40

журналистката

преди 12 години

Дамата , която е на видеото-журналистката с микрофона, трябва да има "сценично поведение"- да избира гримаси, които са ПРИЯТНИ или да бъде сериозна и безразлична( както е в по-голямата част).Но презрителната й гримаса, не е подходяща и отблъсква! Ако не е съгласна с нещо- да се усмихне леко- така ще е приятна на зрителите.( в къщи може да прави презрителни гримаси в отговор на коментари от семейството й.)

39

Любо

преди 12 години

Докато приоритета на българина е да се намаа с свински мръвки, напие наспи и не на последно място да си врътне една *** - ЕТО ТАКИВА КОМЕНТАРИ ЩЕ ЧЕТЕМ Не разбрах какво лошо е казало момчето?. Колкото до вашите коментари, че трябвало да си богат че да тренираш явно никога не сте се занимавали със спорт.

38

Анонимен

преди 12 години

От 16 до 40Това ,че за мен е глупаво да си губиш малкото свободно време в блъскане като теле във ФИТНЕСА не ме превръща в "целулитна безформена буца".Смятам ,че щастливия човек е оня който се занимава с нещата ,които му харесват а не прави нещо само за да се хареса на околните.

37

The King

преди 12 години

Защо си смени името бе Марио,започна да си взимаш лекарствата ли?

36

до 30

преди 12 години

"W Bulgaria i jeniet i myjete sa edni i sy6ti prostaci, nekadyrnici i ***. Wse pak sa edno i sy6to ob6testwo. Li4i si i po komentarite. "Па личи си. Погледни си собствения коментар. Нема кирилица за теб. Ти си ГЛОБАЛИСТ.И най- важното за г-н глобалиста е да пльокне малко помия върху българите, да докаже че той е нещо повече, че е джентълмен и има подходящото възпитание да *** дори на някой принц.

35

Анонимен

преди 12 години

Ха ***-джийския фитнес да не е закъсал с клиентите бре, че му правите реклама. ***-джийските тюфелци да не фалират скоро? Гледам че Кооперативна затваря офиси, а и застраховките нещо не вървят?!

34

Анонимен

преди 12 години

Естествено,че трябва да се спортува.Фитнес,бягане.....каквото и да е.Като гледам младежите и девойките,какво дирници са отпрали....срамота е да мога да бягам повече от един 20 годишен,при положение,че гоня 40.Момиченцата пък имат по-големи тави от мен.....жалка картина.16,кое е глупост-да се поддържаш?или ти е кеф да си разплута целулитна безформена буца?23,и аз нямам много пари,но когато има желание се намира начин,какво ти пречи да побягаш 7-8 км.?

33

Анонимен

преди 12 години

До 25 ПенчоИ отново-явно изискванията ти са прекалено високи.Когато искаш нещо трябва да предложиш същото не само да мрънкаш колко нямало хубави жени в България и как ако имало те били заети.Дай ми дефиниция как изглежда красивата и умна жена,че май говорим за различни неща и все ми се струва ,че имаш предвид хибрид между Анщайн и Памела Андерсън.

32

Анонимен

преди 12 години

Тъй-тъй никой не иска да плющи мазни пърдюгели, освен ако не са фенове на Фидоската.

31

до 24

преди 12 години

Хубаво дупе не се прави с тренировки във фитнес ;) Жените инструкторки с хубави дупета, или мъжете инструктори с оформена мускулатура обикновенно са бивши спортисти и от там идва цялата работа. Да- трябва да се спортува, но не във фитнеса с климатик и луминисентни лампи и под звуците на DJ хитове, а на открито без значение какво - бягане, туризъм, плуване и т.н. Всичко друго е една реклама за балъците.. Движете се!

30

Тъжен Помен

преди 12 години

До 30Разбирам те.....нооо няма ,няма да се оправим ......пробвал съм нестава:))

29

Анонимен

преди 12 години

Може във фитнеса да има по-малко жени, но пък в парковете има по-малко бягащи мъже.

28

:)

преди 12 години

30, А ти какъв си? Китаец? Или като отиде да учиш няколко години в Западна Европа реши, че си аристократ от древен английски род :) :) :)

27

The King

преди 12 години

Сто процента съм сигурен че,Тъжен Помен е нещастника Марио 36 ,който е 92 кг простота.Жалко че се появи отново!

26

ТЪКИА РАБУТИ

преди 12 години

*** *** ;)) АЛО, ВАРНА, НАУЧЕТЕ СЕ ПОНЕ ДА ГОВОРИТЕ !

25

Анонимен

преди 12 години

W Bulgaria i jeniet i myjete sa edni i sy6ti prostaci, nekadyrnici i ***. Wse pak sa edno i sy6to ob6testwo. Li4i si i po komentarite.

24

:)

преди 12 години

За як сайт - поне малко мозък !

23

mrazq_da_mrazq

преди 12 години

този инструктор не съм го виждал в ***, ама прос та дрънка...

22

100% жена до 25

преди 12 години

аз не съм

21

Тъжен Помен

преди 12 години

Относно фитнеса като емоция и спорт аз съм ЗА и ще обясня защо....значи преди 15 години бях 62 кг при ръст 182 и това си беше чисто гентичен факт като даденост-бърз метаболизъм и некачване на килограми.Започнах да бутам в залата -днес малко утре малко...и с днешна дата съм 92 кг чиста мускулна маса в предвид моята генетика на 182 см.Разбира се има и странични компоненти като вояжи в чужбина където смъкваш към 10 килограма но те после бързо се възстановяват след като си научил мускулите ти в фитнеса да имат ПАМЕТ.С днешна дата аз отказвам всякаки оферти за повече пари защото така няма да имам лично време и свободно такова за фитнес и софри с скари и бира с верни в времето приятели където да ни свири Духовата Музика.:)Сега за 750 лева ходя 13 дена на работа ,а в другото време правя това което сведох заедно с секс от чата където избора е огромен...отдавна спрях да ходя по дискотеки и барове....губене на време:)