13

optimist

преди 12 години

Браво, страхотна работа!

12

Панталей Пътник

преди 12 години

Айде хаирлия да е...да не трЯбат лодки...Е само три месеца по-рано, ама за сметка на това и с три милиона по-скъпо.Има-нЕма три километра за не'кви 95-100 млн, при спечелена поръчка за 32 млн.Е нали па наш човек ги 'зима-Симо Пешов.

11

алеь

преди 12 години

Ползвай градския транспорт. Никой не е казал, че всеки "жител" на столицата трябва да се вози в собствен автомобил. Забравяте, че този вид транспорт е създаден като социална функция. Нали не всеки строител дошъл от дълбоката провинция (без да омаловажавам труда на никой и това кой откъде е) трябва задължително да използва автомобил. Това е вече скъпо удоволствие

10

до Сахаров

преди 12 години

Има, има ... ама за целта трябва да излезеш и да видиш

9

Отново Южна

преди 12 години

Отново Южна дъга , магистрели в ЮЖНА българия и т.н.Може да си *** *** майчина!!! п.с гражданин на СЕВЕРНА ***

8

Анонимен

преди 12 години

Благодаря ви мило правителство,благодаря ви - НО НЯМАШЕ НУЖДА ТЪЙ КАТО НЯМА КАК ДА Я ПОЛЗВАМ - НЕ МОГА ДА СИ ПЛАТЯ - ЗАСТРАХОВКА ГО , ПРЕГЛЕД , ДАНЪК И РАЗБИРА СЕ ГОРИВО .....НО ИНАЧЕ МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ... И САМО ОЩЕ НЕЩО - ТОЗИ РЕЦИКЛИРАНИЯТ АСФАЛТ СТАВА ЛИ ЗА ЯДЕНЕ ????

7

123

преди 12 години

За рециклиран асфалт ли плащам винетки?? Аман!!!

6

Discovery

преди 12 години

Иии бре... много сте се разплювали бре ашлаци!!! Все недоволни... на тея от ГЕРБ, да направат още 2-3 прохода на Стара Планина и да живнат икономиката и на другата част от България, не всичко да е съсредоточено в София, и им парва евалата на тоя етап...

5

Анонимен

преди 12 години

Лиле ами тя тапата се измества бе мойто момиче! Айде не ни обеснявай за тапи, че всеки ден се затапваме! За качеството не се изхвърляй, че като се сетим след ония дъждове как един кара каяк :))))

4

Анонимен

преди 12 години

Евала. Сега остава и западната дъга да направят

3

аз

преди 12 години

Министърката, финна, както винаги :D

2

Сахаров

преди 12 години

Къде в Европа има кърпени магистрали, Лиляноо?! САМО В БЪЛГАРИЯ!

1

мунчо

преди 12 години

Дано новата отсечка на пътя не е леглнал полицай до легнал полицай....