10

Подозирам нещо!

преди 12 години

Струва ми се, че тези изчисления и пояснения, с които в ЕС са започнали да зомбират хората, са всъщност една прелюдия към административни мерки с цел увеличаване на пенсионната възраст.Ще поживеем, ще видим дали подозренията ми са основателни.

9

антиЕС

преди 12 години

не искам пенсия ,искам да ми върнат осигуровките които съм плащал

8

Анонимен

преди 12 години

Такива статии и заключения са мехлем за Божидар Данев.Като нищо ще се напъне да го внедри и във Мутристан и да спечели едно потупване по рамото от господарите си.

7

Анонимен

преди 12 години

Аз съм на 55 години и усещам колко бързо се изморявам,побавна съм и имам желание да си почивам,а тези са изчислили че мога да работя още 20 години повече!Кой ще ме държи на работа до тази възраст и при тази безработица къде ще я намеря?Освен да стана депутат!?

6

Анонимен

преди 12 години

Боже! Боже! Във какъв свят живеем да ни изчисляват продължителността на живота, т.е. да си правят сметка какви печалби ще има за в бъдеще от пенсионните фондове, тежко ни затова не си заслужава да се бориме за работа на която ще ни осигуряват добре особено в бг

5

Анонимен

преди 12 години

Това са пълни глупости.Тя и майка ми е жива, но не живее в пълният смисъл на думата.На 75 години с деменцио,инсулт който получи на 57 години,болни бъбреци високо кръвно и слабо сърце.Е на това живот ли му викате?Вярно движи се не е парализирана,но дали изпитва удоволствие от това че е жива?Всеки ден като я гледам ми е мъчно,защото е работила цял живот,беше лекар,а сега?Да не говориме каква символична пенсия има.Я стига вече с тези стъкмистики,ясно е че пенсии няма да дочакаме!Че и за какво ?

4

tosh

преди 12 години

чакай ти Христос томасе, чакай

3

Анонимен

преди 12 години

...а кой е казал,че сме длъжни да работим до гроб?!?..на мен ми прилича на нова форма на робовладелство-работиш до гроб иначе гладуваш....ето за това съм против глобализацията-защото разни бюрократчета ти решават живота ...

2

Анонимен

преди 12 години

"За България този показател при жените след 65 години е 9,9 години, а при мъжете - 8,8 години, се посочва в прессъобщението на Евростат"Ако сметнем полицайте колко взимат, колко са на брой и кога се пенсионират ще има съвсем друга статистика.

1

Томас

преди 12 години

Следователно възрастта за пенсиониране може да се вдигне с още поне 10 години - който доживее доживее - който не, все ще се намери някой да му открадне парите дето е внасял 50 години да кажем. Добре, че Христос скоро ще дойде и ще очисти земята от всички такива ***.