143

Милена

преди 12 години

Като чета коментарите на Аватар е ясно къде отива част от 20 милиона на ГЕРБ.

142

Avatar

преди 12 години

И да флудите, мили ми червени, нискочели ***, с цел да избутате постингите ми - нямате шанс. Цял ден съм на компа, такава ми е работата. Ще ви качвам тъй, както ви качва Премиерът, а и Гоцко не ви прощава, нали, червенотиквеничковчета.:)))

141

Coca-Cola do Avatar

преди 12 години

Хахаха Ти чуваш ли се какво говориш!!! Цецко позволил на "НАП да оповести публично резултатите от проверката на имуществото му"!!! Това е все едно лявата ръка на Бойко да разследва далаверите на дясната. :))) Много си плосък Аватаре или просто финансово заинтересован :) Не забравяй, че днес е разпети петък и не се работи, та престани да меткаш платени съобщения. Колкото до Гоце - да връща мезонета ВЕДНАГА, както Цецко Шестодомника апартаментите, а ти заплатата ти за платено келеменце :)

140

върл гербер разцветя

преди 12 години

урааа, герб!!!!

139

баба герберастка

преди 12 години

Народе български, привет!Стани! Върви със ГЕРБ напред!Той води ни през трудностикъм лъчезарни, светли дни.Добрите сили да сплотим в борба със враговете зли!Държавата да защитим срещу престъпниците зли!Във Европейския съюз да бъдем горди и със чест!България да поведем, обляна в звездна светлина към нова светла бъднина. Творението на 75-годишната русенiка пенсионерка е в сол минор, такт 4/4.Джипките *** герберомутрите съща са 4х4.

138

дилема тиквенова рап

преди 12 години

ГЕРБ, ти си надежда,С теб е наш'та вяра,ГЕРБ, България е в нас.И ни зове в този час.ГЕРБ нас ни повеждаГЕРБ евронадежда,С теб изгрява светлинаВ нашия дом и сърца.

137

Анонимен

преди 12 години

Да бяхте написали ГЕРБ с 22 млн.от парите на данъкоплатците и само 155 000 от членски внос,а БСП с 1,3 млн от членски внос та да стане ясно как точно са на дъното ,а :)

136

Кънчо

преди 12 години

" Управляващите разчитат най-вече на членския внос , от който са постъпили 155 000 лева, лихви по банкови депозити - 1,1 милиона лева. Държавната субсидия за ГЕРБ се е увеличила с близо 4 милиона и достига 22,1 млн. лв."Мдааааа само на членски внос разчитат,да *** и наведените ***

135

Анонимен

преди 12 години

Айде,комунистите -писерушки да отиват да си взимат хонорарите,че това ако не правят ,друго не могат и ще умрат от глад!(от заграбените пари ще ви платят) Айде ,бегайте бе,още ли сте тука !

134

Avatar

преди 12 години

Е няма по-голяма наглост от тази на червените ***. Първо разпродадоха България посредством червената си *** - драгалевския *** Костов, а сега се хвалят, че червената мафия им е дала - официално - 370 хиляди лева, окрадени от обикновените българи! Ашколсун, Станишефф, евала, Първанов! Кога ще се похвалите и колко милиона са ви бутнали, без да минават през официалните канали?

133

Avatar

преди 12 години

До всички дръгливи *** на *** податливия Кутев, пишещи за жълти ст'инки по десет постинга в минута:Вие, комунистчета гнусави, кога ще се регистрирате и ще излезете от дълбоката нелегалност на червени партизани, които цвъкат по десет постинга с различни никове, за да имитират червена масовка? За всеки е ясно, че сте подли душици и мръсни предатели. Ясно е още от взривовете в "Света неделя", Народния съд, лагерите в Белене и Скравена, където *** като вас хранеха свинете с труповете на убитите от тях българи, както и от "възродителния процес" - последния диамант в короната на стоКлетницата БКП!

132

Духът на луканов

преди 12 години

Аз инвестирах правилно на *** на народа отам идват сега всички приходи в мафиотската ни организация.

131

Avatar

преди 12 години

Coca-ColaНе ми се пързаляй като ***, комунасте нискочел! Цветанов беше единственият министър, който позволи НАП да оповести публично резултатите от проверката на имуществото му и се установи, че няма никакви нарушения. Кога Гоце ще направи същото? Защо иначе червеният *** Инджев беше изхвърлен позорно от бТВ, като само спомена за имотите на агент Гоце? Кога всички червени *** ще постъпят достойно и ще оповестят придобитото по време на управлението им имущество?

130

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ е честна партия и не се оповава на дарения. Хората ги харесват и ще спечелят отново изборите. Да живее ГЕРБ!

129

Ха ха хаааа

преди 12 години

Това по времето на тройната коалиция беше месечната вноска на братя галеви. А може би се връщат проценти от раздадените куфарчета с народни пари. Дс инвестира правилно с парите на отруденоте българи.

128

Един Гет

преди 12 години

ВСИЧКИТЕ СА ЗА ЗАТВОРА И ЗА ПУБЛИЧЕН РАЗСТРЕЛ КАТО ЗАПОЧНЕМ ОТ ЕЙ ТОЯ НА СНИМКАТА И СВЪРШИМ С ОНЯ БОКО!!!МАХАЙТЕ СЕ ОТ БЪЛГАРИЯ *** ТАКИВА!!!

127

Coca-Cola do Avatar

преди 12 години

Аватарчо, много си загрижен за апартаментите на Цецко а !? Да не си засукал от мощната партийна гръд на Фидосова или направо смучеш "щастливите яйца" на Найденов та си толкова ентусиазиран адвокат на Цецко Многодомеца. Това, че той накисна тъщата си, бе достатъчно гнусно а ти с готовност се омазваш с тази помия и защитаваш авторите и. Недей така бе момче, не се принизявай до нивото им.Но както се казва "интереса клати феса".

126

Мистър ГЕРБ 10%

преди 12 години

Управляващите от ГЕРБ не се нуждаят от дарения, защото събират милиарди от бонуси, рушвети, рекет и хиперинфлация със спекулативни цени на лекарства, парно, бензин и т.н.

125

Анонимен

преди 12 години

А, че колко трябва да имат депозирани милиони и/или какъв % лихва трябва да са им дали /ба си банката - кажете я коя е/ че да имат толкова лихва / 1 100 000,00 лв.!!!!

124

Анонимен

преди 12 години

Захариев е платил милиони левове рекет на ГЕРБ да не го закачат 3 години, за да може да не плаща на работниците си в Горубсо и ОЦК.