11

9860

преди 12 години

Кой и какъв е бащата на Чеци ?

10

deja vu

преди 12 години

Е ТАЯ МЕТЪЛКА ПЪК СЕ ИЗКЛАТИЛА С ПОЛОВИН СОФИЯ В ПАРКА, ПОСЛЕ ОТ КОЙ БИЛИ КОСМИТЕ В НЕЯ ИЛИ ПО НЕЯ.. НЕ ЧЕ Е НОРМАЛНО ДА Я УБИЕ НЯКОЙ, АМА БАБА МИ КАЗВАШЕ ЧЕ ГАРГАТА СКАЧА СКАЧА ПО ОГРАДАТА, АМА НАКРАЯ НЯКОЙ КОЛ ЩЕ И ВЛЕЗЕ В ***...

9

До 8-я

преди 12 години

Абе вие хора ли сте или животни. Номер 8-ми-първо се погледни в огледалото и после пиши. Заради такава подмяна на морала се създаде търпимост към престъпниците. Момичето е убито, а тоя седнал да обяснява каква била снимката.

8

Анонимен

преди 12 години

Този човек е виновен(Чеци), дори друг да е причинил смъртта, този е еднакво виновен за мен-помислете! Ако има и други, дано да ги ракрият и тях...такава свинщина!

7

до 8

преди 12 години

А какво прави тоя *** с такъв урунгел? Да си беше намерил *** това животно. Ама тях сутеньорите ги пазят.Истината е - София град голям, музика, алкохол, може и наркотици и...няма задръжки. При тези обстоятелства всеки *** може да я заведе в храстите.

6

Анонимен

преди 12 години

Кога най-после ще престанете да слагате снимката на убитата от ученическите години? Защо не сложите по-актуална снимка, да се види какъв урунгел е.

5

Анонимен

преди 12 години

Таткото да си беше възпитал дъщерята да не ходи с мъже в храстите, сега никой не му е виновен...

4

лелееее

преди 12 години

Тази Яна, Бог да я прости я изкараха като прахосмукачка. Събрала космите на цяла София. Сега остава и някой кучешки косъм от парка да й намерят. Само космите ли са доказателство...

3

Анонимен

преди 12 години

След лабораторен анализ в Австрия, с почти година закъснение, полицията и прокуратурата поискаха задържането на Николай Русинов-Чеци за убийството на Яна в Борисовата градина в София.Случката доказва, че в България реално няма полиция.Първо - тук се двоумят по година, докато анализират доказателства. Оказва се, че няма лаборатория, която да направи годен анализ. Въпреки че в МВР се изливат над 1 милиард лева годишно и това е институцията, която всяка година си увеличава бюджета, докато на др

2

батко

преди 12 години

Като е спал с нея е трябвало да я събуди преди да си тръгне ли???От какъв зор не разбирам???Да и гледа киселата физиономиа ли или да и предложи брак???Щом Чецко е виновен защо парво го пуснаха ,а сега пак го задържат???А да вярно трябва да има задържани за статистиката!Не се бил подложил на детектора на лъжата,че кои нормален се подлага на тая простотия,която не е доказателство в съда,че то това е все едно да си направисх тест от вестника и да му вярваш!!!БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!

1

Яна

преди 12 години

ще я дрънкант по медиите също като Мирослава от Перник, до последна експлоатация на темата.Морал в медиите и в новините няма.