41

анти герб

преди 12 години

Полицейска държава. Нищо добро не ни чака с тези утрепници пърдон управници.

40

Анонимен

преди 12 години

Тоа *** още не е осъден доживот ?

39

Анонимен

преди 12 години

Янка дали ще му носи ПАК грозденце в кауша?!

38

Анонимен

преди 12 години

Al Petroff the best Friend of agent Gotce Sedefchoff

37

Анонимен

преди 12 години

Справедлива присъда ще има, ако делото се наблюдава от специализирана Европейска комисия, както стана с братята Галеви.Иначе ще си играят на шикалки до 101.

36

...

преди 12 години

И кво са, чакаме клоуните от Европата да дойдат да ни потупат по рамото? Ми ще ни потупат ако трябва, даже ще се правят, че вярват в справедливостта на институциите ни. Така или иначе това малко ги вълнува - важното е в доклада да се напише, че пет мишки във форума са въодушевени от твърдата ръка на ГЕРБ. Пък после на селяка ще му променят мярката, кво толкова. А Галеви в затвора ще поддържат стандарт по-висок от вашия ежедневен, гаранция.

35

до #23

преди 12 години

A ти не вятваш ли,че тази ДС- скица на снимката НЕ е бандит от мафията ?!

34

Zakona

преди 12 години

Nai posle....Urrrraaaaa.

33

Анонимен

преди 12 години

Скоро се ОЧАКВА ПОРЕДНИЯ доклад на ЕС...Дали пък всичко това не е цирк и то български?! МОЛЕТЕ СЕ ДА НЕ Е ТАКА,А ДА ГО ВКАРАТ НАЙ-СЕТНЕ ЗАД РЕШЕТКИТЕ ТОЗИ ИЗОД!

32

Можеше и.....

преди 12 години

Днес управлението на държавата ни можеше да има друга конфигурация: Петров - президент, Борисов - премиер, Пашата - председател на НС , Маджо - вътрешен министър и Слави Бинев - външен министър. Това не се случи. Бай Миле беше убит твърде рано.

31

до фена

преди 12 години

Млад фен , гледаи моито дете да те светна . От днес та до 20 години напред се знае всеки божи ден какво ще се случи и случва във България . Всичко е въпрос на време и желание . Та във тоя ред на мисли на всички ще им доиде редът , казват днес е реда на тоя , тоя и тоя и аз , ти и другите почваме да четем по саитовете и да цъкаме със език и да викаме и тоя ли бе . Ние сме статисти само във тоя филм и наблюдаваме нямаме главните роли там са големите артисти , запомни го това .

30

шок да има!

преди 12 години

...поискаха промяна на мярката за неотклонение на обвиняемия от подписка на задържане под стража или в краен случай домашен арест ... А ЖУРНАЛЯТА ВЕЧЕ МУ ЩРАКНАХА БЕЛЕЗНИЦИТЕ.Като не гледате какво пишете, ние виждаме какво четем.

29

Споко, братя зайци!

преди 12 години

Споко, братя зайци! "Фелдфебелките" от софийския апелативен на ген.лейтенант (дивизионният генерал) В.Пенгезов ще правят, ще струват, ама ще отърват доцента, преподавателя в елитния Университет за национално и СВЕТОВНО стопанство (УНСС) Алексей Трактора от ареста! Хич пък бива ли: бившият висш кадър ан ДАНС, светилото на икономическата наука на РБ, бившият старшина-милиционер от Бабинци, героят-барета от спецчастите на България - в ареста! Не е било, няма да стане и не бива да става!! Вярно, съдиите от САС извадиха каратиста от следствения арест, ама съдия Магдалинчева, щерката на съдия Б.Магдалинчев от Висшия административен съд, тя самата съдия от Наказателното отделение на Софийския градски съд замени наказанието на Трактора от домашен арест на подписка ами човекът трябваше да си прави цели три животоспасяващи операции и не може само да стои в къщи! Доцентът, съсед по жилище на бившия ректор на УНСС проф.Борисов, не си направи нито една операция, ама тичаше от телевизия в телевизия и сипеше огън и жупел по Б.Б. и министър Цецко, та дори участвува като кандидат-президент. Така че ,братя зайци, не унивайте: наред е ген.Пенгезов и каквото той отсече, това ще е! А срещу шеф на каратето в РБ, известния учен-икономист, шефа на ССИГ, почетния бизнесмен и верен кадър на МВР/ДАНС/милиционерски старшина и сетнешна барета не се рита! Търси се някой съдия/съдийка, който да октърве Трактора от позорящ го арест! Е, винаги такъв се е намирало и сега ще се намери! Гарантирано от Темида!

28

До 29

преди 12 години

Един друг като него, даже премиер стана. Не се учудвай !

27

Анонимен

преди 12 години

Ами наздарве по този повод!

26

Анонимен

преди 12 години

Спомнете си: Бандита - трактор от следствен...стана кандидат Президент на България?!

25

НАРОДНИЯ СЪД

преди 12 години

Аиде Ал Капоне пак го окошариха . Тая прокуратура какво се е разпищовила днес .Бат ви Сашо Диков без спонсор остана завалията

24

Анонимен

преди 12 години

Веске, щом свидетелства срещу Алексей, значи и се вярва на 100 %.

23

Анонимен

преди 12 години

Какъв е тоя свидетел , 3 поръчки имал от А . Петров и не ги изпълнил ,че кой ще му поръча убийство след като един път не е изпълнил поръчката. Нещо като съсшита с бели конци мяза тази работа

22

Веска

преди 12 години

А на тази свидетелка може ли да й се вярва, след като вече един път е излъгала в съда? Не трябва ли и на нея да се потърси съдебна отговорност за лъжесвителество?