97

Нина

преди 12 години

антибългари, протурци, защо пишете ткака тук, елата при нас, опитайте отново охрана на конвай към газа или елате в Газа, това е бивша турска земя също, опитайте се да я върнете нея към турция, защо се заяждате с малка и бедна България.

96

Нина

преди 12 години

Много протурска *** тук...къде са българските служби за сигурност...това ако е еврейски форум и се правят такива продигравки с паметта на насилствено убити хора досега МУСАД да ги е пратил на Оня свят. Ето българи виждате ли какъв е проблемът също-много предатели си имате все още, като тези които са разколебали защитниците на Батак.

95

Нина

преди 12 години

ще бъдат унищожени бързо, реално Израел разполага с огромен брой високоточни бомби, които тежът около тон и половина. В авиация тотално превъзходство и ПВО също.

94

Няма "турско ро

преди 12 години

..това са измислици!В Меджалиса/НС/ в Истамбул е имало и български представители.Тъста на Симеон Радев е бил такъв ,с ранга на паша.Същия С.Радев , който е написал "СТРОИТЕЛИ НА СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРИЯ"!Понятието "робство" ни се насажда от години ---за да вирее "руското влияние "в България , въпреки ,че 1/5 от българите са мохамедани от етноса!

93

Нина

преди 12 години

Анти-ЕС..не си е изпил хапчетата..дунавските българи са славяни и нямат общо с онези на волга...този наистина е в буквалния смисъл на думата.

92

до Нина

преди 12 години

не им стиска на *** да са срещу Израел ,само пишни паради по Аркара до там най много стигат

91

Нина

преди 12 години

Моя мъж е руски евреин и аз имам късмета да се запозная частично необятната руска култура...реално ако не бяха Русия и евреите, които се застъпиха за българия, Чърчил да ви е раздробил на много парчета. Но вие сами ще се раздробите и унищожите, това е процес, който вече не може да бъде спрян, не случайно на част от картите на ЦРУ българия я няма към 2050 година.

90

antiES

преди 12 години

Руснакбляд *** долна ,успяхте да промиете мозъците на брятята ни от Волжка България,,даже успяхте и на дунавска,,но никой не ви каза ,че здравите семена бяха заровени по-надълбоко,стойте па гледайте.Кубрат ни зове,дедите ни зоват ,няма да ви простим геноцида върху нашия народ,,.ще си върнем Тангра ,Ще си върнем и езика,даже православието ,което е най-голямото ви оръжие няма да ни победи,въпрос на време всеки българин да прочете истинската си история и да се осъзнае

89

анонимен

преди 12 години

На снимката виждам две ченгета - агент Симеонов ( Стоян Денчев) и агент Михайлов (патриарх Кирил).

88

...

преди 12 години

Aman ot forum ninji :X

87

do Nin4eto

преди 12 години

Poemash li go balkanskia :)Govorish protiv BG no idvate da si go tursite v BG nali shtoto nqma koi da vi uvaji v maika Rossia...

86

Нина

преди 12 години

Ти защо нямаш кирилица на компютъра...или си някой полутурчин от анадола.......ъмм..как е вазелина..нали щяхте да пращате бойни кораби към Израел заедно с конвоите..ха..ха...

85

Нина

преди 12 години

Руснак, замисли се от тази държава какво ще е останало през 2050 година, аз се обзалагам на един килограм злато, че тази страна няма да я има тогава. Погледни само какви живеят там..коефицзиент на интелигентност 0.333..ха..ха..мъка, мъка по османското робство...ужас..

84

do Rusna4eto

преди 12 години

Ey gaden rusofil kato ti lepna edin shamar shte ti ovurtq cifkata 3 pyti okolo vrata...Kolko tolko narod e "plakal" ako ne ni bqha napadnali 5-6 durjavi sega Rusnacite 6tqha da ni koziruvat...S kurvenski nomera unishtojihte Bulgaria i s kurvenski nomera shte vi unishtojim i vas!

83

Нина

преди 12 години

Ами върнете отново в пределите на Турция, за да ви съхраняват..ха..ха...

82

!!!

преди 12 години

Bulgaria e priznata za imeria ot Rimskata!FAKT!

81

Нина

преди 12 години

"""първо си задай въпроса дали този народ е искал да се бие и дали тия 200 не са били платени наемници"""" Дааа..започвам да се съмнявам дали свободата не ви я подариха наистина...като зная с Ботев как сте постъпили и мозайката започва да се нарежда...

80

do 94

преди 12 години

Ela mi go kaji tva pravo kume v o4i!

79

България е съхранена

преди 12 години

...благодарение на това ,че е в рамките на Османската империя-иначе щеше да е разпарчетисана между съседите....!!!Какъв народ е....население от 5-млн, човека...??!!ЗАЩО НЕ НАПРАВИТЕ СПРАВКА ,КОЛКО НАСЕЛЕНИЕ НАБРОЯВА ПО ТОВА ВРЕМЕ , СЪРБИЯ, ГЪРЦИЯ ИЛИ РУМЪНИЯ....!???Само Истамбул, е наброявал тогава 8-млн.население..!

78

Нина

преди 12 години

Този мвоже да си хване куфарчето и да ходи в Анадола или да дойде в Газа...