102

Веско

преди 12 години

Мега *** предавания в мега *** телевизия ;)

101

пР.вУЧКОВ

преди 12 години

БАЗИКАХТЕ СЕ С МЕНЕ ХА СЕГА И ВИЕ СИ ГО ПОЛУЧИХТЕ ПОСЛЕ СЛОВ ПРОФЕСОР ВУЧКОВ.КУ КУ СЕГА АЗ ЩЕ СЕ СМЕНЯ ПОСЛЕДЕН.

100

О, ТВ7 ви чака

преди 12 години

ТВ7 след порното Милионер търси съпруга ще може да предложи на зрителите си и тези кичарии, особено Пълна лудница.

99

Анонимен

преди 12 години

Браво че са ги свалили от ефир тези отвратително просташки предавания! Сега остава да махнат "Комиците", "Шоуто на Слави" и Турските сериали , както и да си оправят "новините"(стига с тая платена пропаганда). Да пуснат повече образователни предавания, научно популярни филми, музика и предавания за изкуство. Народа трябва да гледа само интелигентно направени неща и да се образова! Стига с тоя плосък селски хумор и негативна политическа пропаганда.

98

Анонимен

преди 12 години

Що не я закрият направо тая телевизия

97

нова тв

преди 12 години

ЩО ИЗБЯГАХТЕ ОТ НОВА ТВ СМЕШНИЦИ А СЕГА ЛАПАЙТЕ МЕРТЕКА НА КРАСИМИР ГЕРГОВ....

96

пр.Вучко

преди 12 години

Еваларка на БТВ.Тоя скапан арменец само се подиграва с турците в пълна лудница.Май той е за лудница с тая коса на монах.Няма да се постриже да има изискан вид.

95

tv

преди 12 години

Айде сега!Недей да обиждаш турската телевизия Бурса ТВ като я срявняваш с БИТИВИ !

94

tosh

преди 12 години

отдавна не гледам БТВ и се чувствам много по-добре.Опитайте и вие.

93

Гоце

преди 12 години

битивиту нааках се, елате да ми избършите ***!

92

Анонимен

преди 12 години

Стъклената телевизия се пропуква..... направена за турски изедници и червени мародери!

91

Анонимен

преди 12 години

Боклукчийската кофа ТВ 7 ще поеме и този ***.

90

terry

преди 12 години

Ще ви цензурират, като не осмивате който трябва и не сте в полза на власта. Това е телевизия на *** и ***, която ежедневно лъже и манипулира. Е не че ТВ7, Нова и Канала са различни. За предването каквото и да е, по-добро е от турските помии които се изливат.

89

нерез

преди 12 години

искам да мандръсам Игнатова

88

Анонимен

преди 12 години

Аз се чудя как изобщо са били в тази ,,медия''...Като погледнем програмната схема три са основните пункта в нея-турски сериали, силно тенденциозни новини и безумно глупавото антишоу на Суавчо.Няма как да е нисък рейтинга на ,,Господарите'' тъй като се излъчва почти в полунощ,ако се излъчва на мястото на удобния Славчо,рейтинга щеше да е с минимум 10% плюс.А не забравяйте и другите факти-на новините и Суафчо рейтинга също е паднал,защо тях не ги спират?Отговора е ***- политическа поръчка

87

Тони

преди 12 години

"Господарите"настъпваха макар и под формата на шега министерски интереси и това очевидно е подразнило управляващите.Но те показваха и недъзите в обществото ни.Изваждаха на светло разни мошеници,които тормозят живота на обикновените хора,нещо което малко предавания правят,затова имат място в националния ефир.

86

Анонимен

преди 12 години

Винаги съм знаел че БурсаТВ е продажна клика! Надявам се и столичаните да избягат и да сринат съвсем! Аз лично гледам само Столичаните! Не искам мазни миролюби, анита и други нечистоплътни елементи (последното е от личен опит) да нахлуват в дома ми макар и през телевизора! Да си лижат политическите *** и това е!АЗ БурсаТВ не гледам!

85

ДЯДО

преди 12 години

Пълна лудница свалена от екран-това е добре,но кога ще бъдат свалени турските шербети и учиндолските тъпотии?

84

Анонимен

преди 12 години

Ами обиждайте се.Сами си избрахте турската телевизия.Все пак ги съдете.Това е достойното поведение.

83

Ани

преди 12 години

Не са ми приятни тези двамата по необясними причини.И предаванията им не са стойностни.То каквото и да гледаш все техите имена замесени.А за Кремена нямам думи. Какво образование има/ако има/ но "модата" ,която налага на нищо не прилича.Горката Гала е като проскубана кокошка.А дрехите като на Пепеляшка ама преди да срещне принца.И една демонстрация на лукс.На фона на живта днес е направо грях.Много ми приличат на семейство Банови.Много финаснови възможности,но малко умствени.Ама за пари...