47

до чичу

преди 12 години

Чичувото, в голяма грешка си. Аз не работя за голяма заплата, а и да работех, какво по - точно притеснява това теб????? Просто историята е забавна (ако на теб не ти харесва жив и здрав да си).

46

Bace

преди 12 години

А у нас има *** дето още и интернет не са виждали

45

до № 60

преди 12 години

Такава дума "ари" в източнобългарския диалект НЯМА! Има "аре",но тя се употребява на запад от Ихтиман. На изток казваме "хайде" или "айди".

44

борсук

преди 12 години

Да ви кажа снизходителен съм към по-младите, но не се издържа в повечето случаи.Говори се само за пари,цици, кучета, далавера, чалга, кафенета, бмв 56-ти модел.Всичко това се обсъжда почти неразбираемо все едно слушам корейци - едно мяукане, бучене, грухтене.......На елементарния въпрос на кой континент се намира държавата Бразилия, отговора след около 1 мин. мислене беше, че е в Европа, но младежа (26 год.) се замисли и каза, че вторият му отговор е, че е в Австралия.

43

Svilen

преди 12 години

Ако питате американците какво е McDonald's сигурно ще ви разкажат цялата история. Една истинска история. Шеф на компания в Америка (която няма да спомена) действително се чудеше, дали теглото земята не е по голямо в азиатските страни, защото там населението е по - голямо :)

42

1Щайн

преди 12 години

Глупостта е безгранична, за вселената не съм сигурен

41

Анонимен

преди 12 години

Нашите тинейджъри не са по-умни :))) имах един колега завършил УНСС, който не правше разлика между проста и сложна лихва, ама иначе е с вишУ

40

Една_от_БГ

преди 12 години

и още: "I went to England and they spoke American??? Why is this?Also they copied our city names like Boston, (New) York, Birmingham and the state of (New) Hampshire!!! Why do they copy us!!! Also why Do they say david beckham is English when he's American???"

39

3w56

преди 12 години

Това е нормално .Всяко нещо рано или късно се забравя.

38

Анонимен

преди 12 години

Американците са си по начало генетично *** нация.

37

Machiavelli

преди 12 години

И забележете как само жени са писали.Няма такъв смях просто.Стойте си в кухните!!!

36

dasds

преди 12 години

*** ste vie jurnalistite koito ste slojili takava smotana statiq na glavno mqsto ... tova sa prosto amerikanci koito se opitvat da se pravqt na interesni pred priqtelite si .. a ne 4e ne znaqt ...

35

Една_от_БГ

преди 12 години

Не ме учудва изобщо. Имаше навремето едно ценно произведение - "Из дневника на един американец": "3 април 2015 годинаКазвам се Майкъл Даун. Аз живея в САЩ. Това е страната, около която се въртят земята и слънцето. Наскоро даже написах реферат на тази тема, и учителят ми писа шестица..."

34

Анонимен

преди 12 години

Хей 38 ще те вкарам в туитър при новото поколение ***.Колко глупости и неграмотни писания направи?!Да броим?

33

Анонимен

преди 12 години

Май за теб е важно хората да са богати,ако ще и да са най-големите *** в света,жалко,много жалко....

32

Анонимен

преди 12 години

Ей колко са *** американците. Имат едни от най-добрите университети, имат си подредена държава, всички се натискат да ходят там. Много са *** :) Ние тук сме много умни, ходим в ***, хапят ни бездомни кучета и все друг ни е виновен :)

31

до GADUXA

преди 12 години

По принцип си прав, има значение за корабостроенето, но не и за общата култура на ниво гимназия. А това е идеята на статията

30

ot 31

преди 12 години

Почваме с нашата класика радецки :) (кораб е все пак)АврораМayflowerCutty SarkUSS ConstellationSanta María

29

Анонимен

преди 12 години

xaxaxa USA NEVEROJATNI IDIOTIIZRODI I OLIGOFRENI

28

Анонимен

преди 12 години

Еййй чудо.На кой му пука за некво корито потънало преди 100 години.Повечето от тия дето им се смеете колко са *** са около 10 пъти по богати и добре от вас и мен.Незнам ква поука са извадили освен очевидната за всеки *** че не е разумно да се пържи кораба с 50 километра в час във тъмна нощ във води пълно с айсберги при положение че коптора има "спирачен път" от почти 10 километра когато е под пълна скорост.А да и да не забравя -в ония времена радара е бил нещо като квантовия двигател сега