200

Анонимен

преди 12 години

Докато партия като БСП я има никога няма да се оправим. Такива шизофреници като този нищо добро няма да ни донесат.

199

Данчо

преди 12 години

ПЪЛЕН ***!!!

198

архар

преди 12 години

АЗ ПЪК СИ МИСЛЯ, ЧЕ ДЪРЖАВАТА БЕШЕ БЛОКИРАЛА И БЕ В РАЗПАД ПРЕЗ 2005 - 2009 Г. ПО ВРЕМЕ НА УПРАВЛЕНИЕ НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ .А ТОВА СЕ ВИЖДА МНОГО ДОБРЕ И ОТ ДОКЛАДА НА ...STRATFOR ЗА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ С УБИЙСТВЕН ДОКЛАД! ... ПРОЧЕТЕТЕ ГО И ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ САМИ... ТАКА ЧЕ ДРУГАРЯ СТАНИШЕВ , КОЛКОТО И ДА СЕ НАПЪВА ДА НИ ПРОМИЕ МОЗЪКА , ПРОСТО НЯМА ДА СТАНЕ ...

197

Анонимен

преди 12 години

НАМЕРИЛ СЕ КОЙ ДА ГО КАЖЕ!!!!! НАГЛИИИИИИИ

196

възмутен

преди 12 години

Прав е Станишев! Държавата е във фалит, зеят дупки в бюджета. Тези пред нищо няма да се спрат да спечелят властта за още един мандат. Дори и милиарди още да вземат дълг за увеличение на пенсиите, какво ще им е, нали ние ще го плащаме цели поколения напред, а те ще смучат още четири години! Дори конфликти и интриги сеят във всички партии, нагли отвсякъде са ГЕРБ. Единствената партия, представяща някаква програма за излизане от кризата е БСП. Другите са като пумпали, защото знаят, че са аут!

195

Съсел Мишков Плъхов

преди 12 години

Кой е тоз грозния с очилата на снимката бе?

194

Ромски апаш

преди 12 години

Малко злобно съселче, освободи ни от гадната си мазна физиономия. Увеличил бил пенсиите - ами те тогава бяха толкова мижави. Ако хората бяха доволни от неговото управление и по-точно от увеличението на пенсиите защо на изборите гласуваха против него и партията му. Ами отговора е много ясен - крадяха като за последно.

193

Към млад

преди 12 години

Младежо, тази лъжекапиталистическа система бе наложена силово през 1998 година от бившите комсомолски и партийни ръководители, подпомогнати от по-рано подготвените силови групировки. Вашите бащи тогава скачаха и викаха "Кой не скача е комунист", слагайки в един кюп узурпаторите-лъжекомунисти и трезвомислещите хора, които трябваше да оцелеят. Сигурно и Вие сте гласували за тази шайка от вечно управляващи хамелеони от различни разцветки. Националист съм и ме боли, но национализмът е разбит с лъжи

192

пенсиоонер

преди 12 години

За да се получи днешната патова ситуация си виновен ти стаМишка. Ако бяхте много читави , народа пак вас щеше да избере. А сега му е все в г*з , кои ще му дере кожата. Които може бяга в белите страни, а ние дъртите нямаме на къде. Вече 22 години само разруха, кражби, мизерия и упадък. Ето това оставиха всички мекерета, които ни управляват.Всички сте един дол дренки. Отвращавате ме.. Политик значи *** дума.Вземете се заедно с всички тюфлеци от парламента ,управляващи и се хвърлете в морето.

191

Млад

преди 12 години

Може да звучи крайно,но какво оставиха пенсионерите след себе си.Нима те нямаха право на избор,нима те нямаха глас,а какво направиха за нас.Живеем в държава на пенсионери.Ние младите трябва да плащаме за грешките допуснати от тях,както и да работим за техните пенсии.Но как да стане това???Теоритично е невъзможно,да не говорим на практика.Възрастта не е определящ фактор за уважение.Помогнете на младите,за да могат те да помогнат на старите.Толкова е просто.

190

Анонимен

преди 12 години

Всичко е много тъжно...

189

Анонимен

преди 12 години

Сер - гей да го духаш !

188

Бойко Пожарникарски

преди 12 години

Как сте ве матряли прости? Имате си за премиер слънце кат мене, няма по-голямо шастие от това за вас. Затова нека се прославя името ми на земята и небето.

187

@

преди 12 години

ЧЕ Е В РАЗПАД ДЪРЖАВАТА ,В РАЗПАД АМИ ВСИЧКИ СТЕ ЕДНО КОТИЛО!22ГОДИНИ САМО СИ ПРЕХВЪРЛЯТЕ ВИНАТА ЕДИН НА ДРУГ И НАРОДА СТРАДА!НИТО ТИ НИТО Б.Б.И КОЙТО Е МИНАЛ ДОСЕГА НЕ Е НАПРАВИЛ НИЩО ДО ТУК!ЖАЛКО ЗА НАРОДА!СТАНАХТЕ МОНОПОЛИСТИ ,СМАЧКВАТЕ ДРЕБНИЯ И СРЕДЕН БИЗНЕС ,БЕЗРАБОТИЦА ,ГЛАД ,МИЗЕРИЯ,БОЛЕСТИ ,ПОЛУДЯЛ НАРОД И ТОВА ОСТАВИХТЕ ДО ТУК!

186

Анонимен

преди 12 години

Станишев: Дръжте безсрамните крадци от ГЕРБ, крадат ми от електората.

185

За външния

преди 12 години

Ти май не си виждал през живота си 3000 паунда, иначе щеше да знаеш, че свити на масур и пъхнати отзад няма вадене. Ще трябва да те оперират. Е каквото извадят остава за докторите. Макар, че нашите *** ще те оправят и за много по-малко.

184

Анонимен

преди 12 години

217 - типичен коментар на човек с комплекс за малоценност, няма да се очудя и ако нещо друго ти е мъничко...

183

Боби

преди 12 години

Хайде бе Сергей,критикувай поне веднъж градивно.Вас само властта ви интересува,а не действителните проблеми на обществото!Функцията на опозицията е да показва грешките на управляващете, за да може да даде най- доброто на гражданите!Преведено по комунистическикаквото и да правят ще им пречим и саботираме, за да можем да се докопаме до "кокала".Разбрахме,че с вашата партия(тя е само вашана олигарси и милионери),не може България да има бъдеще.Харчете си откраднатите пари от народа и останете в м

182

Отвън

преди 12 години

Здравейте кукли.Аз получавам 3000 паунда на месец и още почти толкова,от аграрите които съм наврял като *** в *** във вторият си апартамент.Аз се храня и пия от най-даброто и най - скъпото.От скоро обаче във фирмата която работя, се пръкнаха от някъде си двама мои сънародници и сега моя първа задача е,чрез правилен подход към шефът ми (който много ме уважава) да спомогна за тяхното отстраняване и да продължа моят възход.Иначе вие как сте,още ли се чупите на 270 лв месечно?мбухахаха

181

Анонимен

преди 12 години

дОЛното е до 282...