97

tosh

преди 12 години

тука нещо не се връзва. След като шофьора е блъснал момимечето и НЕ е напуснал какво е правил тези 10 минути докато дойде Цветанов? Чакал е да стане чудо или е бил приятел на Цветанов, който е можел да загази? Или лично Цветанов е блуснал момичето, но се прави, за да не падне рейтингът? Айде другият път се постарайте за по-достоверна история. Мерси.

96

do тото

преди 12 години

Новината е нормална, но е по-интересно какво ще стане сега с този шофьор да не вземат да го вкарат в затвора, имал е нещастието да блъсне АМЕРИКАНКА нищо, че е жива за убит българин явно не дават присъди как да е. Бил е там казваш, помогнал е нищо лошо наистина, но ако не ти прави впечатление по-голямата част от новината описва какво е направил ЦЦ, а в два реда какво е станало!!! Май не ти е удобно да си отвориш очите.

95

tosh

преди 12 години

страшен PR. Браво днесбеге.

94

тото

преди 12 години

новината си е съвсем нормална, бил е там, помогнал е. Какво толкова има за коментиране? А ако не беше спрял? Елементарни сте, само да ви подаде пръст човек и захапвате като шаранчета на червейче. След малко ще има новина за София и провинция и ще се изнесете вкупом там...

93

Анонимен

преди 12 години

Ей "журналистите", какво толкова необичайно е направил Цецко та описвате всичко стъпка по стъпка?

92

123

преди 12 години

... носталгия по комунизма усещам и напълно те подкрепям другарю. п.п. кога и къде ще раздават киселото мляко, че имам още купони. След малко и аз ще пусна коментарче против Ц.Ц. ама само да чуя дали ще го одобрят от Партията. Дано да намажа купон и за салам Камчия...

91

Цветанов

преди 12 години

Цветанов е леко неудолетворен от отразяването на героичният подвиг и ще даде общирна пресконференция на която ще разкаже подробности и детайли както и неизвестни факти по спасяването, като се зарече при следващото му спасяване на блъснат пешеходец на пешеходна пътека да се предава спасяването на живо. Бареков е отдели 3 дни програмно време за отразяване на честванията и награждаването на Цветанов за подвига!

90

до 101 тото

преди 12 години

Повечето наречени от теб плювачи плюят срещу това, че се прави гоУема новина от инцидент с цел да се направи PR образа на ЦЦ още по-бляскав...

89

mlad6ito

преди 12 години

bravo na shofiora koi znae kva e debela i si misli 4e tyka e usa!!! tyka nee usa kato se tutri6 po patekata 20 minyti biem gazta i s 200 pres tebe !!!

88

Атака

преди 12 години

Когато блъснат българка няма кой да и помага, ама нали трябва сега да се подмажем!

87

тото

преди 12 години

Я, редовните плювачи са в стихията си. Ако не беше спрял да помогне, пак щяхте да храчите, нали? Айде забършете лигите и отивайте да правите нещо смислено.

86

of

преди 12 години

Сетих се за малко един просташки израз, но много точно описващ автора сигурно и редактора на статията : - Шефе пръдни пак, че много хубаво мирише!

85

чичо Тиквичка

преди 12 години

Причинителя на катастрофата дори не офейкал, както е обичайно при нас, а предложил на смачканата американка кръвопреливане с личната кръв на министъра на вътрешните работи...Готов бил да признае вината си, ако му предложат условна присъда и да оправят колата на държавна сметка. Няма да се излагаме пред чужденците, печени сме!

84

Анонимен

преди 12 години

Какво толкова го плюете Цецо, постъпил е човешки всъщност. Представям си ако беше минал от там и си беше продължил какви щяхте да ги пишете. То угодия няма нашенеца.

83

пионерче

преди 12 години

И ние го видяхме Цветанов като прелетя над нашето училище и плаща му плющеше, плющеше :) А другарката дружинна ръководилка ни галеше по главите и очите й се усмихваха - "Кога ще пораснете деца, че и ви да можете гласувате за Цецко и Цецка?" - сякаш казваха те.

82

преди 12 години

Каква е тази новина? В наказателния кодекс е описана тази ситуация. Който не окаже съдействие на пострадал при ПТП се третира със същата строгост на закона като оня който го е предизвикал. Тези неговите ПР трябва да са големи неграмотници. По този начин се допуска че един Български министър, който на всичкото отгоре е и министър на вътрешните работи може да не окаже помощ на пострадало лице. Само тази мисъл прави новината новина.

81

Анонимен

преди 12 години

А в щатите като блъснаха българката и помогнаха по-бързо да умре, че да и вземат органите.

80

Анонимен

преди 12 години

Така така... лижем *** дет се вика от сърце:))

79

Свалете новината

преди 12 години

Свалете новината. Всеки ден стават катастрофи и всеки ден някой се обажда на 112. Колко други новини е имало за хора обадили се на 112? Цветанов това ти е работата за това взимаш и заплата, какво направи за да няма блъснати хора по пешеходните пътеки? Оставка!

78

чичо Тиквичка

преди 12 години

Колко мило, колко трогателно, министър лично оказва помощ на смачкан човек и гражданите доволни се разотиват по домовете си! ... би казал Остап Бендер. Човека от Германия, дето вижда всеки ден нормални човешки отношения споменава, че това си е чисти сервилничене, ама коя чугунена глава да повярва?