21

НФБ

преди 12 години

РОМСКИЯ БАРОН ДОН БОКО КУПИ ВОТА НА ДРУГ ***

20

!!!!!

преди 12 години

Не ни занимавайте с тези артисти бре !!!

19

Охранител

преди 12 години

За Боленчо са важни само парите...и това много добре го знае Бойко...! Дава му, за да си намери нов ***, който да води на шопинг в Париж или в Мюнхен и да се излага в международните полети на европейски авиокомпании като бай ***, като се прави на мнооого велик пред стюардесите и после европейските медии да ни пишат по вестниците си какви простаци сме българите, след като политиците ни за нищо не стават...какъв ли трябва да е народа?

18

Волен=Юда

преди 12 години

Волен първо предаде партията си. После предаде и България. Сега предаде и вота.Този е абсолютен двуличник. Не знам как още има такива които му вярват. Слепи ли са?

17

Анонимен

преди 12 години

"Не можеш да "оттегляш" подписа си, след като веднъж си положил името си и си подписал съответния документ - това е абсурд!", смята проф. Любен Корнезов." По Закон: ако гражданин иска-може да развали договор, ако свидетел иска-може да се откаже от показанията си, но за депутатите не можело? Защо? Очевадно е, че вота няма да мине? Защо депутатите, вместо да правят закони/нов НК и НПК в полза на гражданите/, който чакаме от години, трябва да губят време за предизвестен вот? Егати "великия" юрист!

16

секретарицата

преди 12 години

Тоя Боленчо май пред нищо не се спира! То не беше подкрепа за ГЕРБ, то не беше подкрепа за БСП, за ДПС. Стига вече с тия циркови номера, омръзна ми от него. Искам да се маха от парламента, да не му гледам гадната физиономия. Па ако иска да вземе със себе си и Гаджева, с която дели един креват.

15

НФБ

преди 12 години

ИМА ЛИ НЯКОЙ ДЕТО СИ МИСЛИ ЧЕ НА ДОН БОКО ВЕЛИКОЛЕПНИ МУ ПУКА ЗА НАРОДА...ВСИЧКО Е ДЕМАГОГИЯ НА ЕДИН НАРЦИСТИЧЕН ЧОВЕК КОЙТО СЕ ДОБЛИЖАВА ДО ХИТЛЕР !ДАНО САМО НЕ ВЪЗСТАНОВИ ЛАГЕРИТЕ ЗА ПРОТИВНИЦИТЕ НА ГЕРБ/ИПОН!ХИТЛЕР УНИЩОЖИ ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА И СЕ ОБРЪЩАШЕ КЪМ МАСАТА..КОЯТО ПОСЛЕ ЛЕСНО ХВЪРЛИ ВЪВ МАШИНАТА НА ВОЙНАТА....НАЙ-ДОБЪР Е МЪРТВИЯТ ПРОТИВНИК НА ГЕРБ!

14

Охранител

преди 12 години

Адвокати щели да нищят нещо си...! То много важно това...народа се чуди как да изкара от днес за утре...те щели вотове да нищят...абе я се факайте всички в *** парламент!!!

13

Охранител

преди 12 години

Свидетели сме на поредния цирков спектакъл с театрална сцена български парламент!*** знаете ли колко му пука на народа какво се случва там...изобщо не му пука,защото този *** и овчедушен народ е вече толкова смачкан,че освен да мисли как да изкара от днес до утре въобще за нищо друго не мисли.И все му е едно вече кой ще го е.е...дали бойко или слави бинев...все тя.И царя грабител да се върне отново,и станиШеф.Все му е тая вече на овчедушния...!Щото трябва да се оцелява и не може за друго да мисли

12

112

преди 12 години

И АЗ ИСКАМ ДА МОГА КОГАТО СЪМ ПОДПИСАЛ НЯКАКЪВ ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ И СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ СЪМ ЗБЪРКАЛ ИЛИ НОСЯ ОТГОВОРНОСТ ДА СИ " ОТТЕГЛЯ ПОДПИСА "МНОГО УДОБНО И НЕАНГАЖИРАЩО КЪМ ДЪРЖАВА И ИНСТИТУЦИИ

11

дан

преди 12 години

Има вот, няма вот...във всички случаи резултата е ясен, успешен вот е невъзможен, както е ясно, че искането на вот има за цел да пречи на работата на народното събрание...типичен съботаж на *** комунисти

10

НФБ

преди 12 години

колко ли струва една политическа *** като болен сидеровако не билен ще си купят друг депутат...политическата мафия герб събира сведения за сепутати...магистрати...че дори за обикновени противници на диктатурата на дон боко!обещано от герб!

9

гурбетчия

преди 12 години

Всички ви лъжат както си искат ей! Волен,Докан,Бойко ,абсолюнто всички ! Ходят заедно на лов за глигани ,ядат пият , пред медиите се карат ,а вие им пляскате с ръце !!! Те са дошили там от вашите среди ,не са дошли от Анадола ! Това са ваши деца ,ваши възпитаници и приличат на вас ,това е!

8

Анонимен

преди 12 години

Не мога да кажа дали Белене трябва да се строи или не, но дебат трябва да има и да се изложат всички плюсове и минуси на проекта, да се направи пълен отчет на изразходваните средства, както и планираните икономически ползи, съответно загуби. Относно оттеглянето на подписите - Сидеров отдавна го знаем, че за 1-2 пържолки скача според шланга на пожарникаря.

7

Гражданин

преди 12 години

Тия парламентарни хайлази само си чешат езиците и гледат какво и колко да откраднат. Най-добре, след като БосфорТВ и без друго проглушава ушите на хората с организирания ленински съботник за 12.05, предлагам да организираме следната акция: "Да изчистим за един ден 240-те *** от парламента и повече да не ги пускаме там!"

6

долу бАтака!!!

преди 12 години

Волен изигра прекрасно последният си номер в БГ цирка наречен "Парламент" и е готов да се оттегли със една бала пари от ГРАБ!!!

5

Анонимен

преди 12 години

До 3Много ясно, че три месеца след Фукушима резултатът ще е такъв!Токът от Белене няма да е по-евтин от Козлодуй, но ще е МНОГО пъти по-евтин от всичко останало!!!

4

гурбетчия

преди 12 години

Само ей този на снимката в лево ще ви "оправи"!!! Искрено ви го пожелавам защото само него заслужавате !!!

3

селяк

преди 12 години

АТАКА са предатели, никой не се връзва вече, да гласува за Волен. Истинските националисти са в НФСБ и БНРП. Смятам, че НФСБ ще влезе в Парламента с 20 % и ще е важен фактор за бъдещето на България. АТАКА е тъжна и банална история! Излъгаха народа!

2

George1

преди 12 години

Много им се иска на гнусните червени *** да командват парада но никога няма да ги огрее отново.Мястото им е единствено в затвора и газовите камери.