192

xxl

преди 12 години

Дано всички *** от опосканият Северозапад да идат в София. Те вече тръгват.Да видите проблем какво е!Кучетата ще избиете, а *** какво ще правите?

191

Анонимен

преди 12 години

проблемът с кучетата е създаден от хората и сега хората ще трябва да го решат, законно, незаконно, няма значение, но аз не искам *** по улиците

190

асс

преди 12 години

Как само Ви гъбаркат не е истина. Големи шарани сте и вече лапате на гола кука. Проблем номер едно на София били кучетата. Други проблеми - нЕма! Дърляте се по форумите и не поглеждате, че сме след Габон (бедна африканска държава) по доходи. За качество на живот вече не може да се говори. Оцеляване!А за кучетата колко пари са дадени от всички нас хотели да сме им построили. Ама някой има далавера да има кучета щото има и пари за в джобчето.

189

Анонимен

преди 12 години

227, *** са много голям, проблем, ама проблема с кучетата, е съразмерим с ***

188

Хан Крум

преди 12 години

До БългаринАбсолютно си прав - само с няколко думи обрисува проблема. За съжаление парата ни пак отива само в свирката.

187

коко

преди 12 години

Дайте да изберем *** за премиер на следващите избори!!!Изперкали и деградирали *** ни управляват вече 22 години!Свръхголямата популация на *** и *** е един от резултатите."А Вий-вий сте ***"-каза Ботев за дедите на нашите управници преди 150 години.

186

Българин

преди 12 години

Прав си Круме. Нека четящите това сами да си отговорят колко често четат за човек изяден от кучета и колко често - за човек, убит от ***. Нека потърсят данни колко пари се харчат за уличните кучета и колко за развъждането на отвратителните ***.

185

Анонимен

преди 12 години

хане, за *** си прав, ама я кажи, аганцата, не са ли и те Божи създания

184

хан Крум

преди 12 години

*** българи - основният ви проблем в София и в цялата страна са тези, които ви крадат, бият, ограбват, лежат на вашия гръб и паразитират, "изяждат" пенсиите на родителите ви, заплатите ви, плащате им да се плодят като плъхове, избиват ви и ви излагат в чужбина и в страната.Ще познаете ли за кой става въпрос - за кучетата ли, които са божии създания или за ***, които са напаст и отклонение от нормалния ход на еволюцията. "Оправете" първо тях пък после се занимавайте с животинките.

183

централен софийски

преди 12 години

Бездомните кучета да се прибират в приют и ако никой не ги осинови в рамките на месец, да бъдат приспивани!!!

182

Българин

преди 12 години

Конкретно за София - проблем 1 е жалката *** фъндъкова, която се интересува много повече какво ще кажат *** чиновници от Брюксел, отколкото от интересите на хората, живеещи в града, който управлява тя и издържащи нея и цялата и пасмина от чиновници с данъците си. При всеки призив за изчистване на тоя град от ***, каруци, гета и т.н., тя почва да кърши ръце и да хленчи "...*** те от ЕС не дават...", все едно тоя град на е наш, а на *** от Брюксел !!!

181

кики

преди 12 години

до пена - ако не намериш пътят към себе си ще си винаги така нещастна

180

Или ние, или те

преди 12 години

При сегашното състояние на нещата изходът е само един: ЕВТАНАЗИЯ за бездомните кучета!

179

Българин

преди 12 години

Като прочетох заглавието, първосигнално си казах, че най-големият проблем на София (а и на България) са отвратителните представители на хъхрещата раса - с техните мръсни незаконни развъдници, с всевъзможните им престъпления, с гнусните им каруци, просията, джебчийството и всичките им хубавинки - "етнокултурни особености".Но като се замислих - ***, ***, депки - те са само СЛЕДСТВИЕ. Следствие от антибългарското управление на България. Тук всичко и всички имат "права"... освен Българите.

178

Чочко

преди 12 години

Гърците живеят 20 пъти по добре от нас защото се единни. По телевизията излъчиха митинг на който и бездомните кучета викаха заедно с протестиращите.

177

Анонимен

преди 12 години

215, и по-ниско интелигентните виждаме, че кучетата са голям проблем, а и не ми отговорихте, великденските агънца не бяха ли проблем

176

Анонимен

преди 12 години

203, това го кажи на професора и на хилядите нахапани от кучета

175

Анонимен

преди 12 години

200, съгласен, почваме от теб и без това като те гледам няма абсолютно никакъв смисъл от теб

174

Анонимен

преди 12 години

Глупав народ сега веднага ще се вържете на манипулирано проучване... дълбоко се съмнявам това да е най-сериозния проблем на София и смятам, че всеки интелигентен човек е на същото мнение.

173

Анонимен

преди 12 години

най бързата мярка е ДЕВЯТКИТЕ със двете цеви една след друга