :-)

140

до фен на HTC

преди 12 години

Снимаш документи с HTC :-D :-D :-D И с какво точно HTC снимаш, след като камерата на почти всяко HTC снима по-смотано от всяка обикновена Nokia с автофокус /тук изключвам Evo3D и One X/...Отделен е въпроса колко официални са тези документи, след като можеш да ги снимаш на крак с телефон. Имейли, маршрути и GPS има и на някоя обикновена Nokia като 6303 за 150 лева. За разлика от HTC-то обаче, тя се зарежда на 3-4 дни...