27

тцтцтц.....

преди 12 години

Миличкия, той си е написал реферата и е стигнал само до 6... :) вече не си на комсомолско събрание или се дръж сериозно и преразгледай приоритетите, защото имаш сериозни пропуски или млъкни и без това никой не те чува.

26

Анонимен

преди 12 години

Кво развитие бе????? Ние още малко и ще измрем от глад, а тоя се хили по новините. Тиквата гледа недоволно и възмутено, че народа се буйства срещу тиранията му, вика че сме лош матр'ял и реже лентички. Това ако е развитие не искам даже и да си представям какво е упадък.

25

иван

преди 12 години

Къде е образование и наука ? - Липсва !!!Къде са иновациите - Пак липсват! Къде е гаранта за тях ?Схемната икономика незнае какво е това и не и трябват ! А ПРЕЗИДЕНТА е чувал само за тях от новините идващи от развитите държави . ББ явно разчита на Дянков а той е в лятна ваканция

24

:) :) :)

преди 12 години

Даже не ми е интересно да чета статии, свързани с изказвания на тоя шут. И тая не я прочетох! Доколкото ми позволяват възможностите, предполагам, че Росен пак е говорил за регионалното развитие.. :)

23

Анонимен

преди 12 години

едно и също... в стил "дайте да дадем", без даже да уточнява кой на кого, щото се подразбира

22

Анонимен

преди 12 години

ПЛЕВНЬООО СЕЛЯНЧЕ СМЕШНО , НАРОДА УМИРА ОТ ГЛАД А ТИ ЧЕХЪЛ ТАКЪВ ПАК СИ СЕ НАДРУСАЛ.НИКОЙ НЯМА НУЖДА ОТ ЖАЛКАТА ВИ ИНФРАСТРУКТУРАХОРАТА СА ГЛАДНИ , А ВАШИТЕ СКАПАНИ МАГИСТРАЛИ НЕ СЕ ЯДАТ СМЕШНИКО

21

Патриот

преди 12 години

с ръка на сърцето мога да кажа,че това е най-олигофренското правителство някога тъпан до тъпан !

20

Анонимен

преди 12 години

Ей коментиращи.. кой каквото и да говори :) Ще *** от Глад, дали ДПС БСП ГЕРБ ИЛИ СДС.. ще ви го турне отзад завинаги.. :) А вие си коментирайте псувайте, кой турчин кой *** кой българин, няма значение, това е една световна политика ! И хиляда протести да има, родната полиция ги пази :) Успех народе

19

алтернатива

преди 12 години

Ето моите ключови приоритети:1. Излизане от ЕС2. Избиване на кучетата3. Връщане на строителни войски и включването на безработните *** и затворници в тях4. Съд за олигарсите5. Национализация на всичко което е приватизирано и е на загуба

18

Патриот

преди 12 години

"Институциите да работят заедно за развитието"Избран откъс от книгата на роско плевнята"Изкувството да говориш и да не казваш нищо!

17

Иван Бухов

преди 12 години

Щеше да се предава по интернет - онлайн!!! Чаках повече от 15 мин. и после проверявах, но напразно!! Разочарован останах! Проверена и нагласена информация не ми трябва!! Много здраве на всички участвали! От прегледа на предложената Стратегия за управлението и развитието на Водния сектор се вижда, че работата не върви на добре!! Бог дано ни помогне!!! Нашите ги гоним, чуждите ще ни оправят срещу много пари!!!

16

Анонимен

преди 12 години

Плевнелиев е направил изгодна инвестиция, защото едва ли има по-усамотено място по цялото Черноморие от скалистия бряг между къмпинг Черноморец и курортното градче. Днес там се е изправила елегантната вила, като в двора й има басейн и барбекю. Нищо не скрива панорамата към морето, наоколо няма други строежи. До неотдавна до това място е криволичела пътека.

15

План 2020

преди 12 години

България през 2020 я виждам така: застаряващо българско население, масово бягство на младите и умните в чужбина, увеличаване на *** и турците, разцвет на бандитизма, рекетите, проституцията. Здравеопазването и образованието - тотално унищожени, енергетиката - в будна кома, индустрията - погребана. Мутрите ще си пушат пурите, проститутките ще си въртят краката на 3 без 15 и държавата ще се затрие от самосебе си. И да не ми изтриете коментара, това е съвсем реална прогноза!

14

johnny

преди 12 години

плевняпаша се показа. къде са другите башибозуци, тиквун и цюцюн? броайт парите на *** или апартаментите на цюцюн заптието сигурно. ***.

13

Анонимен

преди 12 години

Плевнелиев като министър ХАРИЗАЛ крайморската ивица между Созопол и Ропотамо на Созополския кмет (защото има "хациенда" на морския бряг в Черноморец).Кметът известен берач на гъби през ноща и транспортьор на убити сърни, пък затваря този крайбрежен панорамен път с мантинели и го прави недостъпен за туристите (а уж сме туристическа държава).Кмета има частен интерес в летовището Свети Тома заедно с Главбулгарстрой ...

12

До 8

преди 12 години

Той и преди само плямпаше. Роската е кукла. Той е послушко, затова го направиха президент с фалшиви резултати.

11

Анонимен

преди 12 години

всяко изказване е пълно с еднакви нищо не казващи думички, лозунг след лозунг - чист спамър се очертава нашия президент

10

Анонимен

преди 12 години

ми браво, кво, а оцеляването на нацията не е приоритет за никого от управляващите... бизнеса им е в окото все, и то не оня, дребния... народа - кучетата го яли (напоследък и в буквалния смисъл)

9

Анонимен

преди 12 години

"Плевнелиев благодари...е създаден Националния съвет за развитие към Министерския съвет"Личи си,след като държавните служители от разните министерства взеха огромни бонуси!ГОЛЯМО РАЗВИТИЕ!

8

Анонимен

преди 12 години

Равен труд всеки ден.