116

bg

преди 12 години

Spekulacii????????????????? A,nie ne znaehme dosega 4e evreite pravat spekulacii.

115

да

преди 12 години

АМА ИРАН Е 100 ПЪТИ ПО-МОЩЕН ОТ ИРАК ДА РЕЧЕМ.НА ЕВРЕИТЕ ЩЕ ИМ ДОЙДЕ НАНАГОРНО АКО УДАРЯТ!!!!!

114

bg

преди 12 години

Posledni ***:Izrael 4e napadne Iran do tri dni.

113

bg

преди 12 години

Sataninskite evreiski murshi ot amerikanskata cionistka nacistka media prez den prez dva kazvat 4e......a-a,do tri dni Izrael trebva da napadne Iran,i tova ve4e produljava tri godini.Predi 2 godini psihjasalata idiotska mursha Jhon Bolton beshe kazala:Izrael trebva da napadne Iran do tri dni.

112

LARA

преди 12 години

USA SASIPAXA VE4E IRAK AFGANISTAN I LIBIQ SEGA ISKAT I PETROLA NA IRAN BANDITI MRASNI SLED TQX POTOP NAVSQKADE NIKOI NE GI ISKA TIQ MRASNI *** SINOVE NA BANDITI I *** TAKAV IM E GENAT KRADLIV MRASEN PRESTAPEN

111

do 164

преди 12 години

Стронно го показват това "не искат война с Иран". Да ти припомня ли посещението на Нетаняху в САЩ. А постоянните изявления на израелските управляващи. Или и това са медийни спекулации. А само заради сектор Газа Израел трябва да бъде изключен от ООН. Непростимо е в 21 век да поддържаш голям концлагер и да осъществяваш геноцид. И то пред всички.

110

Lara

преди 12 години

ISKAM DA PITAM NQKOI TYPI ZA6TITNCI NA USA SLED KATO V IMETO NA DEMOKRACIQTA AMERIKANCITE VLQZOXA V AFGANISTAN IRAK LIBIQ I T.N. ZA6TO NQMA MIR I DEMOKRACIQ NIKADE AV TIQ DARJAVI SEGA CARI RAZRUXA BEDNOST SASIPIQ A PETROLAT I NACIONALNITE IM BOGASTVA SA ZAGRABENI I NARODITE GLADUVAT BOLEDUVAT JIVEQT VSE PO ZLE QNKITE SA MRASNI BANDITI I KRADCI NO KAKVO DA O4AKVA6 OT SINOVE NA PRESTAPNICI I *** TO SI GEN

109

до 158

преди 12 години

Не 153 а ти май си глупавият. Ако следеше събитията, щеше да ти е ясно, че при нападение над Иран, много ясно Китай и Пакистан са обявили, че се включват директно във военните действи на страната на Иран. Русия ще ги подкрепи, дали директно или логистично и с оръжие. Което означава световна война. Евреите искат да сръчкат останалите да се бият, някой да им върши работата, а те кротко да се изнижат в страни. както обикновено. Но този път имат реални шансове да изчезнат от лицето на земята.

108

bg

преди 12 години

Posledni ***:Izrael 4e napadne Iran do tri dni.

107

Анонимен

преди 12 години

Че ние да не би да не празнуваме Коледа както те Мери Крисмас? Че аз съм си правил тиквени фенери още в далечното комунистическо минало, и съм сядал на Бъдни вечер на земята на трапеза от слама. Не всички сме израстнали в бетонни коптори, да си имаме уважението, аз съм човек с потекло.

106

bg

преди 12 години

Murshata Obama e naistina terorist i naistina cionist.Na plakata e pravilno izobrazen.

105

до сдг

преди 12 години

На теб кой ти е казал, че Иран са зле и че заради религиозни различия щели да ползват ядрено оръжие. По-долу казаха, че за 300 години никого не са нападали. А до момента само отговарят на заплахите на Израел и САЩ, че ще ги нападнат. Никого не са заплашили. И кой твърди, че били нестабилни и какви са доказателствата за това. И от къде са ти данните, че процента им на образованост е зле. Голи приказки или една съседка ти каза. Айде стига евтина пропаганда, Жабета не ручаме. Търси франсета.

104

до 153

преди 12 години

Ти си мноооого глупаво момче.Ама чак се чудя как може толкова глупави хора да има.Мислиш ли че Иран може да нарита Израел и Америка,а най вероятно ще се намесят и Евро страните.Ще ги изравнят както Либия Ирак и Афганистан.

103

do 148

преди 12 години

Ти луд ли си бе. Културата ни била по-близка до американската. В момента сме под американска окупация. И ни изсипаха всичките си *** тук, които НЯМАТ НИЩО ОБЩО с нашата култура. Обаче промитите мозъци взеха да ги припознават като наши. И почват да викат, Мери кристмас, вместо Честита Коледа. И да пеят Хепи бъртдей, вместо да кажат Честит рожден ден. Още малко ще почнат да празнуват 4 юли и денят на благодарността. Хелуин, дето няма нищо общо с нас празнуват. Всичко е натрапено, не е наше.

102

сдг

преди 12 години

Мога да предвидя бъдещето,Иран заради големите си претенции за световна сила в Света и вечното си превъоръжаване за да се бие с Америка и Евреите ще си направи лоша услуга и в най скоро време ще бъдат "освободени" от Америка.А иначе такива държави кати Иран небива да притежават оръжия за масово унищожаване,защото заради религиозни различия са готови да го използват.А това граничи с психически заболявания,те са го доказали че са нестабилни,а ппроцента им на образованост е много зле.

101

антиЕС

преди 12 години

по-добре да я направят и при най-малкия опит за нападение да я използват и един път за винаги алчните евреите да бъдат наритани

100

Демон

преди 12 години

На Иран не й трябва атомна бомба, но на САЩ им трябва иранския петрол. Точно тук е заровено кучето. Ако не вярвате, отидете до първата бензиностанция и вижте цените на петрола!!!

99

Ние вече не спим !

преди 12 години

Пак ли започнахте с тази евтина, сатанинско -ционистка пропаганда ! Истинският злодей не е Иран а Англия,колонията й САЩ и сатанистите които създадоха държавата Израел след втората световна война ! Защо вие журналистите продължавате да размътвате общественото мнение !!!Прочетете Англо-саксонската мисия за да видите за какво става на въпрос

98

Анонимен

преди 12 години

Първо, моята култура е много по-близо до американската, отколкото до източната. Второ, Иран не е арабска държава. Трето, имам право да симпатизирам на когото искам, и имам право да изказвам мнение. Атомна бомба не им трябва, твърдо съм убеден в това.

97

Анонимен

преди 12 години

Първо какво значи иранец? Пак не сте чели, в Иран живеят поне 5 различни етноса.