139

Анонимен

преди 12 години

Горките дечица, да ти се скъса сърцето като ги гледаш,Защо няма масова практика за Великден и Коледа здравичките сирачета да се вземат от семейства да участват в ритуали и да седнат със всички на масата

138

анонимен

преди 12 години

Всички вие които плюете по персонала на дома вземете по празниците по едно дете от там за да видите как се гледа,а това че щели да ги уволнят за тях ще бъде по спокойно и чисто,добре заплатено да чистят някой гръцки *** за 700 евро ,отколкото да ги тъпчат и обиждат за 300-400 лв.,хора които не са работили никога в такъв дом.*** ги изсират и отиват да правят други.Сега ще изгорят няколко българки.

137

....

преди 12 години

V sluchaq ako iskame komentar ot G-n Boiko Borisov nai-veroqtno otg. mu shte bude takuv "Trqbva da stroim magistrali" drugoto ne e tolkova vajno. Nishto ne e nared veche v Bg. Ot den na den ostavam vse po izumena, kakvo stava v durjavata a upravlqvashtite ne vzimat nikakvi merki. Predstavete si na tova dete kolko hrana mu se polaga za da e v yova sustoqnie... nqmam dumi tova veche ne e v granicite na normalnoto!!!

136

Шопов

преди 12 години

Госпожо министър , одобрявам вашето посещение в дома в Плевен !Продължавайте в същия дух ще ви се изправи косата- на всякъде е ТАКА !!! Ако наистина няма какво да губите и сте честен човек може само да ви адмирирам!!! Дерзайте само може да спечелите Любовта на хората!!!ПИТАМ РАБОТЕЩИТЕ В ЗДГАВЕОПАЗВАНЕТО ЗАРАБОТВАТ ЛИ СИ ЗАПЛАТИТЕ ИЛИ САМО СЕ ВОДЯТ НА РАБОТА???

135

Скоро

преди 12 години

Скоро бройката ще бъде запълнена. Ние хората не виждаме светлината идваща от твоите синове. Скоро Господи, Ти ще им поставиш по една корона и ще им дадеш невиждана сила. Тогава ще се изпълнят Твоите думи: "Последните ще станат първи". На всеки ще въздадеш справедливост според делата му.

134

Анонимен

преди 12 години

В такива домове, а също и в домовете за сираци, храната в по-голямата си част бива изядена от "лелите".

133

Анонимен

преди 12 години

Това е срам и позор и жалко за дечицата.Но питам къде са генетичните родители на тези деца?Що за *** трябва да си за да си захвърлиш рожбата с каквото и увреждане да си я родил?Защото тези дечица имат живи родители .Само 10 % от децата в такива домове са пълни сираци.Защо виним държавата , като по света никъде няма такива домове, дори и в Румъния !Дори и кучетата не си изоставят малките си

132

sostin

преди 12 години

ETO TOVA E VAJNOTO , ZA ETO TOVA TRIABVA DA E GOVORI ZA BEDNITE DECHICA PO DOMOVETE I ZVERSKOTO OTNOSHENIE KAM TIAH , NE DA MI GOVORITE ZA SKAPANITE POMIARI PO ULICITE I HUMANNO LI BILO DA GI UBIVAME I KUDE DA SME GI BILI PRIUTILI DOKATO PO DOMEVETE DECHICA GNIAT KATO KRUSHI.

131

АЗ

преди 12 години

ОТВРАТИТЕЛНА ДЪРЖАВА..ОТВРАТИТЕЛНО УПРАВЛЕНИЕ

130

а и още нещо -

преди 12 години

гледам болен на легло от месеци, едвам се оправяме трима човека с ЕДИН, и , естествено, използваме и памперси, и чаршафи - ми случва се да МИРИШЕ на урина, че и на *** - това е жив човек, не лежи неподвижно, движиш го, понякога се случва да се измести, да се намокри, докато се сменяме, да се изтърве, омаже и т.н. НОРМАЛНО Е!?! И също така слабее, въпреки че се храни пълноценно - ми на легло е!?! Няма мускули вече, лекарствата, дискомфорта, липса на апетит..

129

Морена

преди 12 години

След като ни наредиха в една класация с Конго и Сомалия не се учудвам изобщо. След години ще излезнат още по-срамни неща, но вече управляващите ще са духнали или за някой остров, или така ще си опекли нещата, че колкото видях Доган и Масларова в затвора, толкова ще видя и настоящите.

128

Анонимен

преди 12 години

Тая е посетила е един дом...но в същото положение са почти всички домове в България,така че министърката да не се учудва.

127

do 130

преди 12 години

Кажи поне как бихме могли и ние да посещаваме тези домове. Доходите ми са прекалено мизерни да осиновя дете, но разполагам с време и бих могла поне няколко часа седмично да отделям и да занимавам дечица.Ще се намерят и други желаещи доброволци.

126

хайде бре !

преди 12 години

Какви приюти за бездомни кучета ? Затварят ги а кучкарите уж ги осиновяват вземат ги пускат пак на улицата. Тази игри на "*** ми доди ми" няма да свършат докато осиновителите не платят за осиновените кучета. Куче от приют се взема само срещу заплащане. Осиновителя трябва да плати за ваксините ако му са направени такива.В противен случай куче не излиза от приюта.Работя в община Тел Авив и това е нашата практика.Куче се пази и се гледа само когато се плати за него, иначе пак е на улицата.

125

Хм,

преди 12 години

ама госпожата министър си върши добре работата - целта май е да се отклони вниманието от проблема с кучетата, може би, или другите няколко скандала напоследък, да им се противопостави, за кой ли път, нещо адекватно - изказването й е ..,меко казано, тотално непрофесионално!?! Поредната ДЕЗинформация - сигурна съм, че има проблеми там, но не са тези, които министърката изтъкна!?! Убедена съм просто! Хвърлят ни прах в очите!

124

запознат

преди 12 години

Вие работили ли сте в такива домове с такива деца,като не сте не винете персонала, вървете вие да работите там места има колкото искате.

123

Lekar

преди 12 години

Никой от пишещите по-долу отворковци, досега не са се грижили за болни деца. Не може обществото да нехае, държавата да не дава пари и изоставените деца да растат. Нека министърката си ги вземе в къщи щом толкова разбира!

122

:(((

преди 12 години

Бяхме на море в Приморско. Ходехме сравнително далече на плаж и до нас всеки ден имаше група деца от Дом с персонал. Не им носеха никаква вода и те вече към обяд ако видеха че дете или възрастен по плажа пие вода ,всички плачеха. Никога не съм виждала такова безсърдечие у хора!

121

до цървул 142

преди 12 години

И като са с аномалии да *** ли бе, ***!!!!!

120

Анонимен

преди 12 години

Така е като правят внезапни проверки. Съобщете по медиите, бе. Дайте поне месец време на хората да се подготвят.