104

очуден

преди 12 години

Симеончо ли беше социалист...или БСП са станали монархисти...Белене е само един политически гьол за народните парици...

103

Случаен Минувач

преди 12 години

Стига с това Белене и на малките деца вече им ясно, че *** изядоха комисионните и нищо не направиха. Няма как да се вземат втори път комисионни. Затова тиквата търси някой друг, който да даде комисионни. Важното са комисионните. Не е важно какво правиш, важно е какво говориш. Тиквата никаква няма да я свърши. Докато разбере, че е по-важно да има решение от това дали решението е добро или лошо ще му изтекат всички мандати.

102

Анонимен

преди 12 години

Тикво празна комсомолска, а ти защо си още на свобода?

101

Безпартиен

преди 12 години

"Белене" стана символ на опитите на "Партията" за геноцид на бългаската нация !

100

Анонимен

преди 12 години

Анастас Анастасов: ГЕРБ предлага по-строги санкции срещу шофьорите нарушители

99

Гражданин

преди 12 години

Защо Борисов не е в затвора? Видно е с просто око (а неговото е особено просто, както сам си призна :))))

98

крайненеца

преди 12 години

Бойко , защо ТИ не си в затвора ? ти който рекетираше в с. Крайници

97

Гогата

преди 12 години

Тиквата е за НАРОДЕН СЪД за ГЕНОЦИДА на бълг. народ.Белене е най-малкият ти грях.Когато дойдоха на власт,Герб сложи лимит за лечението на децата,които не могат да се лекуват в БГ.Така се спря лечението за тези деца.Тиквата е директен убиец на нашите деца.Сега каза,че какво са за него 5 милиона,нали били за спасението на тези деца,и стана герой.Лекарствата са толкова сйъпи,че хората умират.Защо плащаме здр. осиг.?За да се раздават милиони бонуси?Тези хора трябва да са в затвора!!!

96

Анонимен

преди 12 години

Борисов, обвиняваш без да имаш право на това. Няма нарушения и ти много добре го знаеш. Документално всичко е изпипано, прокуратурата няма да открие нищо, а и няма интерес. Стига си се напъвал. Когато са правени далаверите ти беше Главен секретар и не беше в играта. Далавера има и то голяма, но няма специалисти които да я открият. Не търсиш там където трябва, а тия дето знаят ще мълчат. Защо, ами сам си отговори нали си топ ченге.

95

АМАН ОТ НАГЛЕЦИ

преди 12 години

ДОН БОЙКО БАНКОНЕ ОТИ Е НА СВОБОДА. КАКТО ВИНАГИ КРАДЕЦЪТ РЕВЕ "ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА". ЕГАТИ ГЬОНСУРАТА - ТИ ГО ПЛЮЕШ, ТО ГОВОРИ,ЧЕ ДЪЖД ГО ВАЛИ. АМАН, БЕ ОТ ТОЯ,НЕНОРМАЛНИК.

94

Анонимен

преди 12 години

В момента тече конкурс за най-голяма простотия, написана по адрес на Б. Б.! Все още няма очертан фаворит от 7-те участника... Тепърва предстои и включването на нови тъпоъгълници!

93

Анонимен

преди 12 години

Баси мазния двуличник. А ти защо не си в затвора, Тикво. По същата причина, заради която и те - ВСИЧКИ СТЕ ОТ БКП И ДС.

92

Анонимен

преди 12 години

Мутрата не беше ли главен секретар на МВР по времето когато мадридския измамник извади от прахта този *** проект, за да се разплати с руските си спонсори ???????

91

uzunski

преди 12 години

И ние избирателите питаме Вас , г-н Борисов , защо Костов , Доган , Станишев , негово нищожество и бандитите не са в затвора ? Нали затова Ви избра народа , да защитавате интересите му и тези на държавата ! Три години само въпроси задавате и нищо налице , народа бос, гладен , унижен и няма надежда нещо да се оправи в идиотската дъжава ! Не мога разбера кои управлява държавата , Вие или мафията ?

90

Анонимен

преди 12 години

Борисов се пита сам защо никой не дръзва да го вкара в затвора.АМи просто е тикво, защото ще се на*ереш от страх и ще повлечеш и партниорите си с тебе.А те не са един или двама.

89

Анонимен

преди 12 години

Борисов е най-едрата калинка в ГЕРБ, която изпозва властта за политически назначения на близки хора без конкурси и без нужната квалификация. Примерите са безброй - фалшификаторката на дипломи Калинка Илиева, физкултурника Цветан Цветанов, мошеника от напоителни системи Георги Харизанов, афериста Трайко Трайков, американския гражданин и шпионин Симеон Дянков, агента на ЦРУ Иван Костов и т.н.

88

Анонимен

преди 12 години

Въздухарят гневен!Малеее страх!

87

Анонимен

преди 12 години

АЕЦ Белене беше стартиран през 2004 г. от НДСВ, където Бойко Борисов беше скандално назначен за генерал в МВР без диплома и квалификации даже за сержант полицай. Борисов и Сакскобурготски трябва да бъде съдени за политическа корупция в особено големи размери в правителството на НДСВ.

86

До 103

преди 12 години

Ползвалше си и сега ползваш евтин ток! Ако го нямаше АЕЦ, сметкаата ти за ток, щеше да е четворна!!!Изчакай да свържи живота на реокторите в Козлодуй, и ще видиш за какво става дума!Тогава ще ти светне в главата, ама не от тока, а като видиш дебелия край на "мъдрото" решение на премиера Борисов.

85

Анонимен

преди 12 години

Ха, някакъв смръщен зеленчук....Дава вид, че може да мисли, понеже е зрял достатъчно. Но е презрял, дори доста презрял и затова отвътре е кух, както всички зрели плодове на растенията от вид кръстоцветни.Плодът на кръстоцветните растения винаги е тежък твърд, отвътре има кухина и много семки.