12

Анонимен

преди 12 години

Високотехнологичният дом на Бил Гейтс в Медина, Вашингтон. Имението с площ от 6,150 кв. м. е построено на хълм на брега на езерото Вашингтон, близо до Сиатъл. Някои от екстрите под покрива на този палат са уникален по рода си, почти 20-метров басейн с подводна аудио система, куполовидна библиотека с две "тайни врати" към секретни помещения и огромна трапезария с площ от 95 кв. м. Имението е в списъка на 11-те свръхскъпи имота на Бил Гейтс. Цялата недвижима собственост на милиардера в САЩ се оценява на приблизително 140 млн. долара. В последните години задълженията на Гейтс към данъчните възлизат на 1.1 млн. долара.

11

Анонимчо

преди 12 години

Очевидно е, че на дава пари за подстрижки ;)

10

дид

преди 12 години

А аз мисля че е "платена новина"... Ако сте гледали едно филмче за него по известен научно-популярен камал, ще видите , колко арогантно се държи пред питащия съдия...А неговите "ПРОЗОРЦИ" ги е имало много преди него. Иска му се Нобелова награда, но надали...

9

Анонимен

преди 12 години

За какво са им айбоклуци като татко им притежава почти целия Епъл. Със сигурност имат просто друга марка смартфони щото те поне разбират.

8

Анонимен

преди 12 години

Каквото и да си говорим, Бил Гейтс като човек е достоен за уважение.Преди няколко години бях попаднал на едно биографично видео за него, което завършваше с това, че повече от 7 долара за подстрижка не дава :)

7

Анонимен

преди 12 години

Аз не разбрах от статията че нямали смартфони, както пише в заглавието! Пише че нямали от лъславите боклуцит на Епъл!

6

гинкобилоба

преди 12 години

Преди години съпругата на Гейтс помагаше например в компанията за почистване на баща си и през уикендите е бърсала пода и чистила печките в домовете на клиентите. И сега тя внимава за цените, когато пазарува, въпреки че със състояние от над 60 млрд. долара едва ли може да се нарече нуждаеща се.--------------------------------------Да си купува тогава от постната пица на Дянков

5

Анонимен

преди 12 години

Умните хора така възпитават децата си!

4

gamer

преди 12 години

И на видео игри ли не им дават да играят? :-)

3

Анонимко

преди 12 години

"Тримата наследниЦИ" ако питаш мене, ама все тая. Хубаво е повече хора да се възпитават така, всичките тея компютри и телефони да се ползват само по работа, а не да играеш *** игрички и да чатиш из Facebook, не сте ли съгласни??

2

VASILISQNISGERMANI

преди 12 години

ZABRANQVA....MNOGO DOBRE ZNAE CHE BEZJICHNITE VRAZKI SA VREDNI....OSOBENNO ZA DECA...A TOI ISKA DA IMA VNUCI....

1

СТФ

преди 12 години

Пише се тримата наследника, не "трите".