91

антонимен

преди 12 години

Кой е тоя?

90

Анонимен

преди 12 години

Да живее Бойко Борисов

89

Анонимен

преди 12 години

лелеее тиквата явно наистина се е нас8ал от страх, след като започна с тези банални приоми. Добре, че народа е умен и не се връзва на пореднте жалки спекулацийки на правителството. И само да попитам този "полковник" къде са доказателствата за всичко това? еми няма ги. Не може за нещо което е лъжа да има доказателства. Слабо Борисов, слабо. Прекалено предсказуем си станал синко.

88

Анонимен

преди 12 години

ехидната и мазна усмивка го издаваше,че е ***!

87

9689

преди 12 години

Слугите на мутрата и шестака се развихриха.Помните ли позицията на янето преди година и сега вярвате ли му,пък и тази мижитурка някакъв майор?С това не защитавам Първанов но да си с мутрата ,шестака,оня със 120 години трудов стаж,дебелата Берта итн не е отговорна позиция.

86

До 103

преди 12 години

Абе , няма да е зле да се проверят тези работи... сигурен съм, че ще лъснат много неща.....

85

Simako

преди 12 години

stiga sis Mancester United, 4-4 srestu Everton, Mancester CITY Champion

84

Анонимен

преди 12 години

Тоя нали беше майор, кога стана полковник? Ай сиктер с тия тъпотии...........

83

Анонимен

преди 12 години

Тоя ненормалник го изгониха преди няколко години. Тогава прави "шокиращи" разкрития, сега нови ли има? Защо не ги каза тогава, защото сега са му казали точно какво и за кого да говори.

82

к.сидерова

преди 12 години

извинете, не се изразих правилно.. просто ще му се случи нещастие, я кола го блъснала, я изгорял щот си забравил крушката да свети, я нещо друго.. гоце ще го измисли добре, сигурна съм..

81

к.сидерова

преди 12 години

спокойно .. скоро и Николай Марков ще бъде убит.. Гоце и другари няма да го търпят дълго да разказва.. А Плевнелиев ще се оправдае, че нищо не е могъл да направи по въпроса.. само стойте и гледайте..

80

Анонимен

преди 12 години

Май наистина ще се окаже вярно това, че Гоце е в основата на мафиотската структура в БГ. И той пак се пъне да е на власт! Кошмар, наглост до безбожие. Или се страхува от разследване ако излезе от строя? Но има Видовден, бъдете сигурни.

79

достатъчно грамотен

преди 12 години

кремено, научи са да пишеш на родния си език и на КИРИЛИЦА, че ми се повръща от теб! Като видя неграмотна маймуница, не си правя труда дори да зачета първата дума!

78

osata

преди 12 години

Като няма хляб за народа, поне има достатъчно зрелища!И на децата стана ясно, че ония горе във върховете са оплетени в интриги и злоупотреби, затова няма и осъдени...

77

Бройко

преди 12 години

Поръчката върви добре.Забавлява се населението и не усеща мизерията.

76

...

преди 12 години

Гоцето,Агентъ на ДС на лов за крокодили, оня срам за българската армия ,*** мръсен освобождава престъпници,абе въобще президентска институция по български...

75

чарли

преди 12 години

Интересно ако не беше уволнен,дали щеше да пише такива работи.Явно не изживяно детство.Такива като теб сме виждали и друг път.Не ставаш не си актуален.Слави Бинев премиер,Софка представя България,Цветелин Кънчев депутат,Яне Янев народна съвест.Егати и държавата.

74

Колега

преди 12 години

И този е стигнал до звание полковник от НСО!Сигурно не знае че на тази служба си слугинаж, независимо на кого.Оня ден чета че Цецо разрешил на охранителите си да бъдат регулировчици при пътен инцидент. Точно това е нарушение, отклоняване на охранителя от задачата му... Сигурно и не му трябват. Да ги снемат от него тогава. Сикрет сървис ги отзова само за това че в лично време тръгнали по жени. Нашите пък станали регулировчици, ами ако беше активно нарочно мероприятие раненанатаамериканка.

73

malii

преди 12 години

До Василев-Поздравления за цветистия език пич!В същност си много прав!

72

УУУУУУУФ

преди 12 години

НИКОЛАЙ МАРКОВ Е ПОРЕДНАТА ПЛАТЕНА *** НА БОЙКО БОРИСОВ. ЕСТЕСТВЕНО,ЧЕ ЩЕ ГОВОРИ ЛЪЖИ И ЩЕ ПЛЮЕ ПО ПРЕЗИДЕНТА ПЪРВАНОВ.ТОЙ Е ОЗЛОБЕН И ОТМЪСТИТЕЛЕН КАТО СВОДНИКА СИ БОРИСОВ. ОЩЕ КОЛКО *** НА ГЕРБ КАТО СИДЕРОВ, ЯНЕТО,ТОЯ МАРКОВ, БАРЕКОВ, ЛЮБА КЛОЗЕТИЧ И ПЛАТЕНИТЕ ПЛЮВАЧИ ПО ФОРУМИТЕ ЩЕ ИМАТ ПОЛЕ ЗА ИЗЯВА. И КАКВО. ТЕ СИ ОСТАВАТ ЕДНИ МИЗЕРНИ НЕЩАСТНИЦИ, ТОЧНО КАТО МАГИСТРАЛНИ ***. Я ИМ ПЛАЩАШ, Я ИМ ХВЪРЛЯШ БОЯ И ГИ ПОДМИНАВАШ.ЖАЛКО, МНОГО ЖАЛКО .......