43

природозащитници?

преди 12 години

А кога най-сетне истинските природозащитни организации ще осъдят присвояването на името "природозащитници" от страна на кучкарите? Защото скитащите кучета и котки не само че не са част от природата, но са и заплаха за дивите видове. В този смисъл те са вреден дивеч и особено ако се появат в резервати трябва да бъдат отстрелвани.

42

az

преди 12 години

Найденов е стабилен, кон да го е*е на лед не мърда, даже задна дава ...п.с. оставка след големи издънки не подаде, след тази ли ?!?

41

Анонимен

преди 12 години

много ме кефи некой хора как си интерпетират нещата ... Виновни са всички замесени, и хората, и НПО-тата, и контролните органи !Е вчера гледах по тв-то некъв шеф на фондация 4-и лапи, седи и ми разправя, как популацията се увеличила, щото хората си изхвърляли малките на улицата ?!? батко, аз от моите познати ни един не знам да гледа ***, а *** на улицата не съм видел ни едно марково, кои са тия хора дат изхвърлят само пумияри, ако не самите кучкари, които ги осиновяват само и само да не ги ..

40

Яхтсмен

преди 12 години

Навсякъде по света доброволните екозащитни организации се грижат за животни в беда, такива над които се упражнява насилие, болни животни, промотират животни от приюти за да бъдат осиновени преди евтаназията. Само у нас те се мъчат да се месят в политиката и да диктуват какво да прави страната. Хайде всяка жаба да си знае гьола, а ? А Найденов е *** и е за сваляне иначе, да.

39

аз

преди 12 години

до 17 и как реши че кучкарите си исхвърлят кучетата на улицата ако е така всички бездомни кучета щяха да са породисти

38

до №33

преди 12 години

Ти, ментално обременения- виж си плюсовете и минусите от здравомислещите граждани на бълвоча, който си написал хаирсъзин такъв!

37

Ловец

преди 12 години

Защо е разрешено отстрелването на вреден дивеч като чакали,вълци,лисици и др.,когато популацията им нараства,а за бездомните кучетата които ни убиват и разнасят зарази има друг стандарт?

36

Анонимен

преди 12 години

Най-дразнещия *** от това правителство!!! Напускай ***...

35

анонимен

преди 12 години

Еколог съм, подкрепям 40 - коко.

34

Знаток

преди 12 години

До Wew! Не става навсякъде градски..Излочиха ми 2 литра антифриз/ напоен във филии хляб/ и до днес ми се подхилват!Добре,че не започнах да ги угоявам с шоколад/бил уж много вреден според собственици на уродливи кученца?/.Сега търся технология, с която да ги държа настрана от посевите...ядат и краставиците, ровят лехите гадовете мръсни!Яд ме е, че нямам домашен крокодил или поне една хиена- те обичат кучешко месо!

33

коко

преди 12 години

Екология значи грижа за природата.*** са в населените места.Еколозите да се разходят из горите да видят колко много незаконни сметища има,а не да реват в защита на ***!Явно около *** се върти яка далавера.

32

За бързо разрешаване

преди 12 години

Аз пък искам никакви НПО-та да не спират бързото разрешаване на проблема. Ако се налага евтаназия за по-бързото му решаване и да се спре даването на пари от данъците ми за *** и на псевдоправозащитни организации, които поставят кучетата пред хората съм за. Предпочитам парите ми да отиват в домовете за сираци, за да се подобри живота на децата, а не за някакви си ***. Може да има и по-хуманни начини, но това бреме има възможност и трябва да се махне от гърба на данъкоплатеца час по-скоро!

31

БАЧКАТОР

преди 12 години

Не може не е нормално *** да ядат живи хора . Не мразя кучетата обаче уличните трябва да намажат куршума. Стареца го разкъсаха кучета насред столицата ни. Преди години в ловешко село една баба и изгризаха мускулите на краката и после ги ампутираха. Не може да продължава така.Да не говорим болестите , *** и мизериите от песовете.

30

Разумем

преди 12 години

33 жестоко ме засегна, ще знаеш :) Нещо изпитваш затруднение да ми отговориш на простите въпросчета, а ? Давай, отклонявай темата, а аз ще питам пак - в КОЯ друга страна, особено такава в която има десетки хиляди улични кучета, държавните организации ги прибират за малко, и ги пускат пак на улицата ? Хайде, докажете че ние сме в грешка, а вие сте полезни и има полза от вас. Имете шанса сега :)

29

БЪЛГАРИН

преди 12 години

ДА ОСТАВИМ КОЙ Е ВИНОВЕН. 1. ВСЯКО ДОМАШНО ЖИВОТНО В СОФИЯ С ЧИП. АКО ГО НАМЕРЯТ БЕЗ СТОПАНИН НА УЛИЦАТА ГЛОБА.2.ВСИЧКИ УЛИЧНИ СЕ ПРИБИРАТ В ПРИЮТИ И АКО ДО ТРИ МЕСЕЦА НЕ СЕ ВЗЕМАТ ОТ ХОРА ПРИСПИВАНЕ.ТОВА Е. ВСЕ ПАК ГРАДОВЕТЕ НЕ СА ЕСТЕСТВЕНОТО МЕСТООБИТАНИЕ НА КУЧЕТАТА, ЧЕ ДА СА ЗАЩИТЕН ВИД.

28

Пацо

преди 12 години

И тука се въртат едни много пари а кервана си върви кучетата си хапят......Накрая контрата пак в нас обикновенните хора, изпокарани помежду си защото едни обичат кучета други не, някои нахапани, други болни от тения а и парите от данъцте където плащаме ги няма. Децата си играят в градинки пълни с ***.......С две думи насрана работа и няма скоро оправия докато се караме помежду си а не взимаме адекватни мерки.

27

Кучегон

преди 12 години

Ликвидация на кучезащитните организации-най-добре да се закрият със закон, а членовете им да се съдят като престъпници срещу човечеството!Постоянно да се ловят с мрежи, дълги куки,с капани и др.техники кучета и да се транжират :1/ месото за зоол. градини, за п-во на консерви за животни и за износ в кучеядни страни, където е деликатес;2/кожите за преработване и за материали за чанти,портмонета, сувенири.Така ще се осигури рентабилност на дейността по опазване гражданите на София и страната!

26

Маринова

преди 12 години

Прочетете малко повече за това, как се добива шистовия газ и тогава коментирайте. Много слабо сте запознати с проблемите. Според вас трябва да се изсекат горите, да се отрови земята, да се избие всичко,което е различно от вас/кучета,котки, хора,които не мислят като вас/ ..... вие сте жалки и комплексирани, учили и недоучили, липсват ви не само първите 7 годинки...

25

Разумен

преди 12 години

Ясно от къде, прекалено си неграмотен, за да ме критикуваш, терористе. Не отклонявам темата, показвам основата на проблема. А ти ми покажи една страна в която кучетата ги връщат по улиците - една. Ще ти е трудно. Затова ти и дружките ти психопати няма да отговорите, а ще продължите да отклонявате темата. Но истината е, че вие сте част от проблема. И хората малко по малко го научават.

24

Ясно от къде

преди 12 години

идва омраза - "Разумността". И в момента по закон агресивните кучета се приспиват. И в момента по закон кучетата трябва да бъдат кастиратни, за да не се множат. И в момента по закон ако изхвърил куче плащаш глоби. Кое от тези неща се изпълнява по закон ? И защо отклоняваш темата, дай да избием това което не може да ни се съпротивлява? Като си толкова отворен избий виновните взими си пушката и застрелай управляващите, ама не си.щото нишо разумно няма в теб само омраза.