59

Гриша Филипов

преди 12 години

Другари ,не е станало нищо страшно ... Гризкайте си марулите и гласувайте за нашите последователи Станишев и Първанов

58

Анонимен

преди 12 години

Поздравения за коментар 60. Великолепен. Толкова много истина само в няколко изречения. Радвам се, че все още има будни граждани. Още веднъж поздравления за невероятният коментар.

57

анонимен

преди 12 години

Абе истино ***, стига си писал едно и също!И стига си обиждал, единственият *** и селянин тук си ти!

56

Наблюдател

преди 12 години

Поклон на хилядите отдали живота си в тази трагедия. Дано поне днес опозицията,да не говори за атомни централи.

55

истината

преди 12 години

еми много ясно, че няма да ви кажат и ще скрият за случилото се. Какви сте вие, че да ви казват? Какви са били бащите ви? Никакви. Едни жалки колхозни селяни. От къде на къде имате претенции да ви казват каквото и да било? Нещастници.

54

анонимен

преди 12 години

Прав си Ник, но червената мафия от 9 септември 1944 г до сега не мисли така!На нея не и пука за простолюдието, а за своите деца и внуци ще се погрижи, ако стане нещо!Сега очаквам много минуси от червеното ***!

53

До 52

преди 12 години

Еми явно правят каквото си искат и могат да си го позволят. Ти какво? Май завиждаш, че ти не можеш като тях. Хахахаха колко си жалък и безсилен. И наистина кой беше ти, че властта да ти казва каквото и да било. Ай сиктир от тука синко.

52

емигрант

преди 12 години

Козлодуиски брег бум.

51

До безмерна наглост

преди 12 години

А кой беше ти, че да ти казват каквото и да било? Жалък анонимен колхозен селянин. Аре чиба, псе. За какъв се помисли, че и искаш да ти казват. Бъди благодарен, че не са те метнали жив за храна на дивите прасета в Белене. Не стига, че са те пощадили, ами и хленчиш. Нагъл ***. Аре чиба псе краставо.

50

Анонимен

преди 12 години

овце манипулирани от платени медии и драскачи. това е българския народ. не виждам изход поне 50 години още. докато не се подмени целия "партиен елит" няма как да стане.

49

ник

преди 12 години

Къде са феновете на атомната енергетика? Нека да ви предоставя за коментар само един факт: при атомните реактори се произвежда един от най-опасните радиоактивни елементи - Плутоний 94, който иначе не съществува на Земята, той се саморазпада наполовина за време около 25 000 години, досега е произведено вече около 1400 тона, КОЙ ни дава право да завещаваме това на бъдещите поколения????

48

анонимен

преди 12 години

Този, който са го поставили да пише минуси, едва ли има представа за какво става въпрос!Едва ли е бил роден по време на аварията!

47

Анонимен

преди 12 години

да знаеш колко ме интересуват плюсове и минуси само ... не мога да заспя вечер ако не съм получил поне 10 плюса.жалка картинка сте. и настина кои бяхте пък вие, че да ви се казва за аварията ?! вашата работа е да сте във стадото в което сте и сега и да работите за слава и за благото на родината.злобей и хейтвай до насита, но това няма да промени положението ви.

46

Анонимен

преди 12 години

29-ти най-добрият.

45

Анонимен

преди 12 години

Поздравления за коментар 29. Една дума - "ВЕЛИК"

44

До 45

преди 12 години

Е толкова ли не разбрахте, че този с минусите е един и това е ***. Няма какво да прави рано сутрин и нарочно поставя минуси мислейки си, че на някой му пука.

43

Анонимен

преди 12 години

всички сте абсолютно компетентни в даването на минуси. Но едно аргументирано мнение не видях до момента.Обаче ако напиша "трагедия", "мир на праха на пожарникари и т.н." ще получа 23895 плюса.Колко сте повърхностни, ограничени и лицемерни само не е истина.

42

Калоян

преди 12 години

29-ти за Президент. :)))) Най-добрият коментар в тази статия. Поздравления и аз мисля като теб.

41

Анонимен

преди 12 години

сигурно всички даващи минуси тук ако случайно сте били в централата тогава щяхте да предотвратите аварията нали ?! не се и съмнявам във вас г-да и г-жи всезнаещи !!Сигурно можете да спрете и глобалното затопляне нали ?! ***

40

Анонимен

преди 12 години

Неправилно разсъждавате за Чернобил. Системата за защита четири пъти е предупреждавала да не се предприемат действия по изключване, въпреки това дежурните са предприели строго забранени действия. Не централата е виновна, а този който е наредил да се изключват съответните системи. Това обаче го пише само в секретния доклад. За мен Чернобил и един добре направен терористичен акт финансиран щедро от заинтересовани. Поклон пред паметта на загиналите. Истината ще остане там където е.