16

Етиен

преди 12 години

Бару чучару :)

15

Гошо от максуда

преди 12 години

Влизам сутрин в днес бегето кликвам с мишката- и ето тоз редактор няма срам- пак е тука кардашян ! коментарите чета на тея дето местят зарад нея местят, още и повдигат вкупом дружно кардашират ! бах аз тез кардаши, бах няма май отърване от тях!

14

тихата_стъпка

преди 12 години

Бая Кардашиян е тая Клои! Бих я отпрал за шоуто само заради прочутия ***, семейна черта на фамилията. Ще го пляскам и ще се забавлявам от вълничките, които ще прави при всеки удар. Клои сакам те, биг мама!

13

Курти Мистрията

преди 12 години

Не мога си представи 40 милионя,ама днес Димитричка(жена ми)продаде 2 тенекии сиряни,37 ийца и кило двестя и пидисе грама ракия.Изкрахаме 40 бг. лева,въпреки,чи никой ни на е излъчвал по тиливизора пак берект.То с тъз криза.За печалбата може да почерпя Ким с половин кило домашен бахур.В туй,в LA ли да го пратя?!? Ко мой по-късно да напиши адресa и p.o.box-a .

12

Анонимен

преди 12 години

С решаващата помощ на DNES.bg тук се заформят анти арменски настроения.Няма лошо.То и без това арменец миньор тук няма,а само тарикати.

11

хммм

преди 12 години

точно тия трите ,,красавици,, са едни от малкото звезди които не са дарили и цент за когото и да било в нужда, както и цялата им фамилия арменска. Има нещо вярно в приказките за тия арменци, евреи и друга ***...само им погледнете физиономиите изписващи презадоволство и охолство и капка милосърдие няма в очите им, можеби единствената такава снимка в целия сайт в момента

10

ФАШИСТ

преди 12 години

до Hittler - и аз направих " рокада" :)))

9

начинаещ поет

преди 12 години

Айде спорно местене и от мен!И тази вечер ще спим спокойно :-)

8

i like to movе IT !

преди 12 години

След като доста често почнах да чета коментарите под статиите за Ким,реших да последвам мъдрия пример на много братя форумци.И аз ще го преместя в другия крачол,няма начин.....Успешно местене на всички и лека вечер !

7

мдааа

преди 12 години

Барам меча на тая "новина"

6

KIM'S IDOLATER

преди 12 години

Събратя мои, в условията на повишен информационен Кимче-поток, смятам че е редно да направим електронна книга за инструктаж! В нея всички, които местят, ще трябва предварително да се подписват с електронен подпис че са запознати с инструкциите за безопасност, та да не вземе да стане някой сакатлък и после да трябва да се съдим!

5

Анонимен

преди 12 години

Тая у дясно егати свинята !

4

Анонимен

преди 12 години

А колко ще плати на днес.бг да ни заливат с новини за нея?

3

гарабед

преди 12 години

абе днесбг да не го държат арменци?

2

Анонимен

преди 12 години

Eee, вие направо ни размазахте!!! Порой от новини за Ким!!!И преди да сме започнали да местим, искам да напомня на всички кардашияни - SAFETY FIRST!

1

Анонимен

преди 12 години

Боли ме хейзъла!