118

до 156

преди 12 години

Както казах разпродаде на ПАРЧЕ. Под това може да разбираш това което правят *** в момента с откраднатите железа.

117

Райкова

преди 12 години

Страхливците бягат от потъващият кораб!Но той няма да потъне!А Вие бягате към БОНУСИТЕ и далаверите - там избягаха и други вкл РЗС на Янето!Бягайте да не останете без голямо парче баница!Продажници!За да не бъда обвинена ще кажа за публиката ,че не съм член на ДСБ ,а на БСП!Омерзена съм от продажниците в тази държава!Хора без морал.Дълбоко ме трогнаха сълзите на "железният" Иван Костов с толкова ранима детска душа.Горе главата Костов!Всеки ще отговаря един ден за делата си.Горе главата!

116

Анонимен

преди 12 години

Този трябва жив да го дерат. Дано има Господ.

115

Анонимен

преди 12 години

до 149 ще ти обясня просто барем разбереш . България беше фалирала 1990 година защото Луканов спря да плаща външния дълг и обяви мораториум тогава този дълг беше 100% а при Жан Виденов отиде и на 120% , ако спреш да плащаш на банката какво се случва според а А Луканов спря да плаща защото икономиката се срути , от никъде свежи средства , никакви инвеститори , разрушени оазари , остаряло амортизирано оборудване , стари технологии, чудовишна енергийна ефективност , какво искаш повече.

114

олеее

преди 12 години

Има много загубени хора който си мислят, че Костов спасил България.Момчета и момичета Костов е палача на България. От личен опит знам че затвори буквално печеливши предприятия/заводи който правеха милиони долари и ги разпродаде на парче. След това същите станаха само административни структури с цел издръжка от наем.Това престъпление го направи Костов и неговия слугинаж.Някой да се запита защо не ги продаде на частници или на чужди инвеститори ???За другите грехове няма смисъл да говорим!

113

АС

преди 12 години

(ДСБ) Демократи си Събраха БагажаНормално, на никой не му се ходи след няколко години в затвора, където ще бъде Драгалевският крадец и доктор по Политикономия - другарят Костов!

112

мечо пух

преди 12 години

Аз пък така и не разбрах от статията, отцепниците сега къде са решили да се залепят.

111

Анонимен

преди 12 години

До 142 не съм 135 но съм сигурен ,че не знаеш колко се е приватизирало чрез РМД , но от мен да знаеш по голямата част се приватизира през касова приватизаия , но основен играч в нея се оказаха Приватиозационните фондове , които набраха капиталите си от вас баламурници , така ви излъгаха комунистите като ви подхвърлиха приватизационните бонове и ви задължиха да ги регистрирате към някой от техните фобдове , които после вио ги изкупиха на безценица , ама какво да ви обяснявам като сте ***.

110

до 118 и пич

преди 12 години

Стига с демагогии и идеологеми. България имаше силна държавна промишленост и защо изобщо трябваше да се приватизира и разрушава! В Израел 2/3 от промишлеността е държавна а бият 200 милиона араби и не им пука

109

ДЖАБА

преди 12 години

ХЕЙ ПИСАТЕЛИ ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО СТАНА С нишожеството наречено ЛУПИ Май никога няма да влезне в пандела .....!!!

108

Разбирачев

преди 12 години

Само банките, които Костов подари струваха няколко десетки милиарда ...

107

Анонимен

преди 12 години

Абе 141, за съжаление хич не са спали а са действали и то активно за разорението на България!

106

до 118 пич

преди 12 години

Мнението ми съвпада с твоето почти на 100% :) само че мисля, че целта ти е непостижима...Няма как да успее човек да обясни на хората, които са на "вие" с политиката, какво е направил Костов за тях, защото винаги го свързват с приватизацията и го обвиняват еднолично, а още по-невъзможно е да се обясни на тези същите, кой и защо приватизира така българските предприятия и какво щеше да се случи с българите и България, ако бяха продадени на пазарни цени на чужди инвеститори...

105

до 135

преди 12 години

Ами смятай, ако изобщо можеш. Колко раздадоха чрез РМД, колко струва Кремиковци, Балкан, Плама, заводите във Враца, Ямбол, Ст. Загора.Имахме силна действаща промишленост, силна лека промишленост, само колко консерви произвеждахме. Най-добрата цигарена промишленост в Европа....

104

Анонимен

преди 12 години

Един бивш финансов министър и още по бивш зам.финансов ми сподели в частен разговр , че са спели в министерството на финансиите в началото на управлението на ОДС за да оправят бакиите на комунистите и са свършили адски много работа но не са тръбели а по повод приватизацията с типичното му чувство за хумор каза : Можеш ли да продадеш стар Москвич за нов Мерцедес , това беше нашата стара родна соц. индустрия . толкова примери мога да ви дам че ви е бедна фантазията, а сега плюйте колкото искате .

103

Бай-Илия

преди 12 години

напускат потъващият кораб,тази партия няма бъдеще,костов си мисли още че е 97-*** година ,Бог да го прости ! :))))

102

@@

преди 12 години

УРААААААА ЕДИН *** ПО МАЛКО .

101

БРАД МИТ

преди 12 години

Мотиви за напускането, е че няма какво да се краде .Няма рудници, заводи ,авиокомпании и Кремиковци . Няма вече..... всичко се изцица а и Бойко не разрешава да се плячкосват еврофондовете. И ДДС измамите са намалели, защото се гледа всичко с лупа ! Та затова няма далавера и мародерите полека-лека си хващат пътя...

100

до 122

преди 12 години

Леле, мен, как само точно си го казал.

99

Анонимен

преди 12 години

До 130 къде ги видя тези 30 млрд , ало финансиста , кой те излъга , Слави ли защото той си ги плещеше такива и само мозъци като теб могат да му повярват.