127

Анонимен

преди 12 години

волен сидеров винаги е бил слагач и мижитурка,въобще що е якичка у парламенто само за пърлене става

126

Гогата

преди 12 години

Вижда се коя е единствената партия,която отстоява някакви български интереси.Цената на тока и на парното расте,но всички са доволни или си траят.Мутрите от Гроб ви благодарят за смирението и овчеглавието

125

Анонимен

преди 12 години

Някой просто си не е платил и се променят нещата веднага , нека бъдем реалисти и знаем че нищо не се получава даром. Особенно в политиката където играят куфарчета и се разпределят тлъсти оферти.

124

Пелин

преди 12 години

И аз съм баце национал -химик.Ние сме най-бързо процъвтяващата партия Всеки ден сме с нова изненада и сме от отличници бригада.Когато сили нямаш ти,към национал-химиците се обърни щото знаят всичко те и ще ти помогнат от сърце.

123

възмутен

преди 12 години

До 124 - Напротив - проектът щеше да се строи от руска страна и плащанията нямаше да бъдат от бюджета, а от бъдещите печалби на АЕЦ. Това беше подробно обяснено в пресата. Но това нашите кратуни даже не са го и прочели. Решението бе еднолично в противоречие с казаното от този едноличен "собственик" на държавата преди година.

122

лелка

преди 12 години

Всички които не са успели в кариерата си са политици!Крадци и мизерници!Вече до такава степен на народа му е писнало че го е обзела някаква апатия!

121

Анонимен

преди 12 години

ХОРА престанете да спите търсете си правата

120

Анонимен

преди 12 години

Никой не се съюзява с кумтананисти.

119

никой

преди 12 години

Още се чудя младите хора защо са още тук в тази ***?Съсипахте Родината ни -алчни държавници!

118

Анонимен

преди 12 години

Играта на герб е ясна - *** като Сидеров и лудото Яне въртят номера в стил духовна ***, иначе лобут, демек без група и парички от държавата, *** ти националиста - лигльо !Иначе в стратегически план провала на безмисления вот е помощ от Борисов за Първанов в битката за власт в БСП и преразпределянето на власта догодина, където Първанов и Борисов ще ни разиграят сценка на УЖ противопоставяне, което е голям смях в предвид на общите им икономически интереси !

117

анонимен

преди 12 години

длулика лопата! Ту така ту така !

116

Анонимен

преди 12 години

Възпитаните хора не се отмятат от позициите си след 3 дни. Само Борисов го може сутрин едно, на обед друго, вечер трето. Сидеров 2 години другарува с Боко и прихвана НЕКОИ негови качества.

115

чукигека

преди 12 години

Аз съм състезател по чукигек ,обиколил съм целия свят.Такова нещо като в Бълария няма.Точка.Аз заради това се състезавам за Раджастан и си живея чудесно в Джайпур. Там нито плащаме ток ни винети па даже и за минети не плащаме. Разбирайте ме както си искате.

114

Анонимен

преди 12 години

ТОВА Е НАЙ ГАДНАТА ДЪРЖАВА

113

Анонимен

преди 12 години

До 116 с теб водиме някаква дискусия , но пак се изказваш неподготвен , Беляне е един бизнес проект и като такъв той трябва да има ясна цел , да е подсигурен инвеститор , този инвеститор да има някаква сигурност в бъдещия пазар , това с референдум не става нито с пресконференции на ядрени енергетици , нито на стрина на село и разбира главата от това ни професорите имат престава от бинес взаимоотношения в общия случай разбира се

112

свестете се бе!

преди 12 години

никога фашист и комунист са били в едно. Те са антипод в гнусутата и човеконенависта.Поне историята го показва.Иначе могат да си дрънкат квото си щат...Изтерични мегаломани! Гадни лъжлюфси и алчни за власт и пари ***!!!!

111

малкия кибритопродав

преди 12 години

аз съм малко момченце и вчера чух как много възрастни чичковци говориха нещо тайно против хората които ги били поробили и им се заканваха,казаха да си мълча и ааз сега мълча.наговориха се да спрат да си плащат на продажната държава и като дойде някой чиновник да им прави нещо те да му го набият до шията и да му вземат заплатата,защото те му били плащали осигуровките.Ама не казвайте на никого шшшшшшшттттттт

110

Анонимен

преди 12 години

Кунева, Борисов, Мартин Димитров, Костов,Янев, Сидеров / и още много вече незнайни / все отбор юнаци ,които и майка си ще продадат за власт и пари , абе то вече не останаха свестни и за кого да гласуваме вече. Най-добре за никого.Докато всички стари муцуни не си отидат окончателно от държавната ясла.

109

Анонимен

преди 12 години

До 109 късно е либе за китка кактос е казва и ще добаяв в твоя ред на мисли че се отказахме да си увеличиме дълга с още 10 млрд евро срешу една ниско доходна инвестиция

108

Корав българин

преди 12 години

Сидерова за сетен път показа, че единствения останал български политик с принципи и достойство! Благодарим ти Волене!! САМО НАПРЕД АТАКА!