171

Лука Брази

преди 12 години

Уважаеми комисар Калин Георгиев....вие ли говорите за тежки престъпления,след като хващате хора за убииство на кокошка,кражба на метална верига и други иначе скъпи предмети!И всички те лежат на нашия джоб!!!!Какво се случва с поръчковите убийства питам аз???

170

Багера

преди 12 години

А Трактора го влачат трета година без доказателства, че е казал на някакъв че ще го трепе с лопата?!?! Тук се ДОКАЗА и ПРИЗНАВА, че има обиди (***), псувни на майка и заплахи за побой от МВР-шеф над задържан в служебно помещение и по време на служебна дейност. Този двоен стандарт, даващ права на всеки служител да "преценява обстановката" и да се държи както си иска е недопустим в правова държава.А Маникенчето никой не го брои за нищо - само професионални издънки и пословично раболепчене.

169

konsa

преди 12 години

Айде сега всички дето *** като заклани и правят от мухата слон,да кажат,имали ли са пред себе си 100%-ов престъпник,който трябва да разпитат и да разберат истината от него.Въпреки,че съм в частният сектор,през ден си имам вземане-даване с наркомани,крадци,грабители и побойници.Канадската борба е най-малкото с което трябва да се разминават.Здрав бой за такива.Ама журналистите като пострадат-първо в полицията отиват,иначе преди това-ченгетата са ***.Нация от *** и търгаши сме.

168

Анонимен

преди 12 години

Предлагам с клипа показващ действията комисаря съгласно Етичния кодекс и изказването на Геогиев по този въпрос, да се рекламира България в ЕС. Да видят хората за какво става въпрос.

167

цц

преди 12 години

*** полицейска семка

166

cas

преди 12 години

БЛАТОООООООООО -А ТИ СИ ГЛАВНАТА ЖАБА(ПИОНКА) КАЛИНЧО И 1000 ....ДА ГО ЦЕЛУВАШ НА БОЙКО И ЦУРКО,НЯМА ДА СТАНЕШ ПРИНЦЕСА.

165

georgi-arm.oficer

преди 12 години

Тия гавази от МВР-то нямат равни ,защо този "щанга ли и дъмпел ли " не се опита да разпектира някоя "видна" столична мутра ,...............щото го е страх ,ама така го е страх ,че си избива комплекса за малоценост върху кокошкаря от клипа! Дами и господа това е лицето но МВР-то......хиляди знаини и незнаини ,за нищо неставащи люде , готови за стрък марула и кило домати да си затварят очите! За кадровия им потенцял.......няма да говоря ,то се вжда !

164

Berta

преди 12 години

Милиционерът не да се накаже, а да се награди за победата на канадска борба. Смешници жалки.

163

Анонимен

преди 12 години

Коментарът е излишен-касае се не за дисциплинарно нарушение, а престъпление. То и началникът му толкова познава законодателството, а навярно не е и юрист, затова сме на това дередже. И този служител в момента бил ръководител на регионално звено? Затова на измислените им милиционерски сводки никой не вярва.

162

Rad

преди 12 години

Но когато работиш с хора, подозирани в тежки криминални престъпления, понякога се налага да приемеш друга форма на общуване". Милиционерската форма на общуване е ясна-простотия и невежество, унижение на гражданите. Това не е нарушение, а чисто престъпление спрямо задържано лице. Според каноните на правото, на задържаното лице може да му се ограничи единствено само правото на придвижване, но не е и да се подлага на унижения и подобен род действия. Срам и позор-след това съдът бил виновен.

161

Тюфлеков

преди 12 години

И тоя е идеален пример,че по-тъпо,долно и корумпирано същество от български полицай няма!

160

АТИЛА

преди 12 години

Днешните МИЛИЦИОНЕРИ са родени на 9.IX върху труповете на Българските полицаиБългарските полицаи избиваха комунисти и режеха партизански глави а днешнитe милицонерски *** пазят НЕЗАКОННАТА 68 годишна комунистическа властНяма по-голямо падение за един родител от това детето му да стане Милиционер. Храниш го, учиш го, обличаш го и то накрая вземе ча се изсере на метеното и стане *** в МВРО. Това означава че ти си тотално провален като родител и не по малък *** от детето си !КАЗАХ !

159

,,PIPO,,

преди 12 години

UDARETE MU I EDNO HORZE...

158

ивчо

преди 12 години

искам да споделя на всички няма значение дали сте от ГЕРБ, БСП и т.н. Снощи около 10 и 30 се прибирам с приятелката ми и искахме да си хванем едно такси, което беше спряло на аварийни. Тъкмо когато се надвесихме да го попитаме дали е свободно някой ни хвана отзад и ни изблъска.....и какво да видя бяха двама полицаи с униформи....всеки държеше по една бутилка водка през рамо....теглиха ни една майна и се качиха в таксито... *** скапаната държава на кого да се оплача на арменския поп ли..

157

JustSmile

преди 12 години

Бухахаха, народна любоФ струи на талази :-)И като се има предвид, че повечето в коменатрника са на по 20, ще е феерично след 10 години :-)Български полицай ли ? Не, мерси. Да си обръщат хората главите като ме виждат по улиците ... това не е за мен :-)

156

ВЪПРОСЧО

преди 12 години

Питане:1.Лицето с което "Полицая-Щанга" играе канадска борба идентифицирано ли е???2.Осъдено ли е?3.Ако не осъдено, Щангата да си взима фуражката и да си ходи на село, за да се прави там на селски бабаит!!!

155

Анонимен

преди 12 години

начи като изтекат едни срокове и почваме да се правим, че такова животно няма... верно се е превърнала в кално блато полицията...ама какъвто министъра, такива и под него, няма как да не е блато

154

Безпристрастен

преди 12 години

То е ясно, че нищо няма да стане, но съм 100% сигурен, че тази гнусотия ще влезе в следващия доклад на Европа за България. И без това сме да дъното. Ама от друга страна, трябва да ни бухат по канчето докато се освестим, че не може така. Не може обществото да е търпимо спрямо такива полицаи.

153

до 179

преди 12 години

Хулиганство. Вербално малтретиране и подлагане на унижение на български гражданин. Дали е осъждан или не - няма никакво значение. Сума народ има присъди /вярно - условни/ за същото.

152

Анонимен

преди 12 години

"Престъпление по НК и НПК".....Интересно... :)))) Това влезе в бисерите :))))