6

А къде е Нокия/Никоя

преди 12 години

А къде е Нокия/Никоя/. Правят бум на продажби на високо-технологични телефони с фенерчета за миньорските синдикати.

5

АМАН

преди 12 години

За пореден път се потвърждава колко измикяри има тук!Продуктите на Ябълката са в пъти над тези на Самсунг,ЛГ и тем.подобни.И вместо да говорите глупости просто сложете един до друг двата продукта и изводите ще дойдат сами в тъпите Ви кратуни.Та то дори само на докосване и визия се усеща фрапантната разлика, да не говори за дисплей и процесор.Само пълен *** може да твърди обратното, то не случайно в богатите страни е така, а на другите места се опитват да обесняват че черното е бяло :)

4

thaddeus

преди 12 години

22.05.2012

3

трололол

преди 12 години

Едва ли 1.4 е "най-мощният процесор в света". На телефон - може би, но в света... Пиши после и колко ти издържа батерията с този процесор. Аман от това да си мерите телефоните, все едно си мерите ***

2

:)

преди 12 години

Ако на Galaxy S сложат една ябълка, Епълските тиквеници ще си мислят, че е нов модел iPhone :) Ako на Galaxy S2 сложат една ябълка, зомбитата на Стив ще си помислят, че това е прототип на iPhone, които ще се произвежда 2014. Ако пък сложим една ябълчица на S3, то неграмотниците ще си помислят, че Стив им го изпраща от Рая или е телефон направен от извънземни :) :) :)

1

412

преди 12 години

за процесора бъркаш,но да това е много удобен телефон